PERSOONLIJK ADVIES

Spaarpotten bedrukken

Een goedkope spaarpot met bedrukking kunt u weggeven met een boodschap. Dit is één van de eigenschappen die het geschenk zo interessant maakt om weg te geven aan uw klanten en/of relaties. Een goedkoop bedrukte spaarpot is echter ook erg origineel. Niet veel bedrijven zullen aan dit geschenk denken, en dat maakt het alleen maar interessanter voor u! Een aanstekers en een pen met bedrukking zijn veelvoorkomend, dit in tegenstelling tot een goedkope spaarpot met bedrukking.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkope spaarpotten met bedrukking van De PennenBoer 

Goedkope spaarpotten met bedrukking bestelt u natuurlijk bij De PennenBoer. Wij bieden namelijk meer dan een standaard webshop. Bij ons kunt u eenvoudig contact opnemen met ons verkoopteam voor het stellen van vragen of voor een prijsopgave. Ook kunnen geschenken ,mits deze in grote aantallen worden besteld, custom made naar uw eigen wens (in het buitenland) worden gemaakt. Wij begeleiden dit hele proces graag, waarna u een geheel eigen en uniek geschenk in ontvangst kunt nemen.

Goedkope spaarpot bedrukken 

Een goedkope spaarpot kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Materialen die veel voorkomen bij goedkope spaarpotten, zijn: 

  • metaal;
  • kunststof;
  • steen.

Iedere goedkope spaarpot moet dus op een andere manier worden bedrukt. Als u voor een metalen spaarpot gekozen heeft, kunt u de bedrukkingstechniek graveren kiezen. Een gravering vindt plaats door middel van een laserstraal. Deze laserstraal brandt als ware de bovenste laag van de goedkope spaarpot, waarna de kleuren zilver of goud meestal overblijven. 

Een goedkope spaarpot gemaakt van kunststof en steen kunnen goed worden bedrukt door middel van een tampondruk. Een tampondruk brengt de bedrukking middels een stempel aan, deze stempel is gemaakt van rubber. 

Wilt u contact met ons?

Een goedkope spaarpot kan worden bedrukt met uw logo, maar ook met een bedrijfsnaam of website. De keuze qua bedrukking ligt geheel bij u, natuurlijk ondersteunen wij u hierin graag. U kunt dan ook altijd contact opnemen met De PennenBoer voor extra vragen of meer informatie. De PennenBoer is te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Meer geschenken met een boodschap! 

Meer geschenken die u kunt weggeven met een boodschap, zijn: stressballen en  rekenmachines !

Spaarpotten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.