PERSOONLIJK ADVIES

Handdoeken bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkoop bedrukte handdoeken van De PennenBoer zijn geliefd om weg te geven, maar ook zeker geliefd om te ontvangen. Een goedkope handdoek met bedrukking biedt talloze mogelijkheden, waardoor dit geschenk in het dagelijkse leven vaak gebruikt zal gaan worden. Het grote voordeel is dat het relatiegeschenk niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis wordt gebruikt. Goedkope bedrukte handdoeken zijn onder andere in de zomer niet van het strand en bij het zwembad weg te denken. Ze vallen erg op en iedereen kan gemakkelijk zijn/haar handdoek herkennen. Dan wilt u toch niet achterblijven? 

Een bedrukte handdoek is het relatiegeschenk met één van de grootste druk oppervlaktes, helemaal als u denkt aan een digitale print. U kunt dus veel kanten op en uw goedkope bedrukte handdoek zal veel worden gezien. Hierdoor zal uw bedrukking zichzelf langzaamaan verspreiden en zal uw bedrijf steeds meer naamsbekendheid krijgen onder de mensen. Het vergeven kunt u het gehele jaar door doen, hierdoor kunt u een groter aantal in één keer bestellen. 

Handdoeken bedrukken

Handdoeken kunnen op heel veel verschillende manieren worden bedrukt bij De PennenBoer:

  • all over print (digitale print);
  • zeefdruk;
  • band inweving;
  • band printing.

Bij een digitale print wordt de gehele handdoek bedrukt naar uw eigen inzicht. U kunt gebruik maken van vele kleuren en zo dus een opvallende bedrukking neerzetten. Bij een band inweving wordt de bedrukking in de band van de handdoek wordt geleverd. Bij een band printing wordt de band van de handdoek bedrukt, deze methode is erg geschikt als u de goedkoop bedrukte handdoeken snel nodig heeft. De levensduur van een bedrukking is minder lang dan van een borduring.

De prijzen van de PennenBoer zijn gebaseerd op het bedrukken met een zeefdruk. Bedrukte handdoeken hebben verschillende prijzen, daarom kunt u het beste contact opnemen met De PennenBoer. Zij kunnen u verder informeren en eventueel een persoonlijke offerte voor u maken.

Meer informatie?

Heeft u vragen over handdoeken bedrukken of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

 

Zijn handdoeken niet helemaal wat u zoekt?

Neem een kijkje bij strandartikelen, mutsen en caps!

Handdoeken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.