Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting handdoeken
  1. 90x180 cm (1)
Kwaliteit handdoeken
  1. Lichte kwaliteit (vanaf 250 gr/m²) (1)
Materiaal
  1. Overig (1)

Hamam handdoek

Foto-tabel  Lijst 

Desc
scroll naar beneden
scroll naar beneden
Hamam handdoek
11.06 € 11,06

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Hamamdoeken als relatiegeschenk | De Pennenboer

Hamamdoeken worden steeds populairder en zijn erg functioneel. De Hamamdoeken is een dun geweven doek gemaakt van zuiver linnen of katoen en wordt vaak gebruikt op het strand. De doek is zandproof, neemt gemakkelijk water op en is licht, ook wanneer deze nat is. De hamam handdoek is daarom gemakkelijk om mee te nemen en neemt weinig plaats in, in uw koffer of tas. Naast strandlaken is de doek ook te gebruiken als picknickkleed, als parero, in de sportschool en op vele andere plekken. Ook is de hamamdoek betaalbaar en daarom uiterst geschikt om cadeau te doen aan een relatie, klanten of uw personeel. De hamamdoek kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo waardoor dit zomerse geschenk uw bedrijf ook van wat gratis reclame voorziet.

Uw bedrukte hamamdoeken bij de Pennenboer

De Pennenboer biedt verschillende soorten hamamdoeken geschikt om te bestellen als relatiegeschenk. De hamamdoeken zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. De doeken zijn te bestellen in donkere maar ook in lichte of felle zomerse kleuren. De hamamdoeken zijn gemaakt van katoen en bedrukking kan ook in verschillende kleuren. U kunt de doeken laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Bedrukking van de doeken vindt plaats door middel van borduring van uitstekende kwaliteit. Uw relatie zal dankzij dit zomerse geschenk bij gebruik ervan altijd een positief gevoel bij uw bedrijf hebben. U kunt ervoor kiezen om het zomerse geschenk voor uw relaties te bestellen, maar vergeet ook zeker uw personeel en uzelf niet. De hamamdoek is voor u een goedkoop relatiegeschenk waar anderen en uzelf nog heel erg lang plezier van zullen hebben.

Handdoeken, textiel en tal van andere producten bij de Pennenboer.

Naast hamamdoeken kunt u bij de Pennenboer ook terecht voor andere soorten handdoeken en textiel. Het assortiment bestaat onder andere ook uit sporthanddoeken, gastendoekjes, washandjes en strandlakens. Al deze producten kunt u laten bedrukken met de door u gewenste opdruk. Naast handdoeken en textiel bieden wij ook tal van relatiegeschenken en promotie artikelen in andere categorieën. U kunt het zo gek niet bedenken of bij bieden het. Alle producten kunt u laten bedrukken. Bent u benieuwd hoe het product eruit komt te zien nadat deze is bedrukt met de door u gewenste bedrukking? Vraag dan een gratis digitale proefdruk aan en u komt erachter. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden die betrekking hebben op het bedrukken en bestellen van onze producten. Wij helpen u graag verder!