PERSOONLIJK ADVIES

Zweetbandjes bedrukken

Bedrukte zweetbandjes worden veel gebruikt tijdens het sporten. Heeft u dus veel sportieve relaties, werknemers of klanten? Laat dan zweetbandjes bedrukken en deel ze uit! Daarmee heeft u niet alleen een leuk geschenk, maar is het ook nog eens een erg bruikbaar geschenk. Heeft u bijvoorbeeld een sportschool, geef ieder (nieuw) lid een bedrukt zweetbandje cadeau met de naam van uw sportschool. Ze zullen dit niet alleen waarderen maar ook zeker gaan gebruiken. Dit levert u extra promotie op! Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden voor het weggeven van goedkope zweetbandjes met bedrukking. Deze relatiegeschenken passen namelijk bij ieder bedrijf! Wilt u zweetbandjes bedrukken? De Pennenboer biedt een ruim assortiment en scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod online en bestel eenvoudig via onze website.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkope zweetbandjes met logo of naam vindt u bij De PennenBoer in allerlei soorten. Via onze webshop bekijkt u alle afbeeldingen eenvoudig, waardoor u precies weet hoe het goedkope zweetbandje eruit ziet. Tevens staan op onze webshop alle bijbehorende prijzen vermeld, waardoor u meteen weet waar u aan toe bent. Een ander voordeel van het vermelden van de prijzen, is dat u binnen uw eigen gestelde budget kunt blijven. Zweetbandjes bedrukken bij De Pennenboer kan daarom erg voordelig. Daarnaast kunnen wij de zweetbandjes met naam of logo snel leveren.

Zweetbandjes met logo of naam bestellen

Goedkope bedrukte zweetbandjes zijn bij De PennenBoer verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u zeker weet dat u goed kunt inspelen op uw gewenste doelgroep. Wanneer u zweetbandjes laat bedrukken met uw logo of naam, dan kunt u op een leuke manier reclame maken. Zijn sporters uw doelgroep of weet u dat uw relaties veel sporten? Dan kunt u zweetbandjes bedrukken en inzetten als mooi relatiegeschenk of promotieartikel. Wanneer u zoekt naar zweetbandjes met logo of naam, dan heeft De Pennenboer een mooi assortiment voor u beschikbaar. Kies het zweetbandje dat het meest geschikt is en laat de zweetbandjes bedrukken met uw naam of logo. De goedkope bedrukte zweetbandjes die u bij De PennenBoer kunt bestellen, zijn onder andere:

  • polsbandje met label;
  • polsbandje met rits;
  • hoofdband met label.

Zweetbandjes bedrukken

Zweetbandjes bedrukken met bedrijfsnaam of logo gebeurt met een transferdruk. Alle zweetbandjes in ons online assortiment bevatten een label, op dit label komt de bedrukking. Zweetbandjes met bedrukking rekken namelijk uit tijdens gebruik, maar dit label blijft op zijn plaats. Door middel van het label blijft de bedrukking goed zitten en zal deze voor een lange tijd mee gaan. Hierdoor kan er voor langere tijd reclame voor u gemaakt worden met de bedrukte zweetbandjes.

Zweetbandjes bedrukken met logo of bedrijfsnaam, daarvoor zit u bij De Pennenboer op de juiste plek. Echter kunt u dit relatiegeschenk ook prima met andere informatie van uw bedrijf bedrukken. Hierbij kunt u denken aan website, telefoonnummer, slogan, etc. Met goedkoop bedrukte zweetbandjes van De PennenBoer versterkt u de branding en naamsbekendheid van uw bedrijf. Echter hebben wij een veel breder assortiment. Van pennen en potloden tot diverse zomer- en winterartikelen. Daarnaast hebben we ook andere textiel relatiegeschenken zoals: schorten, portemonnees en caps.

Meer informatie?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag advies ontvangen? De medewerkers van De PennenBoer beantwoorden graag al uw vragen over de aangeboden relatiegeschenken. Vanzelfsprekend geven zij u ook met veel plezier extra informatie en kunnen zij u voorzien van advies op maat. U kunt de medewerkers van De PennenBoer contacteren door middel van onderstaande gegevens. Daarnaast zijn wij ook te bereiken in de chat op onze website. Wij helpen u graag verder!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

    [email protected]

Zweetbandjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10