PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bagagelabels bedrukken

Op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Laat bagagelabels bedrukken. Niet alleen handig voor op reis, maar ook ideaal om bijvoorbeeld aan een laptoptas te maken. Maak hem helemaal naar eigen wens door er een logo op te laten drukken door De Pennenboer! Hierdoor kunnen uw relaties, klanten en werknemers hun koffers en tassen labelen. Daardoor is het makkelijk om te zien welke tas of koffer van hen is. Daarnaast kunnen veel mensen die ook op het vliegveld aanwezig zijn de bedrukte bagagelabels ook zien. Wilt u een kofferlabel bedrukken? Bekijk dan het aanbod van De Pennenboer en bestel de gewenste kofferlabel eenvoudig online. Onze specialisten gaan dan uw bagagelabels bedrukken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Kofferlabel laten bedrukken en bestellen

Uw personeel, relatie of klant een leuk geschenk geven? Geef een bedrukte bagagelabel cadeau! Wanneer uw relatie op vakantie gaat en de koffer of reistas weer van de zolder haalt, dan wil diegene de koffer of reistas labelen. Wanneer de koffer of reistas niet gelabeld is, dan bestaat er een kans dat de koffer niet teruggevonden kan worden. Een praktisch relatiegeschenk geven? Laat een kofferlabel bedrukken en bestel deze online bij De Pennenboer! Wij verzorgen uitstekende kwaliteit, een uitgebreid assortiment en een goede service. Hierdoor bent u verzekerd van mooi bedrukte bagagelabels. Wilt u een kofferlabel personaliseren voor uw relatiegeschenken, klanten of personeel? Dan is dat ook zeker mogelijk! U kunt de kofferlabel geheel naar eigen wens bedrukken. Wilt u graag advies ontvangen over het bedrukken van uw kofferlabel? Neem dan contact met ons op en onze specialisten kunnen u helpen met advies op maat!

Voordelen van bedrukte bagagelabels of kofferlabel

Wanneer u bagagelabels geeft als relatiegeschenk dan kunt u ervoor kiezen om de kofferlabel te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Het bedrukken van bagagelabels heeft een aantal voordelen. Het eerste voordeel is dat uw relatie de koffer of reistas makkelijker terugvindt. Koffers en tassen lijken erg op elkaar en wanneer er een label aanhangt is het toch makkelijker om de tas of koffer terug te vinden. Daarnaast kan een bedrukte bagagelabel helpen bij het terugkrijgen van uw verloren bagage. Als derde voordeel is een bedrukte kofferlabel een mooie manier om de branding van uw bedrijf te versterken. Want ongeacht waar uw klant, relatie of werknemer naar toe gaat de bedrukte bagagelabels laten uw bedrijf zien! Dankzij goedkoop bagagelabels bedrukken kunt u veel mensen bereiken. Wilt u goedkoop kofferlabel laten bedrukken? Bij De Pennenboer wordt gebruikt gemaakt van speciale technieken om producten te bedrukken tegen een voordelige prijs!

Bagagelabels en andere geschenken bedrukken bij De Pennenboer

De Pennenboer heeft een ruim aanbod relatiegeschenken in haar assortiment. De mogelijkheden zijn eindeloos! Hierdoor kunt u niet alleen bagagelabels bedrukken. Bekijk onze website voor alle mogelijkheden. Komt u er niet helemaal uit? Neem contact met ons op en krijg persoonlijk advies. Wilt u bagagelabels laten bedrukken maar twijfelt u over hoe de labels eruit komen te zien? Bij De Pennenboer krijgt u een gratis digitale proefdruk. Pas na uw akkoord gaan wij uw kofferlabel bedrukken. Wanneer u toch iets wilt veranderen aan het ontwerp, dan passen wij dit voor u aan! Alle artikelen in de webshop zijn eenvoudig te bestellen en hebben een snelle levertijd. Bent u op zoek naar mooie seizoenartikelen? Bekijk dan onze winter- of zomerartikelen. Bestel bijvoorbeeld ijskrabbers of mutsen voor in de winter of zonnebrillen en koeltassen voor in de zomer.

Goedkoop bagagelabels bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10