PERSOONLIJK ADVIES

Aanstekers bedrukken?

Aanstekers met logo zijn één van de goedkoopste relatiegeschenken en worden veelal gebruikt als strooigoed. U kunt deze producten dus in grote aantallen aanschaffen voor relatief weinig geld en dus met een klein budget veel mensen bereiken. Door het formaat van goedkope bedrukte aanstekers kunt u deze aan mensen in de hand geven, achterlaten bij afspraken, meesturen met poststukken en catalogi, toevoegen aan goodybags, et cetera. De mogelijkheden met zijn enorm. Laat daarom snel aanstekers bedrukken met uw logo.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Aanstekers met logo als promotiemateriaal

Wanneer u gebruik maakt van uw eigen huisstijl en/of werkt met contrasterende kleuren dan kunnen aanstekers met logo zeer opvallend promotiemateriaal zijn. Een huisstijl zal over het algemeen al een contrasterende kleur bevatten. Mocht dat niet het geval zijn, dan is het misschien verstandig om hier toch mee te gaan werken. Maakt u vaker gebruik van uw huisstijl bij promotiematerialen, dan wordt deze huisstijl herkent en gelinkt aan uw bedrijf. Ook een logo op een aansteker bedrukken zal opvallen door gebruik van contrasterende kleuren en uiteraard gelinkt worden aan uw bedrijf.

Bij De Pennenboer hebben wij  een groot assortiment aan verschillende aanstekers. U kunt bijvoorbeeld denken aan elektronische aanstekers, kaarsen aanstekers, barbecue aanstekers, aanstekers met opener en zo hebben wij nog veel meer! Bekijk ons volledige assortiment op onze website, maak een keuze en bestel eenvoudig online.

Aanstekers laten bedrukken

Aanstekers bedrukken wordt op dezelfde manier gedaan als met pennen. Er wordt hiervoor ook gebruik gemaakt van de tampondruk. Deze druktechniek is te vergelijken met een stempel en wordt voornamelijk gebruikt bij kleine promotieartikelen. Deze druktechniek is de ideale drukvorm om aanstekers met een logo te bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk om een aansteker full colour te bedrukken. Daarbij wordt niet de aansteker zelf bedrukt, maar wordt de gewenste logo, afbeelding of tekst op een folie gedrukt. Deze folie wordt vervolgens om de aansteker gewikkeld. De folie is van goede kwaliteit en zal niet loslaten. Dit is een andere manier om uw aanstekers te bedrukken.

Het laten bedrukken van aanstekers doet u snel en gemakkelijk bij De Pennenboer. Via de webwinkel kunt u:

  1. De gewenste producten selecteren
  2. Aangeven in welke kleur u de artikelen wilt hebben
  3. De bedrukkingsopties doornemen: logo, tekst, etc.

Pas na ontvangst en goedkeuring van de gratis proefdruk van de bedrukte aanstekers ontvangt u een betaallink en factuur. Uw artikelen worden ook pas bedrukt en bestelt wanneer u akkoord heeft gegeven op de vormgeving in de proefdruk. Na het akkoord worden de aanstekers bedrukt en zo snel mogelijk bij u afgeleverd.

Informatie

Weet u niet goed welke manier van bedrukken u het beste kan nemen? Onze experts helpen u graag verder en zorgen dat u goed bedrukte aanstekers met logo zult ontvangen. Ook voor verdere informatie of voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen. U kunt contact met ons opnemen door middel van ons e-mailadres of ons telefoonnummer:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Weet u niet zeker of aanstekers bedrukken iets voor u en uw relaties is? Misschien zijn onze pennenkeycords en mokken dan iets voor u? Ontdek het grote assortiment van De PennenBoer!

Aanstekers bedrukken?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super goeie service, site kan iets beter

Jan uit Utrecht

8

Erg mooie caps!

Marijke Stolk uit Diemen

10

Snel en goed geleverd

Michael uit Capelle aan den IJssel

9

vlot, efficiënt en sympathiek

Nicolas Timmermans uit 's-Gravenwezel

10