23-05-2023

Eindejaarsgeschenk-personeel

Eindejaarsgeschenken bedrukken voor uw personeel

Wanneer het einde van het jaar in zicht komt, dan beginnen veel mensen alweer over de drukke decembermaand. Want allereerst is er sinterklaas, dan volgen de kerstdagen en kort daarna is het alweer oud & nieuw. Voor veel mensen zit de decembermaand daarom vol gepland. Daarnaast beginnen werkgevers vaak met het bedenken van het kerstcadeau wat over het algemeen wordt uitgedeeld. Wanneer u nog ideeën nodig heeft voor het eindejaarsgeschenk, dan kan De Pennenboer daar zeker mee helpen! Want De Pennenboer heeft een groot assortiment met daarin ook genoeg geschenken die als eindejaarsgeschenk gebruikt kunnen worden. Hieronder geven we enkele mogelijkheden die u kunt gebruiken.

Leuke en functionele eindejaarsgeschenken laten bedrukken

Wanneer u een geschenk geeft aan uw personeel, dan kunt u deze natuurlijk laten bedrukken. Hiermee geeft u hen niet alleen een geschenk dat zij goed kunnen gebruiken, maar geeft u hen ook een geschenk met reclame voor uw bedrijf erop. Wanneer het een geschenk is dat ze in de buitenlucht kunnen gebruiken, dan kunnen ze daarmee veel mensen bereiken. Hierdoor kunnen uw werknemers reclame voor u maken wanneer ze naar buiten gaan. Wilt u wat inspiratie opdoen voor leuke en functionele eindejaarsgeschenken? Lees dan verder!

Mokken bedrukken

Een functioneel geschenk voor uw werknemers zijn mokken. Want tegenwoordig werken we steeds vaker thuis. Daarom wordt een mok vaak gebruikt op een dag. Dat maakt het dan een mooi eindejaarsgeschenk. Laat bijvoorbeeld de mokken bedrukken met de naam van uw werknemers in combinatie met uw bedrijfsnaam en logo. Dan heeft u een leuk geschenk dat thuis goed gebruikt kan worden door uw werknemers.

Paraplu bedrukken

Aan het eind van het jaar en in het begin van het nieuwe jaar is het vaak nog slecht weer. Vooral in Nederland kan het in deze maanden nog wel eens regenen. Daarom kunnen uw werknemers een goede paraplu gebruiken. Wanneer u de paraplu laat bedrukken, dan is het ook mogelijk om met dit geschenk veel mensen te bereiken. Want wanneer uw werknemers naar buiten gaan met uw bedrukte paraplu, dan kunnen andere mensen de bedrukking ook zien. Daarmee kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten.

Diverse winterartikelen bedrukken

Naast mokken en paraplu’s kunt u natuurlijk ook kiezen voor andere geschenken die in de winter gebruikt kunnen worden. Denk dan bijvoorbeeld aan mutsen, sjaals, handschoenen, ijskrabbers en andere geschenken. Ook door middel van deze geschenken kunnen uw werknemers reclame voor uw bedrijf maken. Maar het belangrijkste van deze geschenken is dat de geschenken goed van pas komen. Voor het eindejaarsgeschenk kunnen diverse winterartikelen een leuke en functionele toevoeging zijn. Bekijk ons assortiment en laat ons uw geschenken bedrukken met uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of de namen van uw werknemers!

Veel meer mogelijkheden bij De Pennenboer

Omdat u graag wilt dat de geschenken veel gebruikt worden kunt u het best voor functionele geschenken kiezen. Daarbij hebben geschenken die het hele jaar door gebruikt kunnen worden het meeste effect, zoals mokken of paraplu’s. De andere genoemde geschenken worden voornamelijk gebruikt in de koudere wintermaanden, maar zijn in deze periode ook uitstekende geschenken. Naast de genoemde geschenken heeft De Pennenboer een veel breder assortiment. Wilt u uw eindejaarsgeschenk aanvullen met andere geschenken? Dan kunt u een kijkje nemen op onze website en het gewenste geschenk uitzoeken. Al onze producten zijn van uitstekende kwaliteit, worden aangeboden tegen een scherpe prijs en wij bieden een goede service. Wil je graag advies ontvangen? Dan staan onze specialisten voor u klaar. Neem eenvoudig contact met ons op en wij helpen u graag verder!