PERSOONLIJK ADVIES

Lippenbalsem bedrukken

Droge lippen komen vaak voor als er temperatuurswisselingen plaatsvinden. Hierbij kunt u denken aan de overgang van zomer op winter of juist andersom. Door lippenbalsem op zak te hebben kunt u de droge lippen snel en gemakkelijk insmeren om zo verdere uitdroging te voorkomen. Lippenbalsem bedrukken met een logo of bedrijfsnaam is een leuk strooiartikel voor op een beurs, maar ook om neer te zetten bij de receptie of mee te geven na een gesprek. De goedkope lippenbalsem met opdruk heeft een zeer grote doelgroep, omdat iedereen wel eens last heeft van droge en gevoelige lippen. Daarbij is lippenbalsem met opdruk een artikel dat makkelijk is weg te geven en u er dus een zeer grote doelgroep mee kunt bereiken. Wilt u lippenbalsem laten bedrukken? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Uitgebreid assortiment lippenbalsem met opdruk

Bij De PennenBoer kunt u lippenbalsem bedrukken in diverse soorten. Goedkope lippenbalsem met opdruk is bedoeld om droge lippen tegen te gaan. Er is het hele jaar door behoefte aan lippenbalsem, in de zomer door de zon en in de winter door de koude wind. Laat u lippenbalsem bedrukken? Dan heeft u dus een relatiegeschenk dat het gehele jaar gebruikt kan worden. Hierdoor kunt u een groter aantal bestellen en een voorraad aanleggen. Daardoor heeft u altijd een bruikbaar geschenk dat u mee kan geven na een gesprek, op een beurs of bij een andere gelegenheid. Bekijk ons aanbod en laat lippenbalsem bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam!

Lippenbalsem bedrukken bij De PennenBoer met gratis proefdruk!

Bij De PennenBoer kunt u lippenbalsem bedrukken tegen een scherpe prijs. Wij bieden een ruim aanbod met diverse keuze. Als u het juiste exemplaar voor uw bedrijf, doelgroep of doeleinde heeft gevonden, dan kunt u eenvoudig het aantal invoeren en de bedrukkingssoort. Dit eenmaal gedaan, ziet u meteen de prijs van het gewenste geschenk met bedrukking. Een extra voordeel bij De PennenBoer is dat u een gratis digitale proefdruk ontvangt. Op deze digitale proefdruk staat de uitgekozen lippenbalsem met opdruk afgebeeld. Wilt u daardoor nog wat aanpassen? Dan is dat zeker mogelijk. Wij gaan de lippenbalsem pas bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk!

Kwaliteit lippenbalsem bedrukken met logo of bedrijfsnaam

De bedrukking van de door uw gekozen lippenbalsem gebeurt altijd met de nodige zorgvuldigheid, zodat uw logo perfect uitkomt. Een lippenbalsem kan rondom bedrukt worden of met een tampondruk. Het ligt aan de vorm van de lippenbalsem hoe deze bedrukt kan worden. U kunt de lippenbalsem laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam, telefoonnummer of website. Wij kunnen een snelle levertijd garanderen op onze lippenbalsems. Bent u op zoek naar andere goedkope promotieartikelen of relatiegeschenken die u kunt bedrukken? Dan kunt u ook een kijkje nemen bij bijvoorbeeld onze drinkflessenstressballen, petten en vele andere geschenken. Voor meer informatie over het laten bedrukken van de promotieartikelen kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar!

Lippenbalsem bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10