Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Categorie
 1. Opblaasbaar (8)
Hengsels
 1. Lange hengsels (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (4)
 3. 8 tot 10 werkdagen (19)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (13)
 2. 50 (18)
 3. 100 (4)
Materiaal
 1. Foam (1)
 2. Hout (1)
 3. Katoen (1)
 4. Kunststof (5)
 5. Metaal (1)
 6. Non woven (2)
 7. Overig (19)
 8. Polyester (6)
Bedrukking
 1. 1 kleur (38)
 2. 2 kleuren (30)
 3. 3 kleuren (30)
 4. 4 kleuren (30)
 5. Fullcolor (2)

Strandartikelen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkope strandartikelen met bedrukking zijn bijna niet meer aan te vullen in ons assortiment. De laatste jaren hebben goedkope strandartikelen een enorme boost gekregen. Het geschenk is namelijk niet alleen praktisch voor de ontvanger, maar ook erg eenvoudig om weg te geven, zowel in de zomer als winter! 

Goedkoop bedrukte strandartikelen kunnen verscheidene producten omvatten. De PennenBoer heeft een zeer breed assortiment in deze categorie, omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten een keuze kunnen maken die bij hen bedrijf past. 

Goedkoop bedrukte strandartikelen – ons assortiment 

Goedkoop bedrukte strandartikelen komen dus erg verscheidend voor in ons assortiment. Enkele voorbeelden van ons assortiment goedkope strandartikelen ,om u alvast een indruk te geven, zijn: 

 • tassen;
 • luchtbedden;
 • matjes;
 • overige opblaasartikelen;
 • ballen;
 • parasols;
 • stoelen.

Een goedkoop strandartikel komt in veel verschillende uitvoeringen, en dus ook prijzen voor. De verscheidenheid aan prijzen is prettig voor veel bedrijven, zo past een geschenk precies binnen het budget dat daarvoor beschikbaar is gesteld. 

Goedkope strandartikelen met bedrukking weggeven 

Goedkope strandartikelen met bedrukking kunnen ,zoals we reeds eerder hebben vermeld, zowel in de winter als zomer worden weggegeven. In de zomer zal het goedkope strandartikel meteen in gebruik worden genomen, in de winter is het echter niet iets dat gelijk wordt verwacht. Hierdoor laat je een duidelijke indruk achter bij de ontvanger. De ontvanger zal het geschenk meteen opbergen en gebruiken als de tijd daar is. 

Een goedkoop strandartikel kan ook met een mailing worden meegestuurd. Hierbij adviseren wij bijvoorbeeld de opblaasbare producten, zoals strandballen. Als de geschenken nog niet zijn opgeblazen passen ze perfect in een envelop.

Goedkope strandartikelen bedrukken 

Goedkope strandartikelen bedrukken kan op verschillende manieren en met verschillende technieken. Technieken die wij veel gebruiken zijn tampon-, transfer-, en zeefdruk. Al deze technieken zijn geschikt voor verschillende materialen. 

Een goedkoop strandartikel kan worden bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Het ligt natuurlijk een beetje aan de grootte van het geschenk, maar anders kunnen ook uw website, telefoonnummer en andere hierbij op. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact opnemen. Wij zijn te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Gerelateerde artikelen

Kijk voor gerelateerde geschenken bij strandballen, koeltassen en zonnebrillen.