PERSOONLIJK ADVIES

Kleurpotloden bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Een bedrukte kleurpotloden zijn een relatiegeschenk dat elk jaar weer erg populair is. Elke dag heb je wel schrijfwaren nodig. Een kleurpotlood is niet alleen voor de kinderen die ermee gaan tekenen en lijntjes trekken, maar ook volwassen hebben potloden nodig om wat op te schrijven en soms wat te verduidelijken. Bijna alle bedrijven hebben wel schrijfwaren waar de bedrijfsnaam, het logo, een persoonsnaam of een persoonlijke tekst op staat. Dus hoe leuk is het om een kleurpotlodenset aan je collega’s of klanten te geven.

Bij het maken van aantekeningen pakt men tegenwoordig eerder een potlood dan een pen. Dit met de reden dat een potloodlijntje makkelijk uitgegumd kan worden. Een pennenstreep daarentegen blijft altijd staan.

Zoals u vast al merkt is dit een hele gemakkelijke manier van reclame maken. Denk maar eens aan de mensen die op straat staan te flyeren: “als u deze enquête invult, mag u het potlood houden” 

Soorten kleurpotloden

Bij De Pennenboer hebben we verschillende soorten potloden setjes. Zo hebben we voor elk bedrijf en doelgroep een passende set. Deze zijn makkelijk te vinden en te bestellen op onze website. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment zodat u kunt zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

  • Een setje met grijze potloden
  • Tekenset
  • Kleine kleuren set
  • Kunstenaars set

Of u er nou voor kiest om de setjes als een los, klein geschenk wilt geven, of ze juist bij een ander cadeau wilt voegen, iedereen zal er blij mee zijn en ze zullen ook zeker gebruikt gaan worden. Een bedrukte potloden set kan gemakkelijk met de post verstuurd worden, zonder dat je er extra voor moet betalen. Het kan namelijk zó door de brievenbus.

Het bedrukken van kleurpotloden

Elke potloden set kan voorzien worden van een mooie, opvallende bedrukking. Dit wordt gedaan door middel van een tampondruk: een stempel die op het omhulsel wordt gedrukt.

Meer informatie

Voor vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken, dan zijn wij van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur te bereiken via:

Telefoonnummer Nederland          +31 (0)74 711 0211

Telefoonnummer België                  +32 (0)78 481 648

 Email Nederland                              [email protected]

Email België                                      [email protected]

Meer schrijfwaren!

Neem een kijkje bij onze metalenkunststof en touchscreen pennen.

 

Kleurpotloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle reactie

Roos uit Amsterdam

10

Top service!

Marit uit Delden

10

klantvriendelijk

Debora uit gravenzande

9

ik doe hieraan niet mee en u hoeft dat ook niet meer op te sturen.

John uit Purmerboe

7