PERSOONLIJK ADVIES

Schorten bedrukken

Een schort bedrukken is een ontzettend origineel relatiegeschenk om weg te geven. Daarnaast kunt u een bedrukt schort op verschillende momenten uitdelen. Als u bijvoorbeeld een personeelsuitje heeft waarbij gekookt moet worden, of als u een bedrijf heeft dat met koken te maken heeft. Als u een restaurant heeft kunt u natuurlijk ook keukenschorten bedrukken en gebruiken als bedrijfskleding. Natuurlijk kan een goedkoop bedrukt schort ook prima worden toegevoegd aan een (kerst)pakket, zodat deze thuis kan worden gebruikt door uw eigen medewerkers. Wilt u een keukenschort, een BBQ schort of ander schort bedrukken? Dan zit u voor uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs goed bij De Pennenboer! Bekijk ons volledige assortiment hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop schorten bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer u schorten wilt laten bedrukken, dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Het vergeven van relatiegeschenken aan medewerkers, klanten of relaties wordt altijd gewaardeerd. Want de kans is groot dat zij het geschenk, zoals een bedrukt schort, ook aan hun familie en vrienden laten zien. Daardoor kunt u veel mensen bereiken. Wilt u schorten bedrukken? Dan bieden wij een ruim aanbod met diverse uitvoeringen. Wilt u een kookschort, BBQ schort of keukenshort bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel online! Wij bieden schorten die u kunt laten bedrukken in uitvoeringen zoals:

  • uitvoeringen met buidel;
  • bistro uitvoeringen;
  • sloven;
  • kinderuitvoeringen.

Schorten bedrukt met logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp

Laat u schorten bedrukken bij De Pennenboer? Dan kunt u dit geheel naar eigen wens doen. U kunt schorten bedrukken met logo of bedrijfsnaam, maar u kunt ook een eigen ontwerp of combinatie laten bedrukken. Hier bent u geheel vrij in. Daarnaast kunt u ook de kleur van het schort en de kleuren van de bedrukking aangeven en daardoor nog beter opvallen met uw bedrukte schorten. Voordat wij uw schorten bedrukken ontvangt u van ons een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien. Wilt u na het zien van de proefdruk nog veranderingen aanbrengen? Dan kunt u dit aan ons doorgeven. Want wij gaan uw schorten pas bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van topkwaliteit, maar ook van de juiste bedrukking zoals u voor ogen hebt. Wilt u een stap verder gaan voor uw klanten, relaties of werknemers? Dan kunt u schorten laten borduren. Daarbij betaalt u voor het aantal steken dat nodig is, deze optie is een stukje duurder dan schorten bedrukken.

Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Wilt u schorten laten bedrukken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wilt u naast schorten bedrukken andere geschenken bedrukken of zijn bedrukte schorten niet het geschenk dat u zoekt? Geen zorgen! Wij bieden een uitgebreid assortiment promotieartikelen en relatiegeschenken. Hierdoor kan vrijwel elk bedrijf voor elke doelgroep en situatie een passend geschenk vinden. Bekijk bijvoorbeeld onze handdoeken, zweetbandjes, zonnebrillen of mokken. Wellicht zijn deze geschenken iets voor u? Bekijk ons gehele assortiment eenvoudig online en bestel via de website. Wilt u meer informatie over het bedrukken van schorten of andere geschenken? Of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met De Pennenboer. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder. Neem eenvoudig contact op via onderstaande gegevens.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Schorten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10