Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)

Over De PennenBoer

Kwalitatief goede relatiegeschenken vanaf €0.05 met een snelle gegarandeerde levering. Advies en begeleiding in eigen relatiegeschenken studio.

Goedkope relatiegeschenken, maar ook originele, gewone, luxe en hightech promotieartikelen! Alle soorten relatiegeschenken kunt u vinden bij De PennenBoer. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwe trends en artikelen tegen een scherpe prijs. Wij adviseren u graag!

  • Deskundig advies voor een passend relatiegeschenk
  • Goedkope relatiegeschenken vanaf € 0,05
  • Luxe gifts en premiums
  • Ook promotiesets
  • Lage en concurrerende prijzen

 

Relatiegeschenken nodig?

Binnen 30 minuten een offerte? Bel: +31 (0)74 711 0211

Bent u op zoek naar effectieve, voordelige en opvallende bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken voor de zakelijke markt? Dan bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Maar ook bieden we innovatieve premiums, originele gadgets, give aways, cadeau-ideeën, weggevertjes en bedankjes.

Of bent u op zoek naar een groot en voordelig assortiment, mokken en glazen, bedrijfskleding of kantoorartikelen? Ook dergelijke artikelen zijn veelal direct uit voorraad leverbaar.

 

Betrouwbare partner

Met ruime ervaring is de PennenBoer een betrouwbare partner. Onze enthousiaste medewerkers zoeken voor u een relatiegeschenk die het maximale en meest verrassende resultaat oplevert bij uw doelgroepen. Uiteraard kunt u ook zelf iets origineels uitzoeken via onze webshop goedkooppennenbedrukken.nl.

We bieden doelgerichte relatiegeschenken voor al uw contactmomenten en gelegenheden met relaties, klanten, publieksgroepen, leden of leerlingen.

  • Voor alle branches (o.a. onderwijs, vastgoed, recreatie, zorgsector, auto)
  • Voor alle speciale thema’s zoals kerst, pasen valentijn, eco, voetbal en outdoor.
Cookies
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring