PERSOONLIJK ADVIES

Hoodies bedrukken

Op evenementen en beurzen is het mooi als het personeel in dezelfde kleding loopt. Laat daarom hoodies bedrukken voor uw personeel. Kies voor een hoodie met logo, naam of bedrijfsnaam in combinatie met het evenement heeft een mooie en opvallende bedrukte hoodie voor uw personeel. Daarnaast is het voor bezoekers duidelijk wie ze moeten aanspreken met een vraag of opmerking. Laat daarom hoodies bedrukken bij De PennenBoer. Wij bieden een ruim assortiment en diverse mogelijkheden. Wilt u een hoodie met naam of logo bedrukken? Dan regelen wij dat. Wilt u op de achterkant de naam van het evenement of uw bedrijf hebben? Ook dat kunnen wij regelen! Samen met ons maakt u prachte bedrukte hoodies die u kunt inzetten binnen uw bedrijf! Bekijk ons assortiment en laat hoodies bedrukken bij De PennenBoer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Hoodies laten bedrukken met naam, logo of eigen ontwerp

Ongeacht de hoodie, u kunt helemaal zelf bepalen welke bedrukking u kiest. Kies bijvoorbeeld voor een hoodie met naam, logo of zelfs een eigen ontwerp. Hoe de bedrukking eruit komt te zien kunt u geheel zelf bepalen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen verschillende kleuren. Kiest u bijvoorbeeld voor een rode hoodie met een bedrukking in het zwart? Of gaat u voor uw huisstijl kleuren? Alles is mogelijk bij De Pennenboer! Door het maken van de juiste keuze kunt u ervoor zorgen dat de bedrukking op de hoodie goed opvalt.

Naast de bedrukte hoodie gebruikt kan worden voor uw personeel, kunnen ze ook voor andere gelegenheden gebruikt worden. Bijvoorbeeld bij een sportwedstrijd, na afloop kunnen alle deelnemers een bedrukte hoodie ontvangen. De deelnemers hebben een leuk aandenken en maken gelijk reclame voor u wanneer de bedrukte hoodie gedragen wordt. Hierdoor kunt u op een leuke en opvallende manier reclame laten maken voor uw bedrijf.

Hoodies bedrukken en combineren met andere bedrukte kledingstukken

Laat u hoodies bedrukken bij De Pennenboer? Dan kunt u de bedrukte hoodies ook goed combineren met andere kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan onze polo’s of T-shirts. Daarnaast kunt u ook petten bedrukken en laten dragen door uw personeel of uitdelen als aandenken. Hiermee kunt u ook een mooi kledingpakket samenstellen en uitdelen. Vul de bedrukte hoodies, petten en polo’s ook nog aan met bijvoorbeeld bedrukte sokken. Hierdoor creëert u een mooi en uniek relatiegeschenk voor uw klanten, werknemers of relaties! Kortom, De Pennenboer biedt diverse mogelijkheden. Wilt u hoodies personaliseren, met naam of met logo bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en bestel eenvoudig online. Combineren kan met diverse andere kledingstukken of andere producten uit onze webshop. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact op!

Vragen, opmerkingen of advies? Neem contact op!

Heeft u vragen over hoodies bedrukken? Wilt u meer informatie ontvangen over het bedrukken van een eigen ontwerp? Of wilt u advies ontvangen over het kiezen van de juiste bedrukking en het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met De Pennenboer! Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder. Samen met ons maakt u de juiste keuze en kunt u een prachtig geschenk creëren. Wij zijn eenvoudig te bereiken via: ons mailadres [email protected], bel naar 074 – 711 0211 of laat een bericht achter in de chat op de website. Onze werknemers helpen u graag verder en zullen u voorzien van advies op maat! Daarnaast krijgt u van ons, ongeacht uw bestelde product, altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Daardoor bent u bij De Pennenboer verzekerd van de juiste bedrukking en uitstekende service!

Hoodies bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10