PERSOONLIJK ADVIES

Gaat u lekker een dagje naar het strand of naar het zwembad? Dan is het eerste waar u aan denkt om mee te nemen een strandlaken! Zonder strandlaken moet u in het zand liggen en dat is toch een stuk minder comfortabel dan op een strandlaken. Zoekt u nog een perfect relatiegeschenk zo vlak voor de zomer? Laat dan een strandlaken bedrukken met tekst of uw bedrijfslogo. In de warme zomermaanden wordt het geschenk vaak gebruikt, veel mensen zullen de handdoek met uw tekst of logo zien. Maak uw relatie, klant of medewerker nu blij met een mooi strandlaken. Bestel een bedrukt strandlaken online in onze webshop!

Val op en laat uw strandlaken bedrukken met logo

De strandlakens van De Pennenboer zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Het minimum aantal handdoeken die u kunt bestellen is 10 stuks. Bestel bijvoorbeeld een lichte strandlaken met een mooi opvallend logo, op deze manier valt u goed op!

Een relatiegeschenk kan net het verschil maken met de concurrentie. Mensen vinden het leuk om een geschenk te ontvangen. Wanneer u een geschenk geeft maakt u een tastbare herinnering die mensen niet meer vergeten. Elke keer wanneer ze het strandlaken weer uit de kast pakken, wordt er aan uw bedrijf gedacht! Met een mooi logo of goede tekst zult u direct de naamsbekendheid van uw bedrijf verhogen.

Een relatiegeschenk kan ervoor zorgen dat de klant zich gewaardeerd voelt en kan hierdoor de relatie versterken. Naast een strandlaken opzoek naar andere mooie zomerrelatiegeschenken? Bekijk al onze zomerartikelen. Zo kunt u uw relatie naast een strandlaken een zonnebril, strandbal of pet schenken. Bij de Pennenboer zijn de mogelijkheden eindeloos om mooie relatiegeschenken te kopen.

Bestel een bedrukt strandlaken online bij De Pennenboer.

Bij De Pennenboer bestelt u de leukste strandlakens of andere relatiegeschenken. Maak uw relatie blij en maak een onvergetelijke indruk! Bekijk het volledige assortiment in onze webshop. Wilt u uw relatiegeschenken laten bedrukken? Relatiegeschenken bedrukken is onze specialiteit. Het is mogelijk om een logo, tekst of afbeelding op het product te laten bedrukken. Wij maken gebruik van speciale technieken zodat wij elke vorm kunnen bedrukken. Wij gaan eerst voor u aan het werk en maken een digitale proefdruk. Wanneer u de proefdruk goedkeurt gaan we de producten bedrukken. Zo voorkomen we teleurstelling wanneer u de producten ontvangt. Relatiegeschenken zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Wanneer het product bedrukt wordt kan dit een grote impact hebben.

Wanneer u er niet helemaal uitkomt, neem dan even contact met ons op. Wij zorgen altijd voor persoonlijk advies. Al onze producten zijn eenvoudig te bestellen en worden snel geleverd. Voor een bedrukt strandlaken of een ander relatiegeschenk bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres.

Strandlakens bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8