PERSOONLIJK ADVIES

Beanies bedrukken

Door middel van een relatiegeschenk of promotieartikel kunt u klanten, relaties en andere doelgroepen verrassen. Maar kunt u ook uw waardering uitspreken over de lange samenwerking of loyaliteit van uw klanten. Zoekt u een relatiegeschenk of promotieartikel? Laat dan beanies bedrukken of borduren! Wanneer u een beanie laat bedrukken heeft u een prachtig en functioneel geschenk voor de winter. Laat bijvoorbeeld een beanies bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Dan is de kans groot dat de bedrijfsnaam of logo gezien wordt door veel mensen wanneer de bedrukte beanies gedragen worden. Hierdoor is het een goed reclamemiddel, maar ook een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel met veel mogelijkheden! Wilt u beanies bedrukken? Bekijk het aanbod van De PennenBoer en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Betere herkenbaarheid dankzij bedrukte beanies

Een uitstekend goed voorbeeld zijn vooral de Unox beanies. Deze beanies worden door velen herkend. Kijk nou een Unox muts! Vaak zijn deze mutsen vertegenwoordigd bij de Nieuwjaars duik. Bereik een groot publiek, met deze warmte biedende beanies en laat de beanies bedrukken voor een betere naamsbekendheid. In grotere getalen nemen de deelnemers een duik voor de start van het nieuwe jaar. Veelal bieden deze beanies een extra toevoeging aan grotere publieksgroepen. Daarnaast kunt u ook de beanies in uw huisstijl kleuren laten bedrukken. Zo wordt u doormiddel van kleurstelling nog meer herkend. Wilt u beanies bedrukken en uitdelen aan een grote doelgroep om uw naamsbekendheid te versterken? Onze specialisten helpen u graag bij beanies bedrukken.

Een team sponsoren of uw medewerkers verrassen? Laat beanies bedrukken!

Sponsort u bijvoorbeeld een schaatsteam? Plaats groot uw logo op de beanie. Met de borduur technieken die wij beheersen, zijn er veel mogelijkheden. Met precisie beoordelen wij of uw logo geschikt is om te laten borduren op de beanies. Onze beanies bestaan uit de materialen gebreid acryl en polyester. Echte uniseks beanies die voor ieder geschikt zijn. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om beanies te borduren of bedrukken met de naam van diegene. Daarmee creëert u een mooi persoonlijk geschenk dat de komende jaren goed gebruikt kan worden. Ook omdat het geschenk vele jaren gebruikt kan worden, zal uw bedrijf nog lang in het geheugen blijven van de ontvanger en kunnen er door de jaren heen veel mensen bereikt worden. Wilt u beanies of mutsen bedrukken? De PennenBoer heeft een ruim aanbod en onze specialisten kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste bedrukking voor uw beanies en mutsen!

De PennenBoer helpt u graag met uw relatiegeschenken en promotieartikelen voor de winter

Wanneer u beanies laat bedrukken voor de wintermaanden, dan zullen veel mensen u dankbaar zijn. Want beanies bieden veel warmte en zijn trendy voor iedere leeftijdsgroep. Van jong tot oud. De materialen van de beanies zijn elastisch waardoor het perfect aansluit om de hoofdomtrek van de gebruiker. Voor de toeschouwers bij een skischans, schaats, shorttrack, ijshockey evenement of de olympische spelen of de koude dagen in de wintermaanden bieden deze beanies warmte voor de winterdagen. Naast beanies andere wintergeschenken bedrukken? Kies bijvoorbeeld voor onze ijskrabbers, sjaals, fleecedekens of diverse andere geschenken. De PennenBoer helpt u graag bij het bedrukken van prachtige relatiegeschenken en promotieartikelen.

Beanies bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10