Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (7)
 2. 5 tot 7 werkdagen (2)
 3. 8 tot 10 werkdagen (34)
 4. 10 tot 15 werkdagen (14)
 5. 20 tot 25 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 25 (9)
 2. 50 (15)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Hout (12)
 2. Kunststof (2)
 3. Metaal (1)
 4. Overig (18)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (48)
 3. 2 kleuren (37)
 4. 3 kleuren (37)
 5. 4 kleuren (37)
 6. Fullcolor (3)
Soorten potloden
 1. Kleurpotloden (16)
 2. Mini potloden (2)
 3. Standaard potloden (15)
 4. Vulpotloden (10)

Potloden

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Potloden laten bedrukken bij De PennenBoer

Naast pennen zijn ook potloden onmisbaar op ieder kantoor en in ieder huishouden. Met een potlood maakt u een snelle en uitwisbare notitie of tekening. U laat uw relaties bij elke aantekening aan uw bedrijf denken door hen een bedrukt potlood met uw bedrijfsnaam of logo cadeau te doen. Ook als promotiemateriaal op beurzen doen bedrukte potloden het goed en u kunt ervoor kiezen om direct bedrukte potloden voor op uw eigen kantoor te bestellen. Om uw bedrijf te promoten kunt u losse potloden bestellen maar uw zakenrelaties kunt u bijvoorbeeld ook een mooie potlodenset cadeau geven. 

Online bedrukte potloden bestellen

 

In de webshop van De PennenBoer kunt een terecht voor een ruim assortiment aan allerlei verschillende potloden. Alle soorten potloden kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Zo bieden wij natuurlijk de grijze standaardpotloden aan maar dat is zeker niet alles. In onze webshop treft u potloden van verschillende kwaliteiten en in verschillende kleuren. Tevens bieden wij potloden met slijper, potlodensets en ook kleurpotlodensets, leuk om cadeau te doen aan kinderen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u kiezen voor het aantal potloden of potlodensets dat u wilt bestellen en geeft u aan met welke tekst of logo wij deze voor u moeten bedrukken. Uw bestelling wordt razendsnel in behandeling genomen en de potloden worden ook snel geleverd. Ook voor een spontane promotie actie kunnen wij ervoor zorgen dat u de potloden tijdig in huis hebt.

 

De webshop voor relatiegeschenken en promotieartikelen

Voor potloden, pennen, notitieboekjes en vele andere relatiegeschenken bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van producten. Uw gekozen relatiegeschenk kan op verschillende manieren en in verschillende kleuren door ons worden bedrukt. Wij bieden uiteenlopende producten in verschillende prijsklassen, u vindt voor iedere gelegenheid en iedere relatie wel een passend geschenk in onze webshop. Daarbij kunnen de meeste producten ook zeer snel worden geleverd. Bekijk het aanbod in de webshop en bestel uw relatiegeschenken gemakkelijk en snel online!