PERSOONLIJK ADVIES

Webcamcovers bedrukken

Webcamcover bedrukken is de laatste jaren erg populair geworden. Het komt namelijk steeds vaker voor dat hackers meekijken via een webcam. Niet alleen op de laptop, maar ook op een tablet of telefoon. Zonder dat u het doorheeft, kan iemand u zien en zien wat u doet. Om dit te voorkomen kunt u een webcamcover gebruiken. Het is daardoor ook een ideaal relatiegeschenk geworden. De ontvanger zal de webcamcover dankbaar gebruiken. Als u uw webcam laat bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo, ziet de ontvanger deze meerdere keren per dag. Prachtige exposure voor uw bedrijf!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

U kunt de covers op twee manieren laten bedrukken: tampondruk of epoxy doming. Met tampondruk creëren we een zeer duidelijke bedrukking van uw bedrijfsnaam of -logo. Bij epoxy doming ook en wordt er bovendien een epoxy-laagje op het (full colour)logo aangebracht, waardoor het logo een 3D-effect krijgt. De levertijd van deze bedrukte relatiegeschenken is één tot twee weken.

Uitgebreid assortiment webcamcovers

Bij De PennenBoer bent u aan het beste adres om een webcamcover te laten bedrukken. U kunt bij ons kiezen uit diverse soorten covers. Bijvoorbeeld een webcamcover die u over de laptop, tablet of telefoon schuift en niet vastplakt. Als uw scherm vuil is, schuift u de cover van het apparaat af en kunt u het scherm reinigen. Daarna plaatst u de cover terug en bent u weer beschermd tegen meekijken.

Gebruiken op meerdere apparaten

Een ander voordeel van deze cover is dat de ontvanger de webcamcover kan gebruiken op meerdere apparaten. Gebruikt hij of zij een tablet? Dan kan hij de webcamcover hierop schuiven. Gebruikt hij daarna zijn telefoon? Dan schuift hij hem hierop. Door deze handeling ziet de ontvanger continu uw bedrijfsnaam of -logo, zowel bewust als onbewust. Deze kracht van herhaling zorgt voor vertrouwen in uw bedrijf. Kortom: een gewaardeerd én heel nuttig relatiegeschenk, voor de gever en de ontvanger.

Privacy verzekerd met de bedrukte webcamcovers van De PennenBoer

Ook kunt u bij ons een webcamcover met sleutel bestellen, inclusief bedrukking met uw bedrijfsnaam of -logo. Deze cover heeft een unieke sleutel met magneet waarmee u de webcam gemakkelijk zichtbaar of onzichtbaar maakt. Met deze sleutel weet u zeker dat niemand anders de cover voor de webcam weghaalt. Privacy verzekerd! Wilt u advies over welke webcam u het beste kunt kiezen voor uw doelgroep en welke bedrukking er op kan? Wij adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op via:

Heeft u ook interesse in powerbanks of tablethoezen? Kijk dan gerust eens rond op onze website!

Webcamcovers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fijne en vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Karen uit Sint-Gillis-Waas

10

Snelle goede service

Tamme zuur uit Zuidbroek

8

meer dan prima!

peter uit barendrecht

8

Afspraken worden correct nagekomen en prima kwaliteit!

Pascale Allard uit België

10