PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte reistassen

Goedkope reistassen met uw eigen logo of bedrijfsnaam zijn erg populair en worden dan ook steeds vaker besteld in onze webshop. Met een goedkoop bedrukte reistas geeft u een mooi geschenk weg dat vaak gebruikt zal worden. Het biedt een grote ruimte aan waarin spullen makkelijk en beschermd kunnen worden meegenomen en vervoerd. Kiest u voor een goedkope reistas met als bedrukking uw bedrijfsnaam, uw logo of een andere tekst of afbeelding? Wij maken gratis een digitaal voorstel voor u, zodat u alvast weet hoe de tas er met uw bedrukking uit komt te zien.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkope reistassen bedrukken

Een goedkope reistas met bedrukking kunt u op verschillende manieren weggeven aan uw relaties of personeel. Omdat we het hebben over een wat duurder geschenk, ten opzichte van onze andere tassen, is de doelgroep vaak net iets anders. Een bedrukte reistas wordt meestal niet gebruikt als promotieartikel, maar vooral als bedankje of cadeau. Wanneer u bijvoorbeeld uw waardering wilt uitspreken aan een relatie dat al voor lange tijd verbonden is met uw bedrijf. Daarnaast kunt u de bedrukte reistassen ook aan uw werknemers geven. Hiermee laat u merken dat u hen ook waardeert. Dit kunt u voor de Kerst doen, maar ook met een jubileum of gewoon om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet.

Bedrukte reistassen kunnen prima alleen als geschenk worden vergeven, maar het is ook mogelijk om dit geschenk te combineren met andere artikelen. Dit kunnen andere bedrukte relatiegeschenken van De PennenBoer zijn, maar ook andere artikelen. Naast het bedrukken van reistassen en andere geschenken kunnen wij onder andere de geschenken ook verpakken en versturen. Hierdoor heeft u geen zorgen meer om de verzending van de geschenken. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder met uw relatiegeschenken!

Reistassen en andere producten bedrukken

Goedkope reistassen bedrukken gebeurt met een zeefdruk of een transferdruk. U hoeft hier zelf geen keuze tussen maken, dit zullen de medewerkers van De PennenBoer voor u doen. De bedrukkingstechniek is namelijk afhankelijk van het materiaal waarvan de reistas is gemaakt, maar ook van de wensen die u heeft qua bedrukking. Hiermee bedoelen wij het aantal kleuren en ook eventuele fijne details die zijn verwerkt in de bedrukking. Onze specialisten kiezen dan de juiste techniek en zorgen dat de bedrukte reistassen er goed uit komen te zien. Daarnaast kunt u door de gratis digitale proefdruk het eindresultaat al zien. Wanneer er nog wat moet veranderen is dat zeker mogelijk. Want wij beginnen pas met bedrukken na uw akkoord.

Daarnaast kunt u bij De Pennenboer nog veel meer producten bedrukken. Neem bijvoorbeeld ons assortiment caps en petten, onze handdoeken of geef bijvoorbeeld keycords weg als promotieartikel op een beurs of evenement. Ongeacht de producten die u laat bedrukken. U krijgt bij De Pennenboer altijd een gratis digitale proefdruk, een scherpe prijs en de beste service. Samen met onze werknemers verzorgt u de beste relatiegeschenken en promotieartikelen!

Snelle levering, scherpe prijs en uitstekende service

Wanneer u bij De Pennenboer uw relatiegeschenken en promotieartikelen laat bedrukken, dan geniet u van vele voordelen. Want doordat onze medewerkers zijn gespecialiseerd in diverse bedrukkingstechnieken komt uw bedrukking er altijd goed uit te zien. Daarnaast hebben wij altijd scherpe prijzen en leveren wij vrijwel altijd de bedrukte artikelen op tijd af. Wilt u dus reistassen bedrukken of andere producten bestellen? Dan zit u bij De Pennenboer op het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment diverse relatiegeschenken en promotieartikelen. Hierdoor hebben we voor elke relatie en elk bedrijf wel een geschikt geschenk op voorraad.

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden of graag een vrijblijvende prijs wil opvragen, dan is dit altijd mogelijk en kunt u contact opnemen. Daarnaast kunt u ook voor vragen, opmerkingen of advies contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder met het vinden van de juiste relatiegeschenken. Contact opnemen kan via:

Bedrukte reistassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8