PERSOONLIJK ADVIES

Shakebekers bedrukken

Een gezond leven is de afgelopen jaren erg populair. Geef uw bedrijf een gezonde boost door shakebekers te bedrukken met je eigen logo, ontwerp of boodschap. Of je nu een bedrijf hebt dat totaal niks met de sportsector te maken heeft of dat je een eigen sportschool hebt, een shakebeker is een sportief geschenk en altijd welkom.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Shakebekers bedrukken bij De PennenBoer

Een shakebeker is een soort bidon, maar een stuk groter. Vaak worden de bekers gebruikt tijdens, na of voor het sporten. Omdat in de shakebekers makkelijk eiwit/proteïne drank gemixt kan worden. Voeg wat water en poeder toe, even shaken, en klaar voor gebruik! Eiwitten en proteïnen komen meestal in een poedervorm. Als dit niet goed gemixt wordt dan ontstaan er klonten in het drinken, dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom zit er in onze shakebekers een handige shake ball of elektrische mixer. Dit zorgt dat het poeder goed gemixt wordt met het water.

Hierdoor zijn onze shakebekers een uitstekend relatiegeschenk om weg te geven. Laat bijvoorbeeld shakebekers bedrukken en deel ze uit aan uw sportieve relaties. Wanneer zij dan naar de sportschool, voetbal of andere sport gaan en de shakebekers gebruiken, dan zullen anderen ook de bedrukte shakebekers zien. Hierdoor kunt u door middel van het relatiegeschenk uw branding en naamsbekendheid versterken. Heeft u relaties die graag gaan sporten? Dan kunt u shakebekers bedrukken en hen verrassen met een mooi geschenk!

Shakebekers personaliseren en laten bedrukken

De bedrukte shakebekers kunnen gebruikt worden als relatiegeschenk, als cadeau bij een winactie, op een evenement of als een promotieproduct. Doordat het een breed inzetbaar product is, kunnen veel bedrijven de shakebekers laten bedrukken en inzetten. Daarnaast kunt u het ook inzetten als geschenk voor uw personeel. Laat bijvoorbeeld shakebekers personaliseren met een naam of leuk gezegde dat bij die persoon past. Door het personaliseren van de shakebekers kunt u een mooi geschenk creëren voor uw personeel dat ze veel kunnen gebruiken.

Daarnaast zijn de shakebekers niet alleen voor eiwit/proteïnen te gebruiken. Maar kunt u ze ook gebruiken om yoghurt, salade of snacks in te doen. Natuurlijk kan de gebruiker er ook gewoon water of andere dranken uit drinken. Daarnaast is de beker ook gemakkelijk mee te nemen en zijn de bekers in verschillende inhoudsmaten te verkrijgen. De shakebekers die u kunt laten bedrukken zijn onder andere te verkrijgen in de volgende inhoudsmaten:

  • 450 ml;
  • 600 ml;
  • 720 ml;
  • 820 ml.

Daarnaast zijn de shakebekers verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Hierdoor is elke huisstijl kleur een optie en kunt u de shakebekers personaliseren binnen uw bedrijf. Laat uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp op de shakebekers bedrukken en maak effectief en op een (relatief) goedkope manier reclame voor uw bedrijf. Heeft u liever een beker zonder bedrukking? Dat kan ook gewoon bij De PennenBoer!

Andere producten of vragen en opmerkingen?

Naast het personaliseren van shakebekers hebben wij een nog breder assortiment relatiegeschenken of promotieartikelen. Wij bieden onder andere tassen, petten en nog veel meer producten aan. Daarnaast hebben wij ook andere sportproducten beschikbaar. Neem bijvoorbeeld onze tennisballen, sporttassen en sporthanddoeken. Wilt u een mooi pakket samenstellen? Dan kunt u bijvoorbeeld shakebekers laten bedrukken met een sporttas en een sporthanddoek. Wanneer u producten bestelt en laat bedrukken bij De PennenBoer, dan krijgt u altijd een gratis digitale proefdruk. Dan weet u hoe de bedrukking eruit komt te zien en kunnen we altijd nog aanpassingen doorvoeren. Daarom bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en goede service.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact op via: de chat, bel naar 074-711 0211 of mail naar [email protected]. Onze medewerkers helpen u graag verder. Daarnaast kunnen zij u voorzien van advies op maat en helpen met het kiezen van de juiste bedrukking of relatiegeschenken.

Shakebekers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10