Bestel in 4 simpele stappen jouw

Evora Cork Speaker

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
Bluetooth speaker met een behuizing van natuurlijk kurk. De draadloze 10W bluetooth speaker (versie 5.0) is oplaadbaar en beschikt over een uitstekende geluidsweergave. De ingebouwde 1200mAh li-ion batterij is binnen 2 uur opgeladen en goed voor ca. 3,5 uur luisterplezier. Bereik tot 10 meter. Dit product en bijbehorende accessoires zijn PVC-vrij. Per stuk in kraft doos.
Specificaties
Artikelnummer A24-6432-PC
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
Felgekleurde navulbare aansteker die elk feestje oplicht. Deze aansteker is ideaal om de barbecue of
Frosty elektronische navulbare aansteker. Groot drukoppervlak. Kindveilig.
Degelijke grote metalen aansteker met kunststof body. Ideaal voor het aansteken van de barbecue. Gro
Barbecue aansteker, navulbaar, 190 x 40 x 20 mm, met kinderbeveiliging en ISO gecertificeerd
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Zeer tevreden
Snelle service!
Uitstekende service en snelle levering!
Snelle support