PERSOONLIJK ADVIES

Kleurpotloden bedrukken

Naast pennen bedrukken worden ook vaak kleurpotloden bedrukt. Want kleurpotloden bedrukken is ook enorm populair bij veel bedrijven. Want om even snel wat op te schrijven of te verduidelijken wordt er ook vaak een potlood gebruikt. Omdat een potlood streep of tekst weer uitgegumd kan worden. Daarnaast is het weggeven van een potlood een makkelijke manier van reclame maken. Denk alleen al aan mensen die op straat staan met een enquête voor een bedrijf. Wanneer u de enquête invult, dan mag u de bedrukte kleurpotlood houden. Daarmee geeft u hen meteen een aandenken mee aan uw bedrijf. Wilt u kleurpotloden bedrukken? Bekijk dan ons assortiment hieronder en laat uw kleurpotloden bedrukken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Diverse kleurpotloden bedrukken bij De Pennenboer

Bedrukte kleurpotloden zijn een relatiegeschenk dat elk jaar weer erg populair is. Elke dag heb je wel schrijfwaren nodig. Een kleurpotlood is niet alleen voor de kinderen die ermee gaan tekenen en lijntjes trekken, maar ook volwassen hebben potloden nodig om wat op te schrijven en soms wat te verduidelijken. Bijna alle bedrijven hebben wel schrijfwaren waar de bedrijfsnaam, het logo, een persoonsnaam of een persoonlijke tekst op staat. Dus hoe leuk is het om een bedrukt kleurpotloden set aan je collega’s of klanten te geven. Bij De Pennenboer hebben we verschillende soorten potloden setjes. Zo hebben we voor elk bedrijf en doelgroep een passende set. Deze zijn makkelijk te vinden en te bestellen op onze website. Laat daarom kleurpotloden bedrukken bij De Pennenboer! Hieronder een kleine greep uit ons assortiment zodat u kunt zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

  • Een setje met grijze potloden
  • Tekenset
  • Kleine kleuren set
  • Kunstenaars set

Of u er nou voor kiest om de setjes als een los, klein geschenk wilt geven, of ze juist bij een ander cadeau wilt voegen, iedereen zal er blij mee zijn en ze zullen ook zeker gebruikt gaan worden. Bedrukte kleurpotloden kunnen gemakkelijk met de post verstuurd worden, zonder dat je er extra voor moet betalen. Het kan namelijk zó door de brievenbus. Daarnaast kunnen mensen de bedrukte kleurpotloden ook makkelijk meenemen na een gesprek of iets dergelijks. Daarom kunt u nooit te veel bedrukte kleurpotloden op het kantoor hebben liggen.

Bedrukte kleurpotloden bestellen

Elke kleurpotloden set kan voorzien worden van een mooie, opvallende bedrukking. Dit wordt gedaan door middel van een tampondruk: een stempel die op het omhulsel wordt gedrukt. Onze specialisten hebben hier veel ervaring mee en zorgen voor een mooie bedrukking van de kleurpotloden. Daarnaast krijgt u bij De Pennenboer ook altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het zien hoe de bedrukte kleurpotloden eruit komen te zien. Wanneer u dan nog wat wilt veranderen is dat zeker mogelijk. Want wij beginnen pas met kleurpotloden bedrukken wanneer u ons een akkoord heeft gegeven. Daarom bent u bij De Pennenboer verzekerd van topkwaliteit en een uitstekende service! Mocht kleurpotloden bedrukken niet hetgeen zijn waar u naar op zoek bent, dan heeft De Pennenboer nog veel meer producten op voorraad. Want wij bieden eindeloos veel relatiegeschenken en promotieartikelen aan. Neem bijvoorbeeld een kijkje binnen ons assortiment pennen: metalen pennen, kunststof pennen en touchscreen pennen.

Meer informatie, vragen of opmerkingen?

Wanneer u bestelt bij De Pennenboer bent u verzekerd van een goede service, een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Laat daarom kleurpotloden bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit aan uw klanten, personeel en andere zakelijke relaties. Naast kleurpotloden bedrukken kan De Pennenboer nog veel meer voor u betekenen. Want De Pennenboer biedt een ruim assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen. Bekijk ons volledig assortiment online en bestel de gewenste producten eenvoudig via onze website. Heeft u vragen / opmerkingen over ons assortiment of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen, op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur, via de livechat, email of telefoon.

  • Telefoonnummer Nederland          +31 (0)74 711 0211
  • Telefoonnummer België                  +32 (0)78 481 648
  • Email Nederland                              [email protected]

Email België                                      [email protected]

Kleurpotloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9