PERSOONLIJK ADVIES

Kindercaps en kinderpetten bedrukken

Het is niet altijd makkelijk om een geschikte cap voor kinderen te vinden, die te bedrukken is. Want er worden vooral caps aangeboden die voor volwassenen zijn, maar dus te groot voor kinderen. Bij De PennenBoer vindt u een mooi assortiment met kindercaps. De kindercaps kunt u laten bedrukken met een tekst of afbeelding, zoals een bedrijfsnaam of logo. Laat bijvoorbeeld een kinderpet bedrukken en deel deze uit op een evenement, open dag van een school of een andere plek waar veel kinderen voorbij komen. Wanneer de bedrukte kinderpet wordt gedragen kunnen veel mensen de bedrukking zien en in contact komen met uw bedrijf. Wilt u kinderpetten bedrukken? Bekijk het assortiment van De Pennenboer en bestel eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Kindercaps en kinderpetten met naam bedrukken

Wanneer u als bedrijf een product laat bedrukken, dan wilt u uiteraard dat het gebruikt wordt en opvalt. Echter kunnen veel bedrijven vaak niet de juiste kindercaps vinden. Want de ene cap heeft niet de juiste kleur, waarbij de andere cap niet de juiste vorm heeft. Gelukkig biedt De Pennenboer dé oplossing! Want bij ons kunt u de kindercaps en kinderpetten bedrukken naar eigen wens. Hierdoor kunt u de juiste bedrukte kindercaps of kinderpetten vinden! Naast kindercaps en kinderpetten bedrukken kunt u bij ons ook hoeden, bandana’s en andere hoofddeksels bij ons bedrukken. Wij bieden uitstekende kwaliteit en bieden onze producten aan tegen scherpe prijzen. De kindercaps en kinderpet kunt u bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo en in uw eigen huisstijl kleuren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de kindercaps of kinderpetten met naam te bedrukken. Hiermee heeft u een leuk en persoonlijk cadeau voor de kinderen!

Divers en kleurrijk assortiment kinderpetten en kindercaps bedrukken

Wilt u graag kinderpetten en kindercaps bedrukken bij De Pennenboer? Dan kunt u de petten en caps volledig naar eigen wens ontwerpen. Dankzij het bedrukken van uw bedrijfsnaam, logo of andere bedrukking kunt u een exclusieve en persoonlijke kinderpet bedrukken. De Pennenboer biedt een ruim assortiment kindercaps met diverse kleuren. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte kleur te vinden. Laat een kinderpet bedrukken en deel de bedrukte kinderpetten bijvoorbeeld uit aan kinderen van een vereniging, aan de kinderen van uw personeel of kinderen van uw zakelijk relaties. Hierdoor kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten. Bestelt u de kinderpetten en kindercaps bij De Pennenboer? Dan bent u verzekerd van kwaliteit, een scherpe prijs en een snelle levering! Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig via onze website!

Exclusieve service voor de mooiste relatiegeschenken

Bij De Pennenboer geven wij om onze klanten, daarom streven wij elke dag naar een exclusieve service. Met de gratis digitale proefdruk proberen wij de klant een bepaald beeld te geven van hoe de bedrukte producten eruit zien. Na uw aanvraag voor de digitale proef druk krijgt u binnen 24 uur (tijdens werkdagen) uw digitale drukproef per e-mail. Wilt u dan nog wat wijzigingen aan uw bedrukking? Dan is dat zeker mogelijk! Wij gaan uw kinderpetten bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij ons verzekerd van uitstekende kwaliteit, een goede service en profiteert u van voordelige prijzen! Heeft u vragen over het bedrukken van kindercaps of andere producten? Of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact met ons op! Onze werknemers helpen u graag verder. Wij zijn eenvoudig te bereiken via ons telefoonnummer: 074-711 0211, via ons emailadres [email protected] of via de chat op onze website. 

Kindercaps en kinderpetten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10