Bestel in 4 simpele stappen jouw

Athos RPET pennen

Cs.productDetail.helpWidget.imageAlt
Alle informatie Over dit artikel
WoW! Blauwschrijvende balpen met transparant gekleurde RPET houder: gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Met hoogglans accenten en metalen clip. Duurzaam, milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord.
Specificaties
Artikelnummer A24-2484-PC
Levertijd 8 tot 10 werkdagen
Materiaal rPET
Eco rPET
Kleur inkt blauwschrijvend
Veelgestelde vragen

Wij houden je altijd zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra jij je bestelling geplaatst hebt, ontvang je een datum waarop jouw bestelling verstuurd wordt.

Via onze website kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast maken wij ook vrijblijvend gratis een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je gekozen product eruit gaat zien met de bedrukking die je wenst. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.
Het verschilt per artikel of er kosten in rekening worden gebracht voor een sample. We zullen dit altijd per e-mail aangeven. Mochten er kosten in rekening worden gebracht, dan worden deze gecrediteerd op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst.
Wanneer je niet beschikt over het juiste bestand, denken we graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen. Neem hiervoor contact met ons op! Wat is het maximaal aantal kleuren voor een bedrukking (bijv. logo)? Het aantal kleuren voor het bedrukken van een relatiegeschenk is per artikel en bedrukkingstechniek verschillend. Het verschilt van een bedrukking in een kleur tot een full colour bedrukking. Op de website kun je per artikel zien welke opties er zijn voor het bedrukken. Uiteraard mag je dit ook altijd aan ons vragen!
Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen zodra deze verstuurd is.
Vergelijkbare producten
snelle-levering
Reisdeken van RPET fleece verpakt in een RPET polyester hoes. Gewicht 180 gr/m².
snelle-levering
200 g/m² koraal fleece deken met polyester sherpa voering 220 g/m². Inclucief lint en bedrukbare kaa
280 g/m² deken van flanel met fleece met lint met bedrukbare kaart.
Geblokte reisdeken van RPET fleece verpakt in een RPET polyester hoes. Gewicht 180 gr/m ².
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Snelle en goede service
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!