Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Materiaal
  1. Kunststof (2)
  2. Overig (1)
Bedrukking
  1. 1 kleur (3)
  2. Fullcolor (1)

Draadloze opladers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkoop bedrukte draadloze opladers bestelt u gewoon bij De PennenBoer! Laat uw eigen bedrukking aanbrengen op de goedkoop bedrukte draadloze opladers en creëer een compleet en zeer gewild geschenk voor relaties, medewerkers en andere doelgroepen! De PennenBoer helpt u graag bij het uitzoeken van uw draadloze opladers met bedrukking. Via de webshop kunt u het assortiment eenvoudig zelf bekijken, u kunt filteren op prijs en/of kleur en zo het aanbod  draadloze opladers tevoorschijn toveren dat voor u passend is. Wij begrijpen maar al te goed dat u nog aanvullende vragen heeft en daarom kunt u altijd bij De PennenBoer terecht met al uw vragen over bedrukte draadloze opladers en andere geschenken, wij helpen u graag!

Draadloze bedrukte opladers | ontdek het gemak van De PennenBoer!

Draadloze bedrukte opladers met logo en/of bedrijfsnaam en dan ook nog eens goedkoop zijn online te bestellen. Er zijn verschillende modellen, zowel in vorm als in het gebruik van materiaal. Daarnaast zijn er twee soorten draadloze bedrukte opladers. De draadloze opladers dienen met een stekker in het stopcontact te worden gedaan en vervolgens kan de telefoon hierop worden gelegd en kan deze laden. Er zijn ook draadloze powerbanks met een oplaadfunctie. Deze kunnen eerst worden opgeladen en vervolgens worden meegenomen waarna de mobiele telefoon op iedere plek en op ieder moment kan worden opgeladen. De PennenBoer adviseert u graag over de verschillen. In deze categorie komt u voornamelijk de draadloze bedrukte opladers tegen, dus mét een stekker die in het stopcontact moet. Bent u op zoek naar een draadloze oplader met een powerbank, dan kunt u het beste in onze categorie powerbanks kijken.

Let op! Nog niet iedere telefoon is geschikt voor draadloos opladen, informeer gerust bij De PennenBoer!

Het bedrukken van goedkope draadloze bedrukte opladers

Draadloze opladers bedrukken gebeurt, net zoals bij alle andere relatiegeschenken, met kwaliteit! Aan de hand van uw bedrukkingswens zullen wij de meest passende bedrukkingstechniek gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld een chique en niet te opvallende bedrukking, dan is een gravering vaak een hele goede optie. Uiteraard kunnen er ook kleurenbedrukkingen worden aangebracht!

Bij iedere bestelling wordt een digitaal voorstel gemaakt. Mocht de bedrukking dan toch niet uitpakken zoals u in gedachten had, dan kan deze uiteraard nog worden aangepast. Het is ook mogelijk om voorafgaand aan een bestelling een vrijblijvend digitaal voorstel van de draadloze oplader aan te vragen.

Contactgegevens Suprème Relatiegeschenken

Bellen, mailen en chatten, het kan allemaal!

NL: 074 – 711 0211 en [email protected];

BE: 078 – 48 1648 en [email protected].

Kijk gerust nog eens verder!

Neem ook een kijkje bij onze pennen en aanstekers, goedkoop en van kwaliteit!