PERSOONLIJK ADVIES

Opblaasbare strandartikelen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een bedrukt strandluchtbed is een geliefd relatiegeschenk bij een zeer grote doelgroep. Bij De PennenBoer bestelt u de bedrukte strandluchtbedden voordelig en van een goede kwaliteit!

Een strandluchtbed met bedrukking is vaak niet het eerste geschenk waar men aan denkt wanneer er is besloten om iets weg te geven. Met dit relatiegeschenk bereikt u echter een zeer grote doelgroep en is de kans zeer groot dat de bedrukte strandluchtbedden ook echt in gebruik worden genomen, tijdens:

  • vakanties;
  • dagjes strand;
  • bij het zwembad;
  • in de achtertuin.

Een bedrukt strandluchtbed is een opblaasbaar strandartikel dat veel wordt gebruikt om te ‘’dobberen’’ op zee of mee wordt gespeeld bij het zwembad. Wat vaak vergeten wordt is dat veel personen de bedrukte strandluchtbedden ook gewoon op ‘’het droge’’ gebruiken om bijvoorbeeld comfortabel in de zon te liggen.

Strandluchtbed bedrukken

Een strandluchtbed bedrukken gebeurt vrijwel altijd met een tampondruk of een zeefdruk. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een opdruk tot en met vier kleuren te ontwerpen en deze te laten bedrukken op de strandluchtbedden. Het geheel kan dus erg kleurrijk en opvallend worden!

Een bedrukt strandluchtbed kan ook custom made worden geproduceerd, mits u een groot aantal bestelt. Bij het custom made produceren van een strandluchtbed kunt u veel zelf bepalen in het proces. Denk hierbij aan:

  • afmetingen van het strandluchtbed;
  • de kleur;
  • de bedrukking (eventueel in full colour en all over).

Strandluchtbed van De PennenBoer

Een strandluchtbed met bedrukking bestellen bij De PennenBoer betekent een groot assortiment met verschillende uitvoeringen en dus ook uiteenlopende prijzen. Hierdoor is er voor ieder bedrijf een geschikte uitvoering te vinden en kunt u deze zomer ook extra promotie maken voor uw bedrijf!

Onze contactgegevens

Een bedrukt strandluchtbed bestelt u bij De PennenBoer zowel vanuit Nederland, als vanuit België. Om het contact met uw persoonlijke verkoper te vereenvoudigen, hebben wij verschillende telefoonnummers voor beide landen. Wel hebben wij één e-mailadres. U kunt onze klantenservice altijd bereiken voor het stellen van vragen of een persoonlijke offerte. De contactgegevens zijn als volgt:

  • telefoonnummer Nederland: 074 - 711 0211;
  • telefoonnummer België: 078 – 48 1648;
  • e-mailadres: [email protected].
Andere strandartikelen?

Andere strandartikelen zijn leuk te combineren met de bedrukte strandluchtbedden. Kijk voor ideeën eens bij: strandtassen, strandballen en frisbees!

Opblaasbare strandartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Erg blij met de bedrukte potloden

Ninja uit Naaldwijk

10

Prima en op tijd geleverd

Jeroen uit Wassenaar

8

Top

Stefan uit Steenbergen

10

Goede communicatie en mooie bedrukking van goede kwaliteit

Jeroen uit Ijsselstein

10