PERSOONLIJK ADVIES

Rekenmachine bedrukken

Goedkoop bedrukte rekenmachines zijn geliefde geschenken in allerlei branches. Wie moet er nu niet zo af en toe even snel iets uitrekenen? Dan is het erg prettig als men een rekenmachine naast zich heeft liggen. Laat daarom een rekenmachine bedrukken en deel deze uit aan uw relaties, klanten of medewerkers! Bij De PennenBoer kunt u rekenen op een breed aanbod, kwaliteit, een scherpe prijs en een snelle levering. Doordat de bedrukte rekenmachines gebruikt worden door zowel zakelijke als particuliere relaties is het een uitstekend geschenk! Wilt u een rekenmachine laten bedrukken? Dan kan De PennenBoer u hierbij helpen. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel de gewenste rekenmachine eenvoudig via de website. Wilt u graag advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Rekenmachine bedrukken en combineren met andere geschenken

Bij De PennenBoer bieden wij een ruim assortiment wanneer u een rekenmachine wilt bedrukken. Door het bedrukken van rekenmachines deelt u handige relatiegeschenken uit. Doordat de rekenmachines door een grote groep gebruikt kan worden, kunt u veel mensen bereiken. Daarnaast komt de bedrukking dus ook regelmatig naar voren. Ook is het mogelijk om de rekenmachines te bedrukken en te combineren met andere geschenken. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van een liniaal, pennen of een visitekaarthouder. Daarmee biedt u meerdere producten aan die op het bureau gezet kunnen worden. Door de rekenmachine te bedrukken en te combineren met een andere geschenk, heeft u alleen maar meer kans om gezien te worden. Daarnaast heeft u een leuk en handig pakket om uit te delen aan uw klanten, relaties of medewerkers!

Rekenmachines met logo bedrukken bij De PennenBoer

Rekenmachines bedrukken kan op verscheidene manieren bij De PennenBoer. Veelal maken wij gebruik van de tampon- en zeefdruk, deze zijn voordelig en bieden een goed eindresultaat. Wilt u een rekenmachine met logo bedrukken? Dan kunt u de gewenste rekenmachine selecteren en bestellen. Daar worden verschillende gegevens gevraagd en kunt u de gewenste bedrukking uploaden. Wanneer de bestelling is geplaatst en de betaling is voldaan, dan ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien. Ziet uw rekenmachine met logo er niet zoals gewenst uit? Dan kunt u nog wijzigingen doorvoeren. Pas wanneer u akkoord gaat met de proefdruk, dan gaan wij de rekenmachines bedrukken. Daarom bent u bij ons verzekerd van de juiste bedrukking en kwaliteit. Nadat de rekenmachine met logo bedrukt is, ontvangt u de bedrukte rekenmachines binnen de afgesproken levertijd op het aangegeven adres.

Vragen, advies of andere producten? De PennenBoer helpt graag!

Een goedkope rekenmachine bedrukken kan dus uitstekend bij De PennenBoer. Wilt u graag advies ontvangen of heeft u vragen over het bedrukken van rekenmachines? Neem dan contact met ons op. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur te bereiken via onderstaande telefoonnummers of via de live chat op onze website. Verder kunt u ons altijd mailen of het contactformulier invullen. Wilt u graag andere geschenken bedrukken? Bekijk dan bijvoorbeeld onze katoenen tassen, mokken, mutsen of petten! Daarnaast bieden wij nog talloze andere geschenken aan die u kunt bedrukken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk onze website en bestel gemakkelijk online. Heeft u diverse wensten of wilt u een geschenk op maat laten maken? Neem dan contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Rekenmachine bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10