PERSOONLIJK ADVIES

Pennensets bedrukken van een goede kwaliteit!

Bedrukte pennensets van een goede kwaliteit en toch tegen een scherpe prijs! Dat vind je bij De PennenBoer. Kies de bedrukte pennenset die bij jouw bedrijf past en laat hem van een mooie bedrukking voorzien. Voor vragen kun je natuurlijk altijd terecht bij de medewerkers van De PennenBoer.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Pennensets met een bedrukking zijn voor allerlei gelegenheden te gebruiken. Met een pennenset zeg je vaak toch net iets meer dan het vergeven van een losse bedrukte pen. Al kan een losse bedrukte pen natuurlijk ook zeker een goede optie zijn! Het woord pennenset zegt het eigenlijk al. Met een bedrukte pennenset geef je meerdere pennen weg. Vaak is dit een combinatie van een ‘gewone’ balpen en rollerbalpen of vulpen, maar bijvoorbeeld ook een touch screen pen. De keuze is dus reuze!

De verschillende pennen worden vaak verpakt in een mooi pennenetui of een cadeaudoosje. Bedrukte pennensets zijn in verschillende prijscategorieën te verkrijgen. Het voordeel daarvan is dat bedrukte pennensets vrijwel in ieder budget zullen passen! Een pennenset met bedrukking is ook goed toepasbaar bij bepaalde gelegenheden, zoals:

-          Huwelijken;

-          Jubilea;

-          Aankoop huis;

-          Bijeenkomst verzorgd door jouw bedrijf.

Het bedrukken van een pennenset

Een pennenset bestel je natuurlijk met de gedachte deze van een bedrukking te voorzien waardoor veel mensen in aanraking zullen komen met jouw bedrijfsnaam en/of logo. Pennen liggen vaak toch op een bureau of thuis op de keukentafel en worden door verschillende personen gebruikt. Ook gaan pennensets met bedrukking gemakkelijk van hand tot hand omdat een pen bijvoorbeeld wordt geleend en vergeten wordt deze terug te geven. Bij een pennenset zijn er de volgende mogelijkheden qua bedrukking:

- het bedrukken van het doosje dan wel pennenetui;
- het bedrukken van de pennen zelf;
- een combinatie van het bedrukken van het doosje en de pennen.

De PennenBoer maakt graag een digitaal voorstel zodat je direct kunt zien hoe de bedrukking wordt aangebracht. Het is mogelijk een kleurenbedrukking aan te brengen, maar natuurlijk ook om de pennen te graveren als je voor metalen pennen hebt gekozen. Via de webshop kun je de bedrukkingstechnieken gemakkelijk achterhalen maar de medewerkers van De PennenBoer staan natuurlijk ook klaar om te helpen. Op doordeweekse dagen is De PennenBoer tussen 08:30 uur en 17:00 uur via de online chat te bereiken, maar ook telefonisch:

-          074 - 711 0211 (NL)

-          078 - 48 16 48 (BE)

Toch op zoek naar andere schrijfwaren?
Ook daarvoor kun je terecht bij De PennenBoer. Wij hebben onder meer: bamboe pennen, eco pennen en luxe pennen.

Pennensets bedrukken van een goede kwaliteit!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10