Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 4 tot 6 werkdagen (7)
 3. 8 tot 10 werkdagen (19)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 50 (7)
 3. 100 (7)
Materiaal
 1. Katoen (9)
 2. Kunststof (1)
 3. Non woven (2)
 4. Overig (14)
 5. Polyester (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (31)
 2. 2 kleuren (21)
 3. 3 kleuren (21)
 4. 4 kleuren (20)
 5. Fullcolor (1)

Schorten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Schorten met een bedrukking zijn bij De PennenBoer werkelijk in allerlei uitvoeringen te verkrijgen. U kunt terecht voor de professionele modellen, die kunnen worden ingezet in restaurants en cafés, maar u kunt ook terecht voor de modellen die zeer geschikt zijn voor promotioneel gebruik. Bij ons vindt u bijvoorbeeld: 

·      schort voor kinderen dat kan worden ingekleurd;

·      professioneel schort zwart of wit;

·      kort model;

·      basic om te gebruiken voor promotie. 

Bedrukte schorten worden misschien niet gezien als de meeste hippe relatiegeschenken. Wij begrijpen dit uiteraard bij De PennenBoer. De bedrukte schorten kunnen niet op tegen powerbanks en VR-brillen. Wij willen u echter wel graag informeren over de mogelijkheden die de goedkope schorten van De PennenBoer bieden. U kunt namelijk het publiek eens op een hele andere manier bereiken, maar u kunt de geschenken ook zelf inzetten. Geeft u bijvoorbeeld kookworkshops of bent u de eigenaar van een restaurant, dan bent u op de hoogte van de noodzaak van eigen bedrukte schorten. U beseft waarschijnlijk alleen niet dat dit ook nog meer kansen biedt. Denk bijvoorbeeld aan het vergeven / verkopen van de bedrukte schorten als aandenken. Deze schorten met bedrukking hoeven dan uiteraard niet van dezelfde kwaliteit te zijn als die u binnen uw bedrijf gebruikt. U kunt bij De PennenBoer namelijk verschillende kwaliteiten in één keer bestellen en bij sommige modellen is dit al mogelijk vanaf 25 stuks!

Het bedrukken van de schorten

 

Het bedrukken van de schorten kan helemaal op uw eigen wijze. U kunt een borduring laten aanbrengen op de schorten, maar u kunt ook kiezen voor een transferdruk of een zeefdruk. De prijsverschillen hiertussen zijn uiteraard aanwezig en u kunt dan ook altijd vrijblijvend terecht bij onze medewerkers. Daarnaast ontvangt u na het plaatsen van de bestelling met bedrukte schorten altijd een gratis digitale proefdruk. 

Bellen, mailen en chatten met De PennenBoer!

Met De PennenBoer kunt u bellen, mailen chatten. Vragen kunnen dus gemakkelijk worden gesteld. 

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      chat rechts onderin. 

Ook nog op zoek naar andere bedrukte geschenken?

Bent u ook nog op zoek naar andere bedrukte geschenken? Kijk eens bij pennen, mokken of borden & schalen!