PERSOONLIJK ADVIES

Lippenbalsem bedrukken

Lippenbalsem, een item dat altijd handig is en zeker goed van pas komt. Droge lippen komen vaak voor als er temperatuurswisselingen plaatsvinden. Hierbij kunt u denken aan de overgang van zomer op winter of juist andersom. Door lippenbalsem op zak te hebben kunt u de droge lippen snel en gemakkelijk insmeren om zo verdere uitdroging te voorkomen. Lippenbalsem met opdruk van een logo of bedrijfsnaam is een leuk strooiartikel voor op een beurs, maar ook om neer te zetten bij de receptie of mee te geven na een gesprek. De goedkope lippenbalsem met opdruk heeft een zeer grote doelgroep, omdat iedereen wel eens last heeft van droge en gevoelige lippen. Daarbij is lippenbalsem met opdruk een artikel dat makkelijk is weg te geven en u er dus een zeer grote doelgroep mee kunt bereiken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Uitgebreid assortiment lippenbalsem met opdruk

Bij De PennenBoer kunt u lippenbalsem bedrukken in diverse soorten. Goedkope lippenbalsem met opdruk is bedoeld om droge lippen tegen te gaan. Er is het hele jaar door behoefte aan lippenbalsem, in de zomer door de zon en in de winter door de koude wind. U kunt lippenbalsem met opdruk dus het gehele jaar weggeven, waardoor u een groter aantal kunt bestellen en de geschenken vast op voorraad kunt leggen.

Bij De PennenBoer is goedkoop lippenbalsems bedrukken met uw logo een van de mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Via onze gebruiksvriendelijke webshop, bekijkt u op uw eigen gemak het gehele assortiment aan goedkope lippenbalsem bedrukt met logo. Als u het juiste exemplaar voor uw bedrijf, doelgroep of doeleinde heeft gevonden, dan kunt u eenvoudig het aantal invoeren en de bedrukkingssoort. Dit eenmaal gedaan, ziet u meteen de prijs van het gewenste geschenk met bedrukking. U weet dus meteen waar u aan toe bent bij De PennenBoer. Als u daarna al uw gegevens invoert en op ‘bestellen’ klikt, komt de bestelling bij ons binnen en handelen wij deze zo snel mogelijk af. Een extra voordeel bij De PennenBoer is dat u een gratis digitale proefdruk ontvangt. Op deze digitale proefdruk staat de uitgekozen lippenbalsem met opdruk afgebeeld.   

Topkwaliteit lippenbalsem met opdruk

De bedrukking van de door uw gekozen lippenbalsem gebeurt altijd met de nodige zorgvuldigheid, zodat uw logo perfect uitkomt. Een lippenbalsem kan rondom bedrukt worden of met een tampondruk. Het ligt aan de vorm van de lippenbalsem hoe deze bedrukt kan worden. U kunt de lippenbalsem laten bedrukken met verschillende informatie, denk bijvoorbeeld aan een logo, bedrijfsnaam, telefoonnummer of website. Wij kunnen een snelle levertijd garanderen op onze lippenbalsems. Bent u op zoek naar andere goedkope promotieartikelen, dan kunt u ook een kijkje nemen bij onze drinkflessenstressballen en vele andere geschenken. Voor meer informatie over het laten bedrukken van de promotieartikelen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!

Lippenbalsem bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9