Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (3)
 2. 8 tot 10 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 25 (7)
 2. 50 (7)
 3. 100 (3)
Materiaal
 1. Bamboe (1)
 2. Kunststof (9)
 3. Overig (7)
Bedrukking
 1. 1 kleur (17)
 2. 2 kleuren (10)
 3. 3 kleuren (10)
 4. 4 kleuren (10)
 5. Fullcolor (2)

Rekenmachines

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Rekenmachine laten bedrukken met logo of bedrijfsnaam

 

Een rekenmachine is een handige gadget en komt zowel thuis of op kantoor van pas wanneer u snel wat moet uitrekenen. Een rekenmachine is een origineel en luxe relatieschenk dat een handige uitkomst is op veel momenten. Deze handige gadget kan worden gebruikt wanneer er snel wat moet worden uitgerekend en is daarom voor vele dagelijkse toepassingen op kantoor of thuis een nuttige toevoeging. PennenBoer biedt u een assortiment aan rekenmachines die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam. U geeft hiermee uw relatiegeschenk een persoonlijk tintje. Wie bieden vele verschillende soorten rekenmachines aan, van simpele modellen tot wat meer uitgebreide modellen. Alle rekenmachines zijn te bedrukken, de rekenmachines zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen lage prijzen. 

 

Bedrukte rekenmachine van De PennenBoer

 

Op onze website vindt u het aanbod aan rekenmachines en u kunt online uw bedrukte rekenmachines bestellen. Het aanbod is erg breed, wij bieden standaard goedkope rekenmachines aan. Ook zijn er de laag geprijsde rekenmachines met meerdere functionaliteiten. Zo zijn er rekenmachines die tevens functioneren als visitekaarthouder, liniaal of muismat. Wanneer u de gewenste rekenmachine hebt gevonden kunt u deze laten bedrukken. Voor het bedrukken van de rekenmachines maken wij gebruik van de zeef- en tampondruk. U kunt kiezen voor een grote bedrukking zodat het logo van uw bedrijf sneller wordt onthouden maar ook kunt u voor bestaande klanten juist kiezen voor een subtiele bedrukking. De PennenBoer zal u na uw bestelling een digitale proefdruk opsturen wanneer de levering van uw rekenmachines snel volgt.

 

Het beste aanbod relatiegeschenken

 

Voor rekenmachines en vele andere relatiegeschenken zoals pennen geschikt voor op kantoor of juist voor thuis of om buiten te gebruiken bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken met uw eigen logo. Bekijk het aanbod op onze website en wanneer u geen keuze kunt maken of graag advies wilt kunt u ons bereiken op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 via onze contactgegevens. Wij helpen u graag met het vinden van de voor u geschikte relatiegeschenken. De PennenBoer levert service, kwaliteit en een snelle levering.