Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (2)
 2. 10 tot 15 werkdagen (5)
 3. 20 tot 25 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (2)
Materiaal
 1. Katoen (2)
 2. Kunststof (2)
 3. Overig (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (8)
 2. 2 kleuren (4)
 3. 3 kleuren (4)
 4. 4 kleuren (2)
 5. Fullcolor (6)
Soorten lippenbalsem
 1. Stick (2)
Soorten lippenbalsem
 1. Met lanyard (2)
 2. Met SPF (1)
 3. Zonder SPF (5)

Lippenbalsem

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Goedkoop lippenbalsem bedrukken met uw eigen logo, dat is natuurlijk mogelijk bij De PennenBoer. Via onze gebruiksvriendelijk webshop, bekijkt u op uw eigen gemak het gehele assortiment in goedkope lippenbalsem met logo. Als u het juiste exemplaar voor uw bedrijf, doelgroep of doeleinde heeft gevonden, dan kunt u eenvoudig het aantal invoeren en de bedrukkingssoort. Dit eenmaal gedaan, ziet u meteen de prijs van het gewenste geschenk met bedrukking. U weet dus meteen waar u aan toe bent bij De PennenBoer. Als u daarna al uw gegevens invoert en op ‘’bestellen’’ klikt, komt de bestelling bij ons binnen en handelen wij deze zo snel mogelijk af. Een extra voordeel bij De PennenBoer is, dat u een gratis digitale proefdruk ontvangt. Op deze digitale proefdruk staat de uitgekozen goedkope lippenbalsem met uw bedrukking afgebeeld.

Goedkoop bedrukte lippenbalsem is er in veel verschillende soorten. Goedkope lippenbalsem met bedrukking is bedoeld om droge lippen tegen te gaan. Er is het hele jaar door behoefte aan bedrukte goedkope lippenbalsem, in de zomer door de zon en in de winter door de koude wind. U kunt het geschenk dus het gehele jaar vergeven, waardoor u een groter aantal kunt bestellen en de geschenken vast op voorraad kunt leggen.

Goedkope lippenbalsem bedrukt met logo of bedrijfsnaam is een leuk strooiartikel voor op een beurs, maar ook om neer te zetten bij de receptie of mee te geven na een gesprek. Goedkope lippenbalsem met een bedrukking heeft een zeer grote doelgroep omdat iedereen wel eens last heeft van droge en gevoelige lippen. Ook is het een artikel dat makkelijk  is weg te geven aan dus een zeer grote doelgroep. 

Lippenbalsem bedrukken

Goedkope lippenbalsem bedrukken gebeurt altijd met de nodige zorgvuldigheid, omdat uw logo goed uit moet komen. Lippenbalsem kan bedrukt worden met een tampondruk en rondom bedrukt worden. Het ligt aan de vorm van de lippenbalsem hoe deze bedrukt kan worden. Informatie die u kunt bedrukken is:

 • Logo;
 • Bedrijfsnaam;
 • Telefoonnummer;
 • Website.

Goedkope lippenbalsem bedrukken kan verscheidend. Voor vragen of extra informatie kunt u via onderstaande gegevens altijd contact opnemen.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Andere goedkope promotieartikelen

Kijk voor meer goedkope promotieartikelen bij; verzorgingsproducten, zaklampen en zonnebrillen.