PERSOONLIJK ADVIES

Goed zichtbaar in het donker?

U heeft niet voldoende aan reflectoren die standaard zich bevinden op de trappers van de fiets. Denk vooral aan de veiligheid van de fietser. Wordt goed zichtbaar voor ieder met de beste led fietslampjes. Vrij eenvoudig aan en uit te schakelen zonder een dynamo eenvoudig te monteren. Daar wordt iedereen blij van. Verschillende type lampjes met variërende van lichtsterktes bieden wij u aan. Verlichtend nieuws kunnen wij u bieden, dat wij deze ook kunnen bedrukken.

Wij kunnen de redder in nood zijn voor de donkere dagen. Laat jou logo shinen op deze led fietslampjes. Voor ieder doeleind zijn deze lampjes geschikt voor meer zichtbaarheid voor u.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Meer zichtbaarheid voor ieder

Uiteraard is de zichtbaarheid evenals niet alleen voor u, toch ook voor de fietser. Hier ontstaat een win-win situatie. Een totaal onmisbaar relatiegeschenk die altijd van pas komt ongeacht de situatie waarin de afnemer zich in verkeerd. De ontvangstnemer zal jou dankbaar zijn.

Een zeer praktisch dankbaar geschenk voor de hoeveelheid mensen waaraan u de lampjes aan verspreid. Direct op te bergen in de broekzak, jas en tas voor wanneer het moment zich voor doet dat het fietslampje broodnodig zal zijn. Deze fietslampjes zullen weinig tot geen ruimte in beslag nemen. Wel vragen we aan u om verhelderend de tijd te nemen, om bij ons fietslampjes te bestellen. Met voor en achterlicht wordt iedere fietser zichtbaar. Vele politie controles en boetes zullen bespaard blijven.

Voortvarend kunnen fietsers met verlichting de weg vervolgen naar hun eindbestemming. Hier heeft u tijdens de fietsrit vele voordelen aan. Sla hier bij ons naar de juiste afslag op het kruispunt, waar wij u juiste richting sturen. Vervolgens zal dit leiden tot het perfecte eindproduct waar u met alle tevredenheid op kunt terugblikken. Een duurzaam product die voor een langere tijd mee zal gaan.

Goed zichtbaar in het donker?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10