Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting handdoeken
 1. 90x180 cm (9)
Kwaliteit handdoeken
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 250 gr/m²) (3)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 450 gr/m²) (4)
 3. Zware kwaliteit (vanaf 520 gr/m²) (1)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (4)
 2. 15 tot 20 werkdagen (1)
 3. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (5)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Katoen (6)
 2. Overig (3)
 3. Polyester (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (5)
 2. 2 kleuren (3)
 3. 3 kleuren (1)
 4. 4 kleuren (1)
 5. Full colour (2)

Strandlakens 100x180cm

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte strandlakens als relatiegeschenk

Met de zomer in aantocht is een strandlaken het ideale geschenk voor al uw relaties of werknemers. Iedereen gaat graag een dagje ontspannen op het strand in het binnen- of buitenland. Een fijn en groot strandlaken is dan echt een musthave. Door een strandlaken te schenken zult u uw relaties, klanten of werknemers dan ook een groot plezier doen. Een betere en grotere reclamedrager dan een strandlaken is ook niet denkbaar. Laat het strandlaken bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en het strandlaken fungeert ook nog eens ter promotie van uw merk of bedrijf. Strandlakens komen op allerlei plekken waardoor uw bedrijfsnaam of merk niet alleen uw relatie bereikt maar ook andere strand- en vakantiegangers.

Strandlakens van uitstekende kwaliteit bij de Pennenboer

De Pennenboer biedt strandlakens van verschillende materialen in diverse formaten en kleuren en van uitstekende kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een dunne en lichte hamamdoek of voor een stevige en grote katoenen handdoek. De strandlakens worden aangeboden in verschillende prijsklassen en zijn er voor ieder budget. Het laten bedrukken van de door u gekozen strandlakens kan op diverse manieren. De bedrukking kan plaatsvinden door middel van borduring maar ook door inweving. Ook bieden wij het full colour laten bedrukken van uw strandlakens. Met behulp van een reactief digitale print techniek van de Colaris 3 printer kan het strandlaken in full colour worden bedrukt en behoudt het zijn zachtheid en kwaliteit.

Al uw relatiegeschenken en promotieartikelen op goedkooppennenbedrukken.nl

De Pennenboer is dé specialist op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotie artikelen. Op goedkooppennenbedrukken.nl bieden wij vele kwalitatief goede artikelen aan die wij allen voor u kunnen bedrukken. Geschenken zijn er al vanaf € 0,05 en wij leveren gegarandeerd snel. Naast strandlakens kunt u bij ons ook terecht voor handdoeken en ander textiel, vele zomerse artikelen en artikelen in vele soorten categorieën. Bent u benieuwd hoe uw bestelling eruit komt te zien, vraag dan om een digitale proefdruk. Heeft u vragen of hulp nodig bij het plaatsen van uw bestellen, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag!