Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (8)
 3. 10 tot 15 werkdagen (1)
 4. 20 tot 25 werkdagen (3)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (3)
Materiaal
 1. Kunststof (3)
 2. Overig (3)
 3. Papier (1)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (10)
 3. 2 kleuren (7)
 4. 3 kleuren (7)
 5. 4 kleuren (7)
 6. Fullcolor (1)
Soorten snoepgoed
 1. Chocolade (1)
 2. Drop (1)

Spaarpotten

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Een goedkope spaarpot met bedrukking kunt u weggeven met een boodschap. Dit is één van de eigenschappen die het geschenk zo interessant maakt om weg te geven aan uw klanten en/of relaties. Echter is een goedkoop bedrukte spaarpot ook erg origineel. Niet veel bedrijven zullen aan dit geschenk denken, en dat maakt het eigenlijk alleen maar interessanter voor u! Een aanstekers en een pen met bedrukking zijn veelvoorkomend, dit in tegenstelling tot een goedkope spaarpot met bedrukking.

Goedkope spaarpotten met bedrukking van De PennenBoer 

Goedkope spaarpotten met bedrukking bestelt u natuurlijk bij De PennenBoer. Wij bieden namelijk meer dan een standaard webshop. Bij ons kunt u eenvoudig contact opnemen met ons verkoopteam voor het stellen van vragen of voor een prijsopgave. Ook kunnen geschenken ,mits deze in grote aantallen worden besteld, custom made naar uw eigen wens (in het buitenland) worden gemaakt. Wij begeleiden dit hele proces graag, waarna u een geheel eigen en uniek geschenk in ontvangst kunt nemen.

Goedkope spaarpot bedrukken 

Een goedkope spaarpot kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Materialen die veel voorkomen bij goedkope spaarpotten, zijn: 

 • metaal;
 • kunststof;
 • steen.

Iedere goedkope spaarpot moet dus op een andere manier worden bedrukt. Als u voor een metalen spaarpot gekozen heeft, kunt u de bedrukkingstechniek graveren kiezen. Een gravering vindt plaats door middel van een laserstraal. Deze laserstraal brandt als ware de bovenste laag van de goedkope spaarpot, waarna de kleuren zilver of goud meestal overblijven. 

Een goedkope spaarpot gemaakt van kunststof en steen kunnen goed worden bedrukt door middel van een tampondruk. Een tampondruk brengt de bedrukking middels een stempel aan, deze stempel is gemaakt van rubber. 

Een goedkope spaarpot kan worden bedrukt met uw logo, maar ook met een bedrijfsnaam of website. De keuze qua bedrukking ligt geheel bij u, natuurlijk ondersteunen wij u hierin graag. U kunt dan ook altijd contact opnemen met De PennenBoer voor extra vragen of meer informatie. De PennenBoer is te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Meer geschenken met een boodschap! 

Meer geschenken die u kunt weggeven met een boodschap, zijn: stressballen en  rekenmachines !