PERSOONLIJK ADVIES

Fitnessartikelen bedrukken

Het gehele jaar sportief fit. Samen met al uw sportieve fitness bezoekers. Met een ruim aanbod aan fitness artikelen, gaat ook u dit lukken voor uw sportschool. Heeft u een extra zetje nodig om een bestelling te plaatsen? Om u over de streep te halen, sturen wij u een sample toe, mocht uw vraag hier naar uitgaan. Op deze wijze kan de fitness bezoeker gebruik maken van uw bedrukte fitness artikelen. Iedere bezoeker sport met een doel. Uw doel is om de sportieve relaties optimaal te laten sporten. Een groep les met een geborduurde fitness handdoek om al het overtollige zweet af te drogen gedurende de les. Daarnaast kunt u ook fitness artikelen bedrukken en uitdelen aan uw sportieve relaties, klanten of medewerkers. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Sportartikelen bedrukken met logo

Door sportartikelen te bedrukken met uw logo kunt u op een mooie en effectieve manier aandacht vragen voor uw bedrijf. U kunt deze producten bedrukken en meegeven bij de verkoop van een product of als weggever op een beurs of iets dergelijks. Ook voor verenigingen, sportscholen en fitnessclubs zijn dit goede producten om te bedrukken. Hiermee kunt u naamsbekendheid op bouwen en uw branding versterken. Tevens is het mogelijk om met de verkoop van eigen clubartikelen, zogenaamde merchandising, extra geld voor de clubkas te verdienen. Met al dit soort promotionele activiteiten scoort u punten bij uw doelgroep. Heeft u dus sportieve relaties, medewerkers of andere doelgroepen? Of bezit u zelf een sportschool? Dan zijn deze geschenken uitstekend om te bedrukken en uit te delen. Bekijk het assortiment van De Penneboer en bestel de gewenste producten eenvoudig online.

Voordelige sport & fitness artikelen laten bedrukken bij De Pennenboer

Door een breed assortiment fitnessartikelen kunt u vrijwel altijd geschikte relatiegeschenken of promotieartikelen vinden. Alle sportartikelen zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunt u alle producten naar eigen wens bedrukken. Bijvoorbeeld met uw logo, tekst, contactgegevens of een eigen ontwerp. Ook kunt u fitness artikelen in uw eigen kleuren, zodat uw bedrijf nog beter naar voren komen. Zoekt u geschenken dat past bij de fitness artikelen? Kies dan bijvoorbeeld voor bidons, zweetbandjes of sporthanddoeken. Hiermee kunt u naast de fitness artikelen bedrukken ook diverse andere sportartikelen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Daarnaast kunt u ook een mooi pakket samenstellen met diverse bedrukte sport en fitnessartikelen.

Perfecte relatiegeschenken tegen scherpe prijzen

Bestelt u bij De Pennenboer? Dan heeft u uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een uitstekende bedrukking en daarbij een topservice. Want laat u fitnessartikelen bedrukken of kiest u voor andere sportartikelen? Dan ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Pas wanneer u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag. Moet er nog wat veranderd worden? Dan is dat geen probleem, wij passen het aan en sturen een nieuwe proefdruk. Pas wanneer u tevreden bent zullen wij beginnen met het bedrukken van de gewenste producten. Wilt u uw klanten, relaties, medewerkers of andere doelgroepen verrassen? Ga dan naar De Pennenboer en bestel de gewenste geschenken eenvoudig via onze website! Meer weten over de bedrukkingsmogelijkheden van onze producten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Fitnessartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10