PERSOONLIJK ADVIES

Kleurpotloden bedrukken

Naast pennen bedrukken worden ook vaak kleurpotloden bedrukt. Want kleurpotloden bedrukken is ook enorm populair bij veel bedrijven. Want om even snel wat op te schrijven of te verduidelijken wordt er ook vaak een potlood gebruikt. Omdat een potlood streep of tekst weer uitgegumd kan worden. Daarnaast is het weggeven van een bedrukte potlood een makkelijke manier van reclame maken. Denk alleen al aan mensen die op straat staan met een enquête voor een bedrijf. Wanneer u de enquête invult, dan mag u de bedrukte kleurpotlood houden. Daarmee geeft u hen meteen een aandenken mee aan uw bedrijf. Wilt u kleurpotloden bedrukken? Bekijk dan ons assortiment hieronder en laat uw kleurpotloden bedrukken bij De PennenBoer.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Diverse kleurpotloden bedrukken bij De PennenBoer

Naast pennen zijn kleurpotloden bedrukken met logo of bedrijfsnaam een relatiegeschenk dat elk jaar weer erg populair is. Want elke dag heeft u wel schrijfwaren nodig. Een kleurpotlood is niet alleen voor de kinderen die ermee gaan tekenen en lijntjes trekken, maar ook volwassen hebben potloden nodig om wat op te schrijven. Bijna alle bedrijven hebben wel schrijfwaren waar de bedrijfsnaam, het logo of een persoonlijke tekst op staat. Dus hoe leuk is het om kleurpotloden te bedrukken en uit te delen aan uw medewerkers, klanten en relaties. Bij De PennenBoer hebben we verschillende soorten kleurpotloden die u kunt bedrukken, bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online.

Of u er nou voor kiest om de setjes als een los, klein geschenk wilt geven, of ze juist bij een ander cadeau wilt voegen. Bedrukte kleurpotloden met logo kunnen gemakkelijk met de post verstuurd worden, zonder dat je er extra voor moet betalen. Daarnaast kunnen mensen de bedrukte kleurpotloden ook makkelijk meenemen na een gesprek of iets dergelijks. Daarom kunt u nooit te veel bedrukte kleurpotloden op het kantoor hebben liggen.

Bedrukte kleurpotloden bestellen

Elke kleurpotloden set kan bedrukt worden van een mooie, opvallende bedrukking. Dit wordt gedaan door middel van een tampondruk: een stempel die op het omhulsel wordt gedrukt. Onze specialisten hebben hier veel ervaring mee en zorgen voor een mooie bedrukking van de kleurpotloden. Daarnaast krijgt u bij De PennenBoer ook altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het zien hoe de bedrukte kleurpotloden eruit komen te zien. Wanneer u dan nog wat wilt veranderen is dat zeker mogelijk. Want wij beginnen pas met kleurpotloden bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij De PennenBoer verzekerd van topkwaliteit en een uitstekende service! Iets anders bedrukken dan kleurpotloden? Bekijk onze andere schrijfwaren! Laat bijvoorbeeld metalen pennenkunststof pennen of touchscreen pennen bedrukken! Daarnaast hebben wij een nog veel ruimer assortiment. Bekijk onze website en bestel eenvoudig online!

Meer informatie, vragen of opmerkingen?

Wanneer u kleurpotloden laat bedrukken bij De PennenBoer bent u verzekerd van een goede service, een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Laat daarom kleurpotloden bedrukken bij De PennenBoer en deel ze uit aan uw klanten, personeel en andere zakelijke relaties. Naast kleurpotloden bedrukken kan De PennenBoer nog veel meer voor u betekenen. Want ons assortiment gaat veel verder dan schrijfwaren. Bekijk bijvoorbeeld onze katoenen tassen, mokken of paraplu’s. Verder bieden wij nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen aan op onze website. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons assortiment of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen, op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur, via de livechat, email of telefoon.

Kleurpotloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10