Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting handdoeken
 1. 30x50 cm (4)
Kwaliteit handdoeken
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 250 gr/m²) (2)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 450 gr/m²) (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (3)
 2. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (3)
Materiaal
 1. Katoen (4)
Bedrukking
 1. 1 kleur (3)
 2. 2 kleuren (3)
 3. Full colour (1)

Gastendoekjes 30x50cm

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Gastendoekjes als relatiegeschenk of voor uw eigen bedrijf

Gastendoekjes zijn ideaal wanneer u een kantoor of bedrijfsruimte heeft waar veel zakenrelaties langskomen. De doekjes zijn te gebruiken op het toilet of in een keukenruimte. Gastendoekjes zijn functioneel en geven een toiletruimte een luxere uitstraling. Door de gastendoekjes te laten bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam zullen uw gasten op een positieve manier met uw bedrijf worden geconfronteerd en zullen zij uw bedrijf ook zeker langere tijd onthouden. De doekjes kunnen worden gewassen waardoor u deze een lange tijd kunt gebruiken. Het is ook mogelijk om gastendoekjes met uw bedrijfslogo of met een andere bedrukking cadeau te doen aan uw zakenrelaties.

Online bedrukte gastendoekjes bestellen

Bij de Pennenboer bent u aan het juiste adres voor het bestellen van bedrukte gastendoekjes. Het assortiment bestaat uit gastendoekjes in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit simpele gastendoekjes in diverse soorten kleuren. Naast de simpele variant is er ook het gastendoekje met clip waarmee het gastendoekje gemakkelijk kan worden opgehangen. Alle verschillende doekjes zijn verkrijgbaar in vele soorten kleuren. Van lichte of donkere kleuren tot felle vrolijke kleuren. U kunt voor één kleur kiezen maar u kunt ook verschillende soorten kleuren gastendoekjes bestellen. De prijzen zijn afhankelijk van het soort gastendoekje. Ook is het mogelijk om een set van gastendoekjes te bestellen. De set is geschikt om bijvoorbeeld cadeau te doen aan een zakenrelatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om de gastendoekjes onbedrukt te bestellen.

Relatiegeschenken en meer bij de Pennenboer

Op goedkooppennenbedrukken.nl kunt u terecht voor een groot assortiment aan vele soorten relatiegeschenken, promotieartikelen of producten geschikt voor uw eigen kantoor of bedrijf. Geschenken zijn al te bestellen vanaf €0,05 per artikel. Het assortiment wordt weergegeven in categorieën. Iedere categorie biedt een verscheiden assortiment aan artikelen. Vele artikelen zijn direct leverbaar. De Pennenboer is gespecialiseerd in het bedrukken van artikelen en gebruikt daarvoor verschillende soorten technieken. Heeft u vragen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het perfecte artikel of geschenk.