PERSOONLIJK ADVIES

BIC pennen bedrukken

Onze meest welvertrouwde BIC pennen die altijd 100% schrijfkwaliteit bieden. In verscheidende soorten formaten en diktes bieden wij u deze BIC pennen aan. Van permanente markeerstift tot aan de klassieke BIC klikbalpen. Daarnaast kunt u bij De Pennenboer deze BIC pennen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Hiermee kunt u mooie relatiegeschenken creëren en geeft u meer dan een BIC pen. Wilt u BIC pennen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Bekijk dan het assortiment van De Pennenboer hieronder en bestel de gewenste BIC balpennen eenvoudig online. De specialisten van De Pennenboer zullen de BIC balpennen voorzien van een kwaliteit bedrukking. Dan heeft u binnenkort prachtig bedrukte BIC pennen die u kunt uitdelen aan uw klanten, relaties of andere doelgroepen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

BIC pennen bedrukken en op verschillende manieren inzetten

Doordat de BIC pennen breed ingezet kunnen worden, kunt u hier verschillende doelgroepen mee bereiken en hen een praktisch geschenk bieden. Heeft u veel zakelijke relaties? Dan kunnen zij de bedrukte BIC balpennen gebruiken voor het noteren van notulen of aantekeningen tijdens een gesprek. Daarnaast bieden wij ook een BIC permanente markeerstift. Deze markeerstift is bijvoorbeeld erg handig bij het vastleggen van de inboedel op een verhuisdoos. Verkoopt u dus verhuisdozen? Of bent u een verhuisbedrijf? Dan is een BIC permanente markeerstift een zeer geschikt geschenk!

Daarnaast kunnen de BIC balpennen ook gebruikt worden in het onderwijs. Ook bieden wij een handige whiteboard marker, hier kunnen docenten gebruik van maken. Want deze whiteboard markers zijn effectief te gebruiken voor het lesgeven. Voor dagelijks gebruik is dit een sterke aanrader. Wilt u voor al uw leerlingen een markeerstift of BIC balpen aanbieden? Ook dat is mogelijk bij De Pennenboer! Wenst u een logo of naam op de BIC pennen te bedrukken? Daar kunnen wij ook bij helpen! Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!

BIC balpennen bedrukken en uitdelen

De klassieke BIC klikbalpen is niet weg te denken uit ons assortiment. Jaren lang gaan deze strak vormgegeven pennen mee, zonder hapering in de zichtbare inktniveau. Inclusief afgewerkt met afgeronde bal in de schrijfpunt van deze pen. De omschreven pen is verkrijgbaar in verschillende kleuren kunststofhouders. De BIC m10 klikbalpen is voorzien van een clip, plus is zeer handig en betrouwbaar sinds het jaar 1956. Comfort is geen gebrek bij deze pen. De BIC m10 pennen zijn gemaakt om 12.000 kliks te kunnen weerstaan. Uiteraard wordt deze pen ter alle tijden gewaardeerd om zijn kwaliteiten. De fijne dunne grip van de lichtgewicht balpen ligt comfortabel in de hand waar u een eind mee weg schrijft. Met deze sneldrogende blauwe inkt van de BIC m10 klikbalpen, kunt u uw notities bij schrijven zonder een balpen afdruk aan uw zij handpalm. Kortom, de BIC balpennen zijn van uitstekende kwaliteit en bieden veel comfort!

BIC balpennen laten bedrukken bij De Pennenboer? Wij helpen graag!

Bent u overtuigd voor het schrijven van uw notities? Doe dat vooral met onze BIC m10 klikbalpen! Wilt u graag andere pennen bedrukken of bent u op zoek naar andere relatiegeschenken of promotieartikelen? Ook dan kan De Pennenboer u helpen! Ongeacht het product dat u laat bedrukken, u ontvangt altijd een gratis digitale proefdruk. Daarmee kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorgeven. Want wij gaan uw producten pas bedrukken wanneer u akkoord gaat met de bedrukking. Heeft u vragen over BIC pennen bedrukken of wilt u graag advies over pennen bedrukken voor uw bedrijf? Dan kunt u ons op alle werkdagen bereiken. Voor andere vragen zijn wij ook te bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur op het nummer 074-711 0211 of via de mail: [email protected].

BIC pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10