PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop sjaals bedrukken

Goedkoop sjaals bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam, dit laat u natuurlijk uitvoeren door De PennenBoer. Onze goedkoop bedrukte sjaals worden in grote aantallen ingekocht, waardoor wij deze relatiegeschenken tegen een lage prijs kunnen aanbieden. U levert bij De PennenBoer dus zeker niet in op de kwaliteit van het relatiegeschenk.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Een goedkope sjaal met bedrukking is een duurzaam relatiegeschenk, omdat deze niet na enkele keren gebruik weggegooid zal worden. Goedkope sjaals met bedrukking worden vrijwel het gehele jaar door gebruikt. In ons assortiment zitten namelijk zowel de uitvoeringen voor de winter, als de uitvoeringen voor de zomer. Ook vindt u verscheidene kwaliteiten terug in onze webshop. Wij bieden zowel de lichtere kwaliteiten aan, om te gebruiken als promotiemateriaal, als de zwaardere kwaliteiten die u weg kunt geven aan goede relaties en andere belangrijke personen voor uw bedrijf.

Goedkoop bedrukte sjaals gebruiken binnen uw eigen bedrijf

Goedkoop bedrukte sjaals van een zwaardere kwaliteit kunt u ook prima binnen uw eigen bedrijf gebruiken. U kunt uw bedrijfskleding op deze manier aanvullen. Werknemers die worden voorzien van een goedkope sjaal met bedrukking, zullen dit zeker waarderen. Tevens straalt een bedrukte sjaal professionaliteit uit naar de klant. U zult automatisch worden geassocieerd met kwaliteit.

Waarom goedkope sjaals bedrukken bij de PennenBoer?

Goedkope sjaals bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam, laat u uitvoeren door De PennenBoer. Dit hebben wij zojuist al eerder verteld. Voordelen van het bestellen bij De PennenBoer zijn:

  • simpele en snelle webshop;
  • lage prijzen;
  • veel ervaring;
  • goede kwaliteit relatiegeschenken en bedrukking.

Goedkope sjaals bedrukken naar wens

Goedkoop sjaals bedrukken gebeurt middels een transferdruk. Iedere sjaal heeft aparte bedrukkingseigenschappen, zoals grootte, etc. De PennenBoer zal dan ook per bestelling apart bekijken hoe uw wensen in de praktijk gebracht kunnen worden. Voor vragen aan onze gespecialiseerde medewerkers kunt u altijd contact opnemen via onderstaande gegevens. De PennenBoer is zowel telefonisch als per e-mail vanuit België te bereiken. De telefoonnummers kunt u iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur bellen en een mail sturen kan vanzelfsprekend altijd.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Bekijk meer kwalitatief textiel!

Meer kwalitatief textiel bij De PennenBoer: zweetbandjes, T-shirts en schorten!

Goedkoop sjaals bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.