PERSOONLIJK ADVIES

Notitieblok bedrukken voor uw klanten? Wij helpen graag!

Versterk uw merk en laat een notitieblok bedrukken. De laatste to do list, boodschappenlijst, samenvattingen en bespreekpunten zullen niet voorbij geschoten zijn, dankzij de bedrukte notitieblok. Kortom, een onmisbaar product in het bedrijfsleven. Altijd kunnen terugvallen op wat er genoteerd staat is voor vele gebruikers een must. Daarnaast zult u minder snel dingen vergeten wanneer u ze heeft opgeschreven. Speel hierop in en laat een notitieblok met logo bedrukken bij De PennenBoer. Daardoor biedt u niet alleen een praktisch geschenk aan, maar blijft u ook in de gedachten van uw klanten, relaties en andere doelgroepen zitten. Wilt u notitieblokken bedrukken en uitdelen? Bestel dan snel de gewenste notitieblokken bij De PennenBoer tegen een scherpe prijs! Onze specialisten zorgen voor een uitstekende en duidelijke bedrukking.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Notitieblokken bedrukken bij De Pennenboer

Waarom notitieblokken bedrukken bij De Pennenboer? Omdat het een geschenk is dat goed gebruikt kan worden! Want een bedrukt notitieblok biedt diverse mogelijkheden. Dankzij een notitieblok kan de gebruiker een duidelijk overzicht creëren, gestructureerd werken, een to do lijst afwerken, diverse notities maken, et cetera. Bent u een grote onderwijsinstelling? Dan biedt dit de perfecte uitkomst voor uw toekomstige studenten. Hier zullen studenten deelnemen aan colleges waar alle leerzame bruikbare informatie samengevat wordt. Veel informatie om op te schrijven? Kies dan vooral het grootste formaat, dit biedt veel meer schrijfruimte voor iedere schrijver(ster), notulist en student. Voer uw eigen huisstijl door in het verspreiden van deze notitieblokjes of laat notitieblokken met logo bedrukken bij De Pennenboer. Daarmee creëert u nog meer herkenning met de bedrukte notitieblokken. De Pennenboer biedt u vele mogelijkheden. Notitieblokken bedrukken? We bespreken graag de mogelijkheden!

Notitieblok bedrukken en combineren met andere producten

Dankzij ons ruime assortiment, maar ook door specialisatie in diverse technieken kunnen wij u veel bieden bij notitieblokken bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een full colour gelamineerde dikke hardcover, met op de hardcover een prachtige foto. Of kies bijvoorbeeld voor het bedrukken van het binnenwerk van de notitieblokken met het logo plaatsend boven, gecentreerd of onderaan op iedere pagina. Daarnaast kunnen wij iedere pagina van het notitieblok bedrukken op identieke wijze. Hiermee heeft elke bladzijde dezelfde prachtige uitstraling.

Laat u een notitieblok bedrukken? Dan kunt u hier ook diverse andere geschenken bij geven, dan kunt u een mooi pakket samenstellen voor de toekomstige studenten, een (nieuwe) werknemer of voor u relatie. Laat naast notitieblokken bijvoorbeeld ook pennen bedrukken dan heeft de ontvanger meteen een mooie pen om mee te schrijven. Ook kunt u ervoor kiezen om potloden te bedrukken of wellicht een liniaal bedrukken en mee te geven. Net een stapje verder gaan voor de ontvanger? Dan kunt u er ook voor kiezen om een laptoptas te bedrukken. Kortom, De Pennenboer biedt diverse mogelijkheden voor producten die u samen met een bedrukt notitieblok mee kunt geven.

Eenvoudig bestellen van kwaliteit producten tegen een scherpe prijs

Tot in de details kunt u alles bepalen met onze notitieblokken, spiraalblokken en zelfklevende memo’s. Maar ook met onze andere producten kunt u tot in detail uw product laten bedrukken. Bij De Pennenboer geniet u niet alleen van uitstekende kwaliteit, een scherpe prijs en een snelle levering, maar ook een topservice. Want u ontvangt, ongeacht het product, altijd een gratis digitale proefdruk! Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren. Bent u tevreden? Dan gaan wij uw producten bedrukken nadat  de betaling is ontvangen. Daarna ontvangt u de producten binnen de afgesproken levertijd op het afleveradres. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder! Wij zijn eenvoudig te bereiken via onderstaande telefoonnummers en mailadressen of de live chat op onze website.

Notitieblok bedrukken voor uw klanten? Wij helpen graag!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10