PERSOONLIJK ADVIES

Reistassen bedrukken

Goedkope reistassen met uw eigen logo of bedrijfsnaam zijn erg populair en worden dan ook steeds vaker besteld in onze webshop. Met een goedkoop bedrukte reistas geeft u een mooi geschenk weg dat vaak gebruikt zal kunnen worden. Het biedt een grote ruimte aan waarin spullen makkelijk en beschermd kunnen worden meegenomen en vervoerd. Wilt u een goedkope reistas bedrukken? Laat dan reistassen bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of een andere tekst of afbeelding? Wij maken gratis een digitaal voorstel voor u, zodat u alvast weet hoe de tas er met uw bedrukking uit komt te zien. Wilt u dan nog wat veranderen, dan is dat zeker mogelijk. Laat daarom eenvoudig reistassen bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope weekendtassen of reistassen bedrukken

Een goedkope weekendtas of reistas bedrukken met naam of logo kunt u op verschillende manieren weggeven aan uw relaties of personeel. Omdat het om een wat duurder geschenk gaat, ten opzichte van onze andere tassen, is de doelgroep vaak net iets anders. Daarom wordt een bedrukte reistas meestal niet gebruikt als promotieartikel. Een reistas bedrukken wordt vaak gedaan als bedankje of als cadeau. Wilt u bijvoorbeeld uw waardering uitspreken aan een relatie, klant of medewerker dat al lange tijd aan uw bedrijf verbonden is? Dan is een bedrukte weekendtas of reistas een mooi geschenk! Daarnaast is het ook een mooi geschenk aan al uw medewerkers. Wanneer uw medewerkers dan op vakantie gaan, dan kunnen zij reclame voor uw bedrijf maken met de bedrukte reistassen. Wilt u reistassen of weekendtassen laten bedrukken? Bekijk dan het aanbod van De Pennenboer en bestel eenvoudig online.

Reistassen, weekendtassen en andere producten bedrukken

Goedkope reistassen en weekendtassen bedrukken gebeurt met een zeefdruk of een transferdruk. De bedrukkingstechniek is namelijk afhankelijk van het materiaal waarvan de reistas is gemaakt, maar ook van de wensen die u heeft qua bedrukking. Hiermee bedoelen wij het aantal kleuren en ook eventuele fijne details die zijn verwerkt in de bedrukking. Onze specialisten kiezen dan de juiste techniek en zorgen dat de bedrukte reistassen er goed uit komen te zien. Daarnaast kunt u door de gratis digitale proefdruk het eindresultaat al zien. Wanneer er nog wat moet veranderen is dat zeker mogelijk. Want wij beginnen pas met bedrukken van de weekendtassen en reistassen na uw akkoord.

Daarnaast kunt u bij De Pennenboer nog veel meer producten dan reistassen en weekendtassen bedrukken. Neem bijvoorbeeld ons assortiment zonnebrillen, petten, handdoeken of geef bijvoorbeeld keycords weg als promotieartikel op een beurs of evenement. Ongeacht de producten die u laat bedrukken. Bij De Pennenboer krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk, een scherpe prijs en de beste service. Samen met onze werknemers verzorgt u de beste relatiegeschenken en promotieartikelen!

Snelle levering, scherpe prijs en uitstekende service

Wanneer u bij De Pennenboer uw relatiegeschenken en promotieartikelen laat bedrukken, dan geniet u van vele voordelen. Wij zorgen voor uitstekende kwaliteit bedrukking, bieden onze producten aan tegen scherpe prijzen en kunnen snel leveren. Wilt u dus weekendtassen of reistassen bedrukken? Of kiest u voor andere producten? Dan zit u bij De Pennenboer op het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment met diverse relatiegeschenken en promotieartikelen. Hierdoor hebben wij voor elke relatie, bedrijf en evenement wel een geschikt geschenk op voorraad.

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden of graag een vrijblijvende prijs wil opvragen, neem dan contact met ons op. Daarnaast kunt u ook voor vragen, opmerkingen of advies contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder met het vinden van de juiste relatiegeschenken. Contact opnemen kan via de live chat op onze website, dan heeft u direct contact met één van onze medewerkers. Daarnaast zijn wij te bereiken via:

Reistassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10