PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop laptoptassen bedrukken

Tegenwoordig gaan we steeds meer op verschillende locaties werken. Steeds meer mensen zitten niet meer vijf dagen in de week op kantoor, maar werken bijvoorbeeld ook thuis. Daarom wordt het gebruik van een laptop steeds populairder. Want die kunt u gemakkelijk overal meenemen. Dan kunt u die aansluiten en kunt u op verschillende plekken gaan werken. Echter is het wel belangrijk dat deze laptop gemakkelijk en veilig meegenomen kan worden. Daarom kunnen uw relaties zeker een laptoptas gebruiken. Laat daarom een laptoptas bedrukken met uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo, slogan of een andere bedrukking. Door deze bedrukte laptoptas helpt u uw relaties de laptop veilig en gemakkelijk vervoeren, maar kunnen andere mensen de bedrukking ook goed zijn. Een win-win situatie dus! Laat daarom een laptoptas bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Laptoptas bedrukken en personaliseren

Met een laptoptas kunt u heel veel kanten op. Naast het bedrukken van laptoptassen als relatiegeschenk of promotieartikel kunt u een laptoptas ook bedrukken en personaliseren voor uw werknemers. Denk hier bijvoorbeeld aan het bedrukken van de namen van uw werknemers. Daarboven kunt u wellicht uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de laptoptassen bedrukken. Daarmee creëert u mooie bedrukte laptoptassen die uw werknemers onderweg kunnen gebruiken. Wanneer uw werknemers dan onderweg zijn, dan kunnen andere mensen ook de bedrukking zien. Daardoor kunt u uw naamsbekendheid versterken en maken uw werknemers ook nog eens reclame voor uw bedrijf. Dankzij een bedrukte laptoptas kunt u als bedrijf veel voordelen behalen. Laat daarom laptoptassen personaliseren voor uw werknemers en deel ze uit!

Laptoptas met logo of andere geschenken inzetten voor uw bedrijf

Omdat een laptoptas bedrukken met logo ingezet kan worden als promotieartikel, relatiegeschenk en gebruikt kan worden door uw werknemers, zijn er veel mogelijkheden. Daardoor kunnen veel bedrijven een laptoptas bedrukken en inzetten voor het bedrijf. Staat u bijvoorbeeld op een beurs? Dan kunt u bezoekers of eventuele klanten die langskomen een bedrukte laptoptas meegeven. Daardoor blijft uw bedrijf in de gedachten van de bezoekers zitten. Echter kan het ook zijn dat uw relaties, werknemers of eventuele klanten behoefte hebben aan een ander geschenk. Ook daar kan De Pennenboer bij helpen!

Dankzij ons breed assortiment kan vrijwel elk bedrijf een geschikt geschenk vinden voor elke doelgroep en situatie. Wilt u wellicht liever paraplu’s, pennen of katoenen tassen bedrukken? Dan heeft De Pennenboer ook daarvoor een mooi assortiment beschikbaar. Bekijk ons totale aanbod online en bestel de gewenste relatiegeschenken en promotieartikelen eenvoudig via onze website. Onze specialisten zorgen er dan voor dat uw relatiegeschenk of promotieartikel goed bedrukt worden en er geweldig uit komen te zien!

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Wilt u laptoptassen bedrukken of personaliseren? Dan helpt De Pennenboer graag! Wij hebben een groot assortiment beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Al onze laptoptassen zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Daardoor betaalt u nooit te veel. Echter bieden wij nog meer voordelen. Dankzij een uitstekende service komt u niet voor verrassingen te staan. Want bij De Pennenboer ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat van uw bedrukking zien. Wilt u dan nog wat veranderen? Dan is dat zeker mogelijk! Wij gaan uw laptoptassen pas bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Nadat wij beginnen met bedrukken van uw geschenken, dan worden de bedrukte laptoptassen snel bij u afgeleverd en kunt u ze uitdelen.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Samen met onze specialisten kunt u een prachtig relatiegeschenk of promotieartikel samenstellen waar uw relaties en andere doelgroepen zeer blij mee zullen zijn. Bekijk daarom ons volledige aanbod online en bestel de gewenste relatiegeschenken of promotieartikelen eenvoudig online.

Goedkoop laptoptassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10