Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Soort aansteker
 1. Elektronisch (4)
 2. Met lampje (2)
 3. Met opener (3)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (17)
 2. 10 tot 15 werkdagen (3)
 3. 20 tot 25 werkdagen (14)
Bedrukking
 1. 1 kleur (17)
 2. 2 kleuren (17)
 3. 3 kleuren (17)
 4. 4 kleuren (17)
 5. Fullcolor (1)

Aanstekers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Aanstekers bedrukken | De PennenBoer

Niemand kijkt tegenwoordig nog raar op als ze een relatiegeschenk krijgen, bij een evenement krijgt u bijvoorbeeld vaak bedrukte pennen als er meerder bedrijven aanwezig zijn bij dat evenement. Relatiegeschenken worden vaak niet zomaar weggegeven, dit doen bedrijven vaak met een reden. Als bedrijven relatiegeschenken weggeven aan klanten en relaties dan kan het zijn dat ze hun willen bedanken voor de samenwerking. De geschenken kunnen ook worden gegeven aan andere mensen, dit om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten en hierdoor krijgt het bedrijf vaak meer klanten. Zo zijn er nog meer redenen om een relatiegeschenk te geven, de meesten hebben uiteindelijk het zelfde doel, om nieuwe klanten binnen te halen en bestaande klanten te behouden.


Online bedrukte aanstekers bestellen

Relatiegeschenken worden regelmatig gebruikt door bedrijven, een van deze relatiegeschenken is de aansteker. Dit is een klein en goedkoop geschenk die eenvoudig kunnen worden verspreid onder een groot aantal. Het mooie aan dit relatiegeschenk is dat deze kan worden bedrukt, bij De PennenBoer kan dit eenvoudig en snel. U hoeft alleen maar de juiste aansteker te kiezen en ons de opdruk door te geven, de rest doen wij voor u. Het beste is om de opdruk aan te passen aan de huisstijl van uw bedrijf, zo vallen ze direct op en weten mensen gelijk welk bedrijf erop staat.

Ruim assortiment aan relatiegeschenken

Naast aanstekers heeft De PennenBoer ook nog andere relatiegeschenken, u kunt kiezen uit meer dan 50 soorten relatiegeschenken, deze zijn dan ook weer te verkrijgen in verschillende kleuren, vormen en maten. Bijna alle producten kunt u laten bedrukken met uw logo of een speciale tekst, dit maakt het geschenk toch wat specialer en kunt u het gebruiken voor bijvoorbeeld de werving van potentiele klanten. U kunt uw relatiegeschenk ook aanpassen aan het seizoen, zo hebben wij voor in de zomer bijvoorbeeld zonnebrillen, strandtassen en strandballen. In de winter heb je deze spullen vaak niet nodig, hiervoor hebben we dan mutsen, sjaals en ijskrabbers. Heeft u nou vragen over onze producten dan kunt u altijd contact opnemen met ons verkoopteam, wij geven ook graag advies over de relatiegeschenken die het beste bij u en uw bedrijf passen.