PERSOONLIJK ADVIES

Wintersport en u hebt nodig?

Een uitstekend goed voorbeeld zijn vooral de Unox beanies. Deze beanies worden door velen herkend. Kijk nou een Unox muts! Vaak zijn deze mutsen vertegenwoordigd bij de Nieuwjaars duik. Bereik een groot publiek, met deze warmte biedende beanies. In grotere getalen nemen de deelnemers een duik voor de start van het nieuwe jaar. Veelal bieden deze beanies een extra toevoeging aan grotere publieksgroepen. Pas uw huisstijl kleur door in de beanie. Zo wordt u doormiddel van kleurstelling nog meer herkend.

 

Sla je slag bij ons!

Sponsort u een schaatsteam? Plaats groot uw logo op de beanie. Met de borduur technieken die wij beheersen, zijn er veel mogelijkheden. Met precisie beoordelen wij of uw logo geschikt is om te laten borduren op deze warme beanies. Waar vooraf een digitaal voorstel u wordt toegezonden.

Onze beanies bestaan uit de materialen gebreid acryl en polyester. Echte uniseks beanies die voor ieder geschikt zijn. Van twee dubbellaags gebreid tot grof gebreide beanies kunt u een keuze maken.

Een extra feature wat onze beanies over beschikken is een LED- lichtsysteem. Bij de Lucina en de Mighty Led Knit zijn deze ledlampjes toegepast. Bent u met de donkere dagen begonnen aan een wandeltocht? Dan biedt deze led beanie een lichtpuntje in de donkerte.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

De beste deal kun je maken met een beanie. Vele wintergezichten zullen deze beanies ervaren in de gure wintermaanden. Tijdens de winterspelen uw logo, groots geborduurd op een beanie wordt door velen gezien. Ze bieden veel warmte en zijn trendy voor iedere leeftijdsgroep. Van jong tot oud. De materialen van de beanies zijn elastisch waardoor het perfect aansluit om de hoofdomtrek van de gebruiker.

Iedere wintersport wordt pas echt compleet met een beanie. Voor de toeschouwers bij een skischans, schaats, shorttrack, ijshockey evenement of de olympische spelen bieden deze beanies warmte voor de wintersedagen.

Wintersport en u hebt nodig?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10