PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bedrukte keycords

Goedkoop bedrukte keycords zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van beurzen en andere promotiegerichte bijeenkomsten. Dit komt onder andere doordat een keycord met bedrukking erg praktisch in gebruik is, dit betekent dus dat de ontvanger het geschenk zeker zal gaan gebruiken. Een goedkoop keycord met bedrukking kan ook voor uw bedrijf veel extra naamsbekendheid opleveren. Een bedrukt keycord heeft een zeer grote doelgroep, waardoor het weggeven vrij makkelijk gaat. Daarnaast kunnen de ontvangers de keycords om hun nek hangen. Hierdoor is het gemakkelijk om de bedrukte keycords mee te nemen. Bekijk ons aanbod keycords en laat de keycords bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop keycords bedrukken en weggeven

Bedrukte keycords worden veelal weggegeven op beurzen. Keycords bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo kan een goede manier zijn om uw branding te versterken. Natuurlijk kunt u de keycords met bedrukking ook op andere momenten weggeven of op andere manieren inzetten in uw onderneming. Doordat de bedrukte keycords op verschillende manieren kunnen worden ingezet zijn het geliefde relatiegeschenken of promotieartikelen. Waarom kunnen keycords breed worden ingezet? Dat komt onder andere door de verschillende functionaliteiten die aan het geschenk zelf vastgemaakt zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: 

  • karabijnhaak;
  • fluit;
  • mobiele telefoonkoord;
  • naamkaarthouder;
  • visitekaarthouder.

Een keycord bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam kunt u eenvoudig binnen uw bedrijf inzetten. Denk bijvoorbeeld aan netwerkavonden, beurzen en open dagen. Op deze momenten kunt u een bedrukte keycord goed inzetten voor onder andere een betere branding. Natuurlijk kunt u de geschenken ook aan al uw medewerkers uitdelen. Kortom, keycords bedrukken biedt veel mogelijkheden.Hierdoor is het een geliefd promotieartikel dat vaak wordt ingezet. Keycords bedrukken kan bij verschillende situatie worden toegepast. Gaan uw medewerkers op een beurs staan of op een klantbezoek? Dan kunnen zij door middel van een bedrukte keycord uw bedrijfsnaam, logo of slogan op een mooie manier in beeld brengen. Keycords bedrukken kan eenvoudig bij De Pennenboer. Bekijk ons brede aanbod en bestel de gewenste keycords en laat de keycords bedrukken door onze specialisten! Zij zorgen ervoor dat uw keycords er goed uit komen te zien.

Keycord bedrukken en bestellen bij De Pennenboer

Keycords bedrukken kan eigenlijk op twee verschillende manieren. U kunt er namelijk voor kiezen alleen de buitenkant, of zowel de binnen- en buitenkant van het keycord te bedrukken. Als uw budget het toelaat, raden wij het altijd aan om gebruik te maken van beide kanten. Als beide kanten bedrukt zijn, maakt het niet uit hoe de keycord met bedrukking gedragen wordt, het logo of uw bedrijfsnaam is dan altijd zichtbaar. Want het zou jammer zijn wanneer de bedrukking op de keycords niet te zien is als deze verkeerd gedragen wordt. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om aan de ene kant van de keycord uw bedrijfsnaam te bedrukken en aan de andere kant uw contactgegevens.

Een goedkoop bedrukte keycord wordt veelal bedrukt met een transfer of zeefdruk, deze technieken leveren een goed eindresultaat op. U heeft bij gebruik van deze technieken ook de mogelijkheid om meerdere kleuren te kiezen voor uw bedrukking op het keycord. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uw huisstijl kleuren of andere opvallende kleuren. Daarnaast ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor weet u precies hoe de bedrukte keycords eruit komen te zien. Moet er toch nog iets worden veranderd? Dan is dat zeker mogelijk! Wij gaan pas uw keycords bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Hierdoor weet u precies hoe de bedrukte keycords eruit komen te zien.

Veel meer mogelijkheden bij De Pennenboer

Zijn bedrukte keycords niet het relatiegeschenk of promotieartikel dat u zoekt? Geen zorgen! Neem dan een kijkje bij onze andere producten! Want bij De Pennenboer hebben we een breed assortiment promotieartikelen en relatiegeschenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van aanstekers, pennen, stressballen en mokken? Bij De Pennenboer heeft u genoeg keuze! Voor elke doelgroep en voor elke situatie hebben wij de juiste relatiegeschenken en promotieartikelen op voorraad. Bekijk daarom ons assortiment en bestel de gewenste producten eenvoudig online.

Het bedrukken van een keycord brengt meestal veel vragen met zich mee. Ondanks dat De PennenBoer een webshop is, kunt u ons eenvoudig bereiken. U kunt bij ons terecht voor alle vragen, opmerkingen en het inwinnen van advies. Onze specialisten helpen u graag verder en zullen u voorzien van passend advies. Samen met u maken wij het ideale relatiegeschenk of promotieartikel voor uw bedrijf! U kunt ons bereiken via de live chat op onze website, maar wij zijn ook te bereiken via telefoon en e-mail: 

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Goedkoop bedrukte keycords

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service tegen een goede prijs

Joep van der Coelen uit Vught

9

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10