PERSOONLIJK ADVIES

Strandlaken bedrukken

Gaat u lekker een dagje naar het strand of naar het zwembad? Dan is het eerste waar u aan denkt om mee te nemen een strandlaken! Zonder strandlaken moet u in het zand liggen en dat is toch een stuk minder comfortabel dan op een strandlaken. Zoekt u nog een perfect relatiegeschenk zo vlak voor de zomer? Laat dan een strandlaken bedrukken met logo of bedrijfsnaam. In de warme zomermaanden wordt het geschenk vaak gebruikt, veel mensen zullen de handdoek met uw tekst of logo zien. Maak uw relatie, klant of medewerker nu blij met een mooi strandlaken. Bestel een bedrukt strandlaken online in onze webshop! Dankzij strandhanddoeken kunt u ook nog eens uw naamsbekendheid vergroten! Daarom is een strandlaken met logo meer dan een geschenk!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Strandlaken met logo bedrukken

Binnen het assortiment van De Pennenboer vindt u strandlakens die in meerdere kleuren te verkrijgen zijn. Daarnaast kunt u strandhanddoeken bedrukken en bestellen vanaf een minimaal aantal van 10 stuks. Laat daarom strandlakens bedrukken met uw logo en deel deze uit aan uw relaties, klanten en werknemers. Door strandlakens met logo te bedrukken kunt u net het verschil maken met uw concurrentie. Want mensen vinden het leuk om een geschenk te ontvangen, maar door strandhanddoeken te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam geeft u hen een tastbare herinnering.

Elke keer wanneer de bedrukte strandlaken weer uit de kast wordt gepakt, dan zal diegene uw bedrijf weer herinneren. Daarnaast valt de bedrukte strandlaken ook op het strand op. Vooral wanneer uw strandlaken met een duidelijk logo of tekst wordt bedrukt. Stelt u voor, u gaat naar het strand en ziet daar een bedrukte strandlaken met uw logo of bedrijfsnaam! Dat zal een mooi aangezicht zijn! Laat daarom strandlaken bedrukken bij De Pennenboer en deel ze uit!

Strandlaken bedrukken en andere zomergeschenken bij De Pennenboer

Een relatiegeschenk kan ervoor zorgen dat de klant zich gewaardeerd voelt en kan hierdoor de relatie versterken. Naast een strandlaken bedrukken nog op zoek naar andere mooie zomerrelatiegeschenken? Bekijk al onze zomerartikelen, daar vindt u bijvoorbeeld zonnebrillen en koeltassen. Hierdoor kunt u een mooi pakket samenstellen voor uw relaties, klanten en personeel! Bij de Pennenboer zijn de mogelijkheden eindeloos om mooie relatiegeschenken te bedrukken en te bestellen.

Door strandhanddoeken te bedrukken en te combineren met andere geschenken kunt u nog meer opvallen op het strand. Daarnaast kan een zonnebril overal gedragen worden en wordt een koeltas of strandhanddoek niet alleen meegenomen naar het strand. Met de zomergeschenken van De Pennenboer kunt u veel mensen bereiken. Laat daarom onder andere zonnebrillen, koeltassen of strandlakens bedrukken en deel ze uit! Wij verzorgen uitstekende kwaliteit en goede service tegen een scherpe prijs!

Uw relatiegeschenken en promotieartikelen bestellen bij De Pennenboer

Bij De Pennenboer kunt u diverse strandlakens bedrukken, maar ook tal van andere geschenken. Maak uw relaties blij en maak bij hen een onvergetelijke indruk! Wilt u naast strandlaken bedrukken nog andere geschenken bestellen? Of is een bedrukte strandhanddoek niet het geschenk voor uw doelgroep? Dan biedt De Pennenboer nog een groot assortiment met andere geschenken. Ongeacht uw keuze, u krijgt altijd een gratis digitale proefdruk van ons. Dan kunt u het resultaat alvast zien en kunt u eventueel nog wat wijzigen. Wanneer u de proefdruk goedkeurt, dan gaan wij uw producten bedrukken. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking en topkwaliteit. Daarnaast bieden wij onze relatiegeschenken aan tegen scherpe prijzen, dus u betaalt bij ons nooit te veel!

Wanneer u er niet helemaal uitkomt, neem dan even contact met ons op. Wij zorgen altijd voor persoonlijk advies. Al onze producten zijn eenvoudig te bestellen en worden snel geleverd. Voor een strandlaken bedrukken of een ander relatiegeschenk bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres.

Strandlaken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10