Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (3)
 3. 5 tot 7 werkdagen (3)
 4. 8 tot 10 werkdagen (6)
 5. 10 tot 15 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (1)
 3. 100 (6)
Materiaal
 1. Imitatie leer (1)
 2. Kunststof (1)
 3. Metaal (1)
 4. Neoprene (1)
 5. Overig (5)
 6. Polyester (3)
Bedrukking
 1. 1 kleur (14)
 2. 2 kleuren (9)
 3. 3 kleuren (9)
 4. 4 kleuren (9)
 5. Fullcolor (1)

Tablethoezen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte tablethoezen | De PennenBoer

In de laatste jaren is de tablet erg populair geworden en maken veel mensen er gebruik van. Een tablet is een dunne mobiele computer met een touchscreen, het lijkt op een mobiel alleen dan een aantal keer vergroot. Tablets zijn vaak voorzien van een digitale camera en een microfoon, u kunt er dus foto’s en video’s mee maken. Ook kunt u gebruik maken van het internet en u kunt er verschillende apps op zetten. Er zijn verschillende tablets te verkrijgen van diverse producenten, zo zijn er tablets van bijvoorbeeld Samsung, Asus, Huawei en meer. Het is belangrijk dat u goed omgaat met het apparaat en dat u deze zo min mogelijk beschadigd, een tablethoes zal u hierbij helpen. Door deze hoes heeft de tablet een extra beschermlaag en kan deze ook makkelijker mee worden genomen zonder risico’s van beschadiging op te lopen. De tablethoezen in de webshop van De PennenBoer zijn eenvoudig online te bestellen en u kunt deze ook nog eens laten bedrukken, perfect voor een relatiegeschenk dus.

Tablethoezen laten bedrukken voor de scherpste prijs

De tablethoezen die u in het ruime assortiment van De PennenBoer vindt zijn te gebruiken voor verschillende tablets, de hoezen zijn namelijk te verkrijgen in verschillende maten en soorten. Deze hoes is niet alleen bedoeld voor een tablet, maar ook voor de welbekende iPad van de producent Apple. Doordat veel mensen gebruik maken van deze apparaten is zo’n geschenk ook van toepassing en wordt deze veel gebruikt. Dit artikel kan ook nog eens eenvoudig worden bedrukt met het logo van uw bedrijf of een slogan, hierdoor kunt u uw naamsbekendheid vergroten of u kunt gewoon uw klanten of relaties bedanken met dit geschenk. Naast tablethoezen hebben we ook handige tablethouders en standaards, hier kunt u uw tablet of iPad opzetten en zo blijft deze staan.

Ruime keuze aan relatiegeschenken en promotieartikelen

De handigste gadgets vindt u in ons ruime assortiment voor de beste prijzen, deze gadgets kunt u ook nog eens laten bedrukken met een eigen opdruk. Zo hebben we koptelefoons, powerbanks en andere telefoon en tablet accessoires. U kunt contact met ons opnemen als u een persoonlijke factuur wilt ontvangen voor een bepaalde bestelling, ook voor vragen kunt u bij ons terecht. Bekijk snel ons ruime assortiment aan relatiegeschenken en promotieartikelen, bestel eenvoudig online, laat ze bedrukken en geef ze aan klanten, potentiële klanten of relaties.