PERSOONLIJK ADVIES

Gastendoekjes bedrukken of borduren

Gastendoekjes borduren of bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel wordt veel gedaan. Vaak worden de bedrukte of geborduurde gastendoekjes opgehangen op het toilet, in de keuken of in de badkamer. Deze plekken worden op een dag vaak bezocht. Wanneer uw bedrijfsnaam of logo op de gastendoekjes zijn gedrukt, dan zal de bedrukking meerdere keren op een dag gezien worden. Daarnaast is de kans ook groot dat andere mensen de gastendoekjes zullen zien of gebruiken. Hangen de gastendoekjes in een hotel of op een kantoor? Dan kunnen gasten of zakelijke bezoekers ook nog eens bereikt worden. Laat daarom gastendoekjes borduren of bedrukken en zet ze in als relatiegeschenk of promotieartikel. De Pennenboer helpt u graag!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Gastendoekjes borden of bedrukken en breed inzetten

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel dat veel gebruikt zal worden? Op heel veel plekken zijn de gastendoekjes wel te vinden. Bijvoorbeeld op het toilet in een kantoorpand, bij u thuis en op nog veel meer plekken. Daarom kunnen bedrukte gastendoekjes goed worden ingezet als relatiegeschenk of promotieartikel. Hierdoor kunt u uw naamsbekendheid vergroten en uw branding versterken. Want gastendoekjes bedrukken of borduren met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking geeft een mooie uitstraling. De bedrukte gastendoekjes kunt u onder andere uitdelen aan relaties of klanten. Wanneer zij de bedrukte gastendoekjes ophangen, dan zullen veel mensen de gastendoekjes kunnen gebruiken. Daarmee kunt u veel mensen bereiken. Wilt u gastendoekjes bedrukken of borduren? Laat De Pennenboer u dan helpen! Kies de gewenste gastendoekjes uit en laat ons de gastendoekjes bedrukken! Wij leveren uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Gastendoekjes borduren of bedrukken

Kiest u ervoor om gastendoekjes in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel? Dan kunt u ervoor kiezen om de gastendoekjes te bedrukken of te borduren. Wanneer u kiest voor het borduren van de gastendoekjes, dan komen de gastendoekjes er net wat luxer uit te zien. Omdat de geborduurde gastendoekjes er netjes uitzien, zijn deze gastendoekjes een echte toevoegingen op uw toilet. Heeft u bijvoorbeeld een kantoor waar veel zakelijke relaties langskomen? Heeft u een eigen hotel of zijn de hotels uw klanten? Dan kunnen de gastendoekjes goed worden ingezet binnen uw kantoor of hotel. Daarnaast kunnen uw klanten of relaties de gastendoekjes ook goed gebruiken. Omdat veel mensen gebruik kunnen maken van uw toilet op kantoor of in het hotel, is dit een mooie manier om uw naamsbekendheid te versterken. Laat daarom gastendoekjes borduren of bedrukken bij De Pennenboer!

Andere producten bedrukken bij De Pennenboer

Naast ons assortiment gastendoekjes hebben wij nog veel meer producten voor u beschikbaar. Wanneer u gastendoekjes borduren of bedrukken niet het geschenk is dat u zoekt, dan biedt De Pennenboer dus nog veel meer keuze. Bent u misschien op zoek naar handdoeken, promotieartikelen of pennen en potloden? De Pennenboer heeft het! Daarnaast hebben wij een nog veel breder assortiment. Bekijk ons totale aanbod eenvoudig online. Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel de gewenste producten eenvoudig online en kies uw bedrukking. Ongeacht het product, u heeft altijd de mogelijkheid voor een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Moet er nog wat veranderen? Dan kunnen we dit nog aanpassen. Pas na uw akkoord gaan wij de gastendoekjes bedrukken of borduren. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Gastendoekjes bedrukken of borduren

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9