PERSOONLIJK ADVIES

Zonneklep bedrukken

Wanneer de zon weer gaat schijnen zijn we steeds vaker weer buiten te vinden. Heerlijk van de zon genieten tijdens de dag. Hierdoor moet u als bedrijf gaan kiezen voor andere relatiegeschenken of promotieartikelen. Want een ijskrabber, muts of handschoenen zijn dan niet meer geschikte geschenken. Laat daarom bijvoorbeeld zonnekleppen bedrukken bij De Pennenboer! Dankzij een bedrukte zonneklep kunnen mensen het gezicht beschermen en zullen zij minder snel in het gezicht verbranden. Daarnaast is uw bedrukking ook goed te zien door andere mensen. Wilt u een zonneklep bedrukken voor uw relaties, klanten of personeel? Dan zit u bij De Pennenboer op het juiste adres! Laat bijvoorbeeld een zonneklep met logo of naam bedrukken en deel deze uit! Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Ruim aanbod bedrukte zonnekleppen

Wilt u graag een zonneklep bedrukken? Dan helpt De Pennenboer u daar graag bij! Dankzij een uitgebreid assortiment zonnekleppen kunt u vrijwel zeker bij ons slagen. Wij bieden diverse zonnekleppen in verschillende kleuren aan die u kunt laten bedrukken. Daarnaast kunt u de zonneklep geheel naar eigen wens laten bedrukken. Wilt u graag een zonneklep met logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp? Bij ons is het mogelijk! De Pennenboer denkt graag met u mee! Hierbij is het ook mogelijk om uw bedrukking in verschillende kleuren op de zonneklep te laten zetten. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw huisstijl kleuren gebruiken in de bedrukking. Samen met u zorgen wij voor een mooi bedrukte zonneklep die u kunt uitdelen aan uw klanten, relaties en werknemers. Heeft u vragen over het bedrukken van zonnekleppen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Zonnekleppen en andere zomerse geschenken bedrukken

Wanneer u een zonneklep laat bedrukken, dan heeft u een mooi relatiegeschenk voor de zomer. Echter weten ook wij dat lang niet iedereen een bedrukte zonneklep draagt. Daarom heeft De Pennenboer een veel ruimer assortiment zomerse relatiegeschenken. Naast zonnekleppen bedrukken kunt u ook bij ons terecht voor onder andere het bedrukken van een; strandlaken, zonnebril, koeltas. Hierdoor kunt u naast een zonneklep bedrukken ook andere mooie zomerse geschenken laten bedrukken. Dan kunt u een mooi zomerpakket samenstellen en uitdelen aan uw relaties, klanten en werknemers. Hiermee geeft u hen een pakket geschenken dat zij goed kunnen gebruiken in de zomermaanden. Daarnaast maken de klanten, werknemers of relaties ook reclame voor uw bedrijf dankzij deze geschenken. Wilt u zonnekleppen bedrukken? Of kiest u voor andere zomergeschenken? De Pennenboer helpt u graag!

Uitstekende kwaliteit, snelle levering en goede service

Op De Pennenboer bieden wij een ruim assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen van topkwaliteit. Ongeacht of u nu zonnekleppen wilt laten bedrukken of u kiest voor de vertrouwde bedrukte pen, bij De Pennenboer krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Pas na uw akkoord gaan wij uw geschenken bedrukken. Daarom bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en goede service. Daarnaast leveren wij altijd binnen de afgesproken termijn, tenzij het echt niet anders kan. Maar dan houden wij u goed op de hoogte! Wilt u een zonneklep met logo bedrukken of kiest u een geschenk uit ons assortiment? Wij denken graag met u mee om zo tot een prachtig relatiegeschenk of promotieartikel te komen. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de mail, telefoon of de chat op onze website.

Zonneklep bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10