Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 4 tot 6 werkdagen (5)
 3. 5 tot 7 werkdagen (11)
 4. 8 tot 10 werkdagen (4)
 5. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 100 (16)
Materiaal
 1. Imitatie leer (1)
 2. Katoen (1)
 3. Kunststof (1)
 4. Nylon (1)
 5. Overig (1)
 6. Polyester (21)
Bedrukking
 1. 1 kleur (29)
 2. 2 kleuren (23)
 3. 3 kleuren (20)
 4. 4 kleuren (20)
 5. Fullcolor (2)

Reistassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte reistas | De PennenBoer

De reistas is een erg handig artikel, het is een grote tas waar veel spullen inpassen en u kunt het eenvoudig meenemen. Bij de ene reistas zitten er hengsels of een schouderband aan waar u deze aan vast kunt houden of mee om kunt hangen. Vaak bij de wat grotere reistassen zitten er handige wieltjes onder waardoor u deze gemakkelijk mee kunt trekken. Een reistas kan worden gebruikt in plaats van een koffer of als aanvulling als de koffer helemaal vol zit. Een reistas is erg handig in gebruik en er past veel in, dit komt ook vooral doordat een reistas nog wat mee kan rekken en een koffer vaak niet. De artikelen die in de reistas zitten kunnen gemakkelijk worden meegenomen en deze blijven beschermd tegen vuil of slijtage.

Bij De PennenBoer vindt u deze reistassen van een topkwaliteit, deze kunt u ook nog eens laten bedrukken en als relatiegeschenk geven aan bijvoorbeeld uw klanten. Zo weet u zeker dat de naam van uw bedrijf bekender wordt, een reistas wordt namelijk meegenomen naar veel verschillende landen, erg handig voor als u een internationaal bedrijf bent. De reistassen die u bij ons vindt zijn van een goede kwaliteit en beschermen de artikelen die zich in de tas bevinden, dat voor de scherpste prijs.

Goedkoop reistassen laten bedrukken 

Bij De PennenBoer kunt u snel, eenvoudig en goedkoop de beste reistassen laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Zo’n reistas is het perfecte relatiegeschenk wat u aan de klanten kunt geven, zo weet u zeker dat het geschenk wordt gebruikt, een grote tas is namelijk altijd handig. In ons ruime assortiment zijn verschillende reistassen te vinden die te verkrijgen in allerlei maten en diverse kleuren. De ene tas heeft gewoon één groot vak waardoor de tas lekker simpel is, de andere tas heeft allemaal handige vakjes erop zitten waar ook nog weer spullen in kunnen. Al deze tassen kunnen eenvoudig worden bedrukt met een opdruk die u zelf kunt bepalen, u geeft door wat u graag wilt en wij zorgen ervoor dat dit erop komt. De opdruk wordt gedaan doormiddel van verschillende bedrukkingstechnieken, dit kan doormiddel van een zeefdruk of een transferdruk. De bedrukking blijft goed zitten en is van een goede kwaliteit, zo blijft bijvoorbeeld uw logo goed zichtbaar

Ruim assortiment aan relatiegeschenken

Naast de mooiste en handigste reistassen vindt u ook nog vele andere relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken met een logo of iets anders naar keuze in onze webshop. Zo hebben wij verschillende promotieartikelen, zoals aanstekers, bidons, sleutelhangers, stressballen en meer artikelen die u allemaal kunt laten bedrukken. Ook de mooiste relatiegeschenken vindt u in ons assortiment, zoals kleding, tassen, powerbanks en nog veel meer. Bestel nu snel en eenvoudig de mooiste en beste relatiegeschenken online en laat deze bedrukken met uw eigen gekozen opdruk. Heeft u vragen over een van onze producten of over onze diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag bij de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk!