PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop slippers bedrukken

Wanneer het warmer wordt gaan steeds meer mensen slippers dragen. Want wie heeft er dan nog zin in het dragen van schoenen met sokken? Hier kunt u als bedrijf goed op inspelen. Door middel van slippers bedrukken kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Laat bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam op slippers bedrukken en deel deze uit. Bedrukte slippers zijn daardoor een mooi en functioneel relatiegeschenk of promotieartikel. Hierdoor zijn bedrukte slippers goed in te zetten als bedrijf. Bekijk het slippers aanbod van De Pennenboer hieronder en bestel de gewenste slippers eenvoudig via onze website! Laat bijvoorbeeld badslippers bedrukken en deel ze uit aan uw relaties, klanten of personeel! Wij zorgen ervoor dat uw slippers bedrukt worden zoals u het voor ogen hebt. Want u bent bij ons verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Ook badslippers bedrukken? Bekijk ons aanbod!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Badslippers en andere slippers bedrukken bij De Pennenboer

Bij warm weer ziet u ze haast overal, slippers. Loopt u bijvoorbeeld op boulevards, zwembaden, terrasjes of het strand? Dan ziet u dat veel mensen slippers dragen. De kans is groot dat uw doelgroep ook graag bedrukte slippers of badslippers draagt bij warmere dagen. Hier kunt u als bedrijf dan uiteraard op inspelen. Want u kunt slippers bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Hierdoor creëert u een mooi en functioneel relatiegeschenk of promotieartikel. Daarnaast kunnen uw relaties reclame voor u maken, terwijl u hen blij maakt met een prachtig geschenk, een win-win situatie! Door uw bedrijfsnaam of logo op de badslippers te bedrukken, worden de ontvangers constant herinnert aan uw bedrijf. Daarnaast kunnen andere mensen de bedrukte slippers ook opmerken. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken wanneer de ontvangers van de bedrukte slippers deze dragen. Wilt u ook slippers of badslippers bedrukken en uitdelen? Bekijk dan het assortiment van De Pennenboer en deel ze uit!

Slippers bedrukken als promotieartikel of relatiegeschenk

Wanneer u ervoor kiest om slippers te laten bedrukken, ga dan goed na waarvoor u ze wilt inzetten. Kiest u ervoor om de bedrukte slippers in te zetten als promotiemateriaal? Dan is het wellicht verstandiger om te kiezen voor een goedkopere versie. Want u heeft dan waarschijnlijk een groot aantal nodig. Daarnaast is het ook niet zeker of er extra verkopen komen door de promotieartikelen. Wanneer u de bedrukte slippers wilt inzetten als relatiegeschenk is het wellicht beter om voor de duurdere badslippers te laten bedrukken. Hierdoor kiest u voor betere kwaliteit en spreekt u uw waardering voor uw relatie uit. Omdat de klant merkt dat u wat meer uitgegeven hebt aan het geschenk, dan zullen zij zich daar prettig bij voelen en dit zeer waarderen.

Ongeacht de keuze die u maakt bij slippers bedrukken, alle slippers zijn van topkwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Daarnaast kunt u in diverse maten en in verschillende ordergrootte bestellen. Ook heeft u keuze uit veel verschillende kleuren, bedrukking en andere zaken. Laat u badslippers bedrukken bij De Pennenboer, dan heeft u veel mogelijkheden door een groot aantal keuzes. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw bedrukking er perfect uit komt te zien. Daarnaast kunt u ook een gratis digitale proefdruk aanvragen. Hierdoor krijgt u het resultaat alvast te zien. Wilt u nog wat veranderen aan de proefdruk? Dan is dat zeker mogelijk! Pas als u akkoord gaat gaan wij uw slippers bedrukken.

Meer mogelijkheden bij De Pennenboer

Om ervoor te zorgen dat iedereen een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk kan vinden hebben wij een breed en divers assortiment. Hierdoor kan elk bedrijf voor elke doelgroep een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel vinden. Daardoor kunt u ook veel variëren en eventueel een pakket samenstellen met verschillende geschenken. Wilt u een mooi relatiegeschenk maken voor uw relaties of uw personeel? Laat dan badslippers of andere slippers bedrukken en kies bijvoorbeeld voor bijpassende andere geschenken zoals; een katoenen tassenstrandbal en een strandlaken. Hiermee biedt u een mooi geschenk aan voor een lekker dagje naar het strand. Wij hebben veel zomerartikelen die goed te combineren zijn met bedrukte slippers. Bekijk ons gehele assortiment op onze website en bestel de gewenste producten eenvoudig online.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies krijgen over het bedrukken van producten? Neem dan contact met ons op! Onze medewerkers helpen u graag verder. Samen komen we tot de juiste oplossing en zorgen we voor de perfecte promotieartikelen of relatiegeschenken. U kunt ons bereiken door de chat op de website, ons telefoonnummer of via ons emailadres. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Goedkoop slippers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10