PERSOONLIJK ADVIES

Aanstekers bedrukken?

Aanstekers bedrukken met logo zijn één van de goedkoopste relatiegeschenken en worden veelal gebruikt als strooigoed, ook wel promotieartikelen genoemd. U kunt deze producten dus in grote aantallen aanschaffen voor relatief weinig geld en dus met een klein budget veel mensen bereiken. Door het formaat van goedkoop bedrukte aanstekers kunt u deze aan mensen in de hand geven, achterlaten bij afspraken, meesturen met poststukken en catalogi, toevoegen aan goodybags, et cetera. Kortom, de mogelijkheden met zijn enorm. Laat daarom snel aanstekers bedrukken met logo bedrukken bij De Pennenboer. Wij bieden een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij bedrukte aanstekers tegen scherpe prijzen aan. Bekijk ons aanbod hieronder!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Aanstekers met logo bedrukken als promotiemateriaal

Wanneer u gebruik maakt van uw eigen huisstijl en/of werkt met contrasterende kleuren dan kunnen bedrukte aanstekers met logo zeer opvallend promotiemateriaal zijn. Een huisstijl zal over het algemeen al een contrasterende kleur bevatten. Mocht dat niet het geval zijn, dan is het misschien verstandig om hier toch mee te gaan werken. Maakt u vaker gebruik van uw huisstijl bij promotiematerialen, dan wordt deze huisstijl herkent en gelinkt aan uw bedrijf. Ook een logo op een aansteker bedrukken zal opvallen door gebruik van contrasterende kleuren en uiteraard gelinkt worden aan uw bedrijf. Dankzij bedrukte aanstekers kunt u dus herkenning creëren en de naamsbekendheid van uw bedrijf vergoten.

Bij De Pennenboer hebben wij  een groot assortiment aan verschillende aanstekers. U kunt bijvoorbeeld denken aan elektronische aanstekers, kaarsen aanstekers, barbecue aanstekers, aanstekers met opener en zo hebben wij nog veel meer! Bekijk ons volledige assortiment op onze website, maak een keuze en bestel eenvoudig online. Daarnaast kunt u bij ons ook aanstekers bedrukken in kleine oplage. Dan hoeft u niet direct grote partijen af te nemen, maar kunt u met een klein aantal bedrukte aanstekers beginnen. Laat daarom aanstekers bedrukken bij De Pennenboer!

Aanstekers laten bedrukken met logo

Aanstekers bedrukken wordt op dezelfde manier gedaan als met pennen. Er wordt hiervoor ook gebruik gemaakt van de tampondruk. Deze druktechniek is te vergelijken met een stempel en wordt voornamelijk gebruikt bij kleine promotieartikelen, zoals bij het bedrukken van aanstekers. Deze druktechniek is de ideale drukvorm om aanstekers met een logo te bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk om een aansteker full colour te bedrukken. Daarbij wordt niet de aansteker zelf bedrukt, maar wordt de gewenste logo, afbeelding of tekst op een folie gedrukt. Deze folie wordt vervolgens om de aansteker gewikkeld. De folie is van goede kwaliteit en zal niet loslaten. Dit is een andere manier om uw aanstekers te bedrukken. Ongeacht de manier van bedrukken, onze specialisten zorgen voor een perfecte uitstraling zodat uw bedrukte aanstekers aanslaan bij de ontvangers en van uitstekende kwaliteit zijn. Het laten bedrukken van aanstekers doet u snel en gemakkelijk bij De Pennenboer. Via de webwinkel kunt u:

  • De gewenste producten selecteren
  • Aangeven in welke kleur u de artikelen wilt hebben
  • De bedrukkingsopties doornemen: logo, tekst, etc.

Daarnaast ontvangt u bij De Pennenboer een gratis digitale proefdruk. Wanneer u akkoord geeft op de proefdruk, dan zullen wij uw aanstekers bedrukken. Wilt u toch nog wat veranderen? Dan is dat geen probleem! Zodra u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het bedrukken van uw aanstekers. Hierdoor bent u verzekerd van het gewenste resultaat en een goede kwaliteit. Ook daarom moet u uw aanstekers met logo bedrukken bij De Pennenboer!

Contact opnemen of andere geschenken laten bedrukken? De Pennenboer helpt!

Weet u niet goed welke manier van bedrukken u het beste kan nemen? Onze experts helpen u graag verder en zorgen dat u goed bedrukte aanstekers met logo zult ontvangen. Ook voor verdere informatie of voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen. U kunt contact met ons opnemen door middel van ons e-mailadres of ons telefoonnummer:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Weet u niet zeker of aanstekers bedrukken iets voor u en uw relaties is? Geen probleem, wij hebben nog veel meer producten beschikbaar! Wellicht zijn onze pennenkeycords en mokken dan iets voor u? Ontdek het grote assortiment van De PennenBoer! Bekijk onze website en bestel de gewenste promotieartikelen of relatiegeschenken eenvoudig online. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Aanstekers bedrukken?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10