PERSOONLIJK ADVIES

Hoog waardige kwaliteit pennensets bedrukken.

Kwaliteit is wat wij leveren. Zie je deze prachtige pennen sets die blinken in hun pracht en praal? Ieder detail van deze pennen designs is niet ongezien gebleven. Vele designers hebben zich hier over gebogen om de ideale pen te doen ontwerpen. Om ieder ontworpen type pen te fabriceren is niet zo eenvoudig als dat het lijkt. Ieder lichaam van de pen krijgt haar unieke afwerkingswijze. Zeer exclusieve stijlvolle pennen set wat kan dienen als cadeau. Geleverd in een geschenkverpakking om de relatie nog meer aan jou te laten binden. Ieder zal deze luxueuze exclusieve pennen geschenk, blijvend herinneren tijdens het schrijfgebruik.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Vooruitstrevend bieden wij stijlvolle luxueuze exclusieve pennensets

Iedere lijn wordt doorgrondig onderzocht hoe de gewichtsverdeling van de pen in hand ligt. Met deze luxueuze exclusieve pennenetuis, worden deze pennen gezonden voor optimale kwaliteitsgarantie.

Materiaal keuze is met beleid afgewerkt. De stijlvolle gedetailleerde afwerking is duidelijk af te lezen met daar bijhorende luxueuze exclusieve pennenetuis. Al deze exclusieve toonaangevende gecategoriseerde merk pennen bieden de optimale schrijfkwaliteit.

Afgewerkt in koolstofvezel hoogglans in combinatie met een draaikliksysteem met een aflopend gestroomlijnde metalen clip. Meerdere malen worden deze exclusieve pennen voorzien van meerdere lagen lak met verschillende kleurlagen. Hoge kwaliteitsmaterialen worden toegepast op deze stijlvolle fabulous pennen. Er wordt uitvoerig beoordeeld voor iedere pen of het een vulpen of een stift en vulpotlood vulling krijgt. Altijd in combinatie worden de pennensets afgestemd met een daarvoor ontworpen bijpassende pennenetuis of doosjes. Mede hier ontstaat een design lijnvoering, die tot in de details terug te vinden zijn zowel in de pen als in de pennenetuis.

In overeenstemming met jouw wensen worden deze pennensets, op maat gepersonaliseerd met de door jou gewenste bedrukking. Wij denken graag met je mee.

Kun je niet wachten? Bestel direct bij ons.

Hoog waardige kwaliteit pennensets bedrukken.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10