PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop snapback caps bedrukken

Snapback caps zijn petten met een platte klep, zeker onder jongeren zijn deze caps populair. Bij De PennenBoer bestelt u eenvoudig online snapback caps met bedrukking. De bedrukte snapback caps kunt u uitdelen op festivals of scholen, of bijvoorbeeld tijdens een sportief evenement. Vanwege de populariteit zullen de snapback caps met bedrukking veel gedragen worden. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte snapback caps geschikt als relatiegeschenk voor jouw bedrijf of evenement? Natuurlijk! Een snapback cap met bedrukking is een relatiegeschenk dat breed kan worden ingezet binnen jouw bedrijf, waarmee je bijvoorbeeld klanten en werknemers kunt verblijden, maar die ook inzetbaar zijn op evenementen. De medewerkers van De PennenBoer denken graag mee over de geschikte snapback cap en de geschikte bedrukking voor jou!

Bedrukte snapback cap - de maat is geen probleem!

Bij het bedrukken van snapback caps hoef je je geen zorgen te maken over de maat. Een snapback cap is namelijk in maat verstelbaar waardoor iedere ontvanger deze naar eigen wens kan dragen. Het zal dan ook al snel zo fijn zitten dat deze vaak wordt gebruikt en de bedrukking van jouw bedrijf veel wordt gezien. Denk dan ook eens aan social media en gebruik het bijvoorbeeld voor een winactie of een ander doeleinde.

Het bedrukken van de snapback caps - op welke manieren is dat mogelijk?

Het bedrukken van snapback caps kan op meerdere manieren:

-          Borduren;

-          Transferdruk.

Middels een borduring wordt de bedrukking met steken aangebracht. Deze bedrukking is slijtvast en het logo, de bedrijfsnaam of de naam van het evenement komt duidelijk naar voren. Bij een borduring kun je voor meerdere kleuren kiezen. Het borduren van een snapback cap is over het algemeen wel iets duurder dan een transferdruk. Met een transferdruk kan de bedrukking die je hebt uitgekozen ook zichtbaar worden aangebracht op de snapback cap in verschillende kleuren. De drukposities kunnen per pet verschillen. Denk bijvoorbeeld aan de voorzijde, maar ook aan de ‘klep’ of ‘flap’ of aan de zijkant. De medewerkers van De PennenBoer denken graag mee voor het optimale resultaat!

Snapback caps met bedrukking bestellen

Snapback caps met een bedrukking bestellen is erg eenvoudig via de webshop van De PennenBoer. Je kunt gemakkelijk het aantal snapback caps kiezen en vervolgens de gewenste bedrukking. De webshop rekent dan direct de prijs voor je uit, waardoor je gemakkelijk kunt zien wat voor jou de meest voordelige optie is. Kom je er toch niet helemaal uit? Vraag dan hulp via de chat, de mail of bel ons!

 

Snapback caps met bedrukking niet helemaal wat je zoekt?

De PennenBoer heeft gelukkig nog veel meer caps, namelijk: trucker caps, petten en kinder caps!

Goedkoop snapback caps bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9