PERSOONLIJK ADVIES

Gastendoekjes bedrukken

Gastendoekjes borduren of bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel wordt veel gedaan. Vaak worden de bedrukte of geborduurde gastendoekjes opgehangen op het toilet, in de keuken of in de badkamer. Deze plekken worden op een dag vaak bezocht. Wanneer uw bedrijfsnaam of logo op de gastendoekjes zijn gedrukt, dan zal de bedrukking meerdere keren op een dag gezien worden. Hangen de gastendoekjes in een hotel of op een kantoor? Dan kunnen gasten of zakelijke bezoekers ook nog eens bereikt worden. Laat daarom gastendoekjes borduren of bedrukken en zet ze in als relatiegeschenk of promotieartikel. De Pennenboer helpt u graag!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte of geborduurde gastendoekjes breed inzetbaar

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel dat veel gebruikt zal worden? Op heel veel plekken zijn de gastendoekjes wel te vinden. Bijvoorbeeld op het toilet in een kantoorpand, bij u thuis en op nog veel meer plekken. Daarom kunnen bedrukte gastendoekjes goed worden ingezet als relatiegeschenk of promotieartikel. Daardoor kunt u uw naamsbekendheid vergroten en uw branding versterken. Want gastendoekjes bedrukken of borduren met uw bedrijfsnaam of logo geeft een mooie uitstraling. Daarnaast kunt u deze uitdelen aan uw relaties of aan potentiële klanten. Wanneer zij de bedrukte gastendoekjes ophangen, dan zullen veel mensen de gastendoekjes kunnen gaan gebruiken. Hierdoor bereikt u veel mensen door middel van het bedrukken en uitdelen van gastendoekjes. Wilt u gastendoekjes bedrukken of borduren? Laat De Pennenboer u dan helpen! Kies de gewenste gastendoekjes uit en laat ons de gastendoekjes bedrukken! Wij leveren uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Gastendoekjes borduren of bedrukken

Kiest u ervoor om gastendoekjes in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel? Dan kunt u ervoor kiezen om de gastendoekjes te bedrukken of te borduren. Wanneer u kiest voor het borduren van de gastendoekjes, dan komen de gastendoekjes er net wat luxer uit te zien. Omdat de geborduurde gastendoekjes er netjes uitzien, zijn deze gastendoekjes een echte toevoegingen op uw toilet. Heeft u bijvoorbeeld een kantoor waar veel zakelijke relaties langskomen? Heeft u een eigen hotel of zijn de hotels uw klanten? Dan kunnen de gastendoekjes goed worden ingezet binnen uw kantoor of hotel. Daarnaast kunnen uw klanten of relaties de gastendoekjes ook goed gebruiken. Laat daarom gastendoekjes borduren of bedrukken bij De Pennenboer!

Wanneer u in ons assortiment kijkt, dan ziet u dat wij de afmetingen 30x50 cm en 50x30 cm beschikbaar hebben. Deze twee maten zijn gangbare maten en worden veelal ingezet in het toilet, de badkamer of in de keuken om de handen aan af te drogen. Gastendoekjes borduren of bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam kan dan heel effectief zijn. Omdat veel mensen gebruik kunnen maken van uw toilet op kantoor of in het hotel, is dit een mooie manier om uw naamsbekendheid te versterken. Daarnaast zijn de gastendoekjes te verkrijgen in diverse kleuren en is er daardoor keuze genoeg. Maak een keuze tussen de gastendoekjes, kies de gewenste bedrukking en wij gaan voor u aan de slag!

Andere producten bedrukken bij De Pennenboer

Naast ons assortiment gastendoekjes hebben wij nog veel meer producten voor u beschikbaar. Wanneer u gastendoekjes borduren of bedrukken niet bij uw bedrijf of relatie vindt passen, dan biedt De Pennenboer dus nog veel meer keuze. Bent u misschien op zoek naar handdoeken, promotieartikelen of pennen en potloden? De Pennenboer heeft het! Daarnaast hebben wij een nog veel breder assortiment. Bekijk ons totale aanbod eenvoudig online. Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel de gewenste producten eenvoudig online en kies uw bedrukking. Ongeacht het product, u krijgt altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Moet er nog wat veranderen? Dan kunnen we dit nog aanpassen. Pas na uw akkoord gaan wij beginnen met gastendoekjes bedrukken of borduren.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door middel van de telefoon, ons emailadres of de chat op onze website. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Gastendoekjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10