PERSOONLIJK ADVIES

Baby artikelen bedrukken

Een geschenk vanuit u en uw bedrijf aan een medewerker die een baby heeft gekregen is altijd een mooi gebaar en zeker iets wat gewaardeerd wordt. Bij de Pennenboer zijn verschillende artikelen die bedrukt kunnen worden. De bedrukking is helemaal naar uw wensen. Dit kan uw logo zijn of een leuke slogan.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Beurzen

Op verschillende plekken kunnen bedrukte babyartikelen gebruikt worden als promotieartikel. Bijvoorbeeld een beurs voor moeder & kind. Als uw bedrijf te maken heeft met deze doelgroep zullen de producten zeker goed ontvangen worden. Bij het overhandigen van het bedrukte babyproduct zal de ontvanger blij worden, maar uw maakt ook onopvallende reclame.

Babyartikelen

Bij de Pennenboer kunt u kiezen uit verschillende babyartikelen. Voor elke gelegenheid is er een passend geschenk, kies uit:

  • Slabbetjes;
  • Babymutsjes;
  • Sokjes;
  • Speentjes.

Alle producten kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsnaam of logo. Geheel naar eigen wens. De kleuren kunt u zelf bepalen. Ook de producten hebben verschillende kleuren om uit te kiezen.

Een leuk pakket

Door verschillende producten met elkaar te combineren kunt u een leuk babypakket maken. Dit pakket kan aan aanstaande ouders gegeven worden. Of uw medewerkers nu vader of moeder wordt bij beide is het pakket welkom. Niet alle babyartikelen hoeven bedrukt te worden. U kunt ervoor kiezen om alleen de romper te bedrukken met uw logo, op anderen artikelen kunt u niks of een leuke tekst zetten. Dit zal een zeer gewaardeerd geschenk zijn.

Bedrukken

Als u heeft besloten welk artikelen bedrukt kunnen worden, kunt u een gratis digitale proef aanvragen. Met dit bestand krijgt u een goed beeld van het bedrukte artikel. Dit voorkomt miscommunicaties over de bedrukking. Uw zal akkoord moeten geven voor de productie van start gaat.

Vragen?

Heeft u vragen over een artikel of over iets anders, dan kunt u contact opnemen via: [email protected], 074 - 711 0211 of u kunt de vraag stellen in de chat op de website.

 

Bekijk ook: drinkflessen, tassen en pennen

Baby artikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10