PERSOONLIJK ADVIES

Flesopeners bedrukken

Relatiegeschenken en promotieartikelen hebben het meeste effect wanneer de geschenken veel gebruikt kunnen worden, maar ook wanneer meerdere mensen het kunnen gebruiken. Bent u dus op zoek naar een geschenk dat veel gebruikt wordt? Laat dan een flesopener of bieropener bedrukken en deel deze uit. Een bedrukte flesopener wordt veel gebruikt in sociale situaties. Want bij feestjes ligt de flesopener vaak op tafel en in het zicht. Daarom zullen veel mensen de bedrukte flesopener zien en dus ook de bedrukking. Daarnaast is een flesopener een leuk klein geschenk om weg te geven. Een relatiegeschenk is een leuke manier om de relatie te versterken en te laten blijken dat u iemand waardeert! Uw relaties en personeel vinden het fijn wanneer u uw waardering uitspreekt in een klein geschenk. Laat daarom een bieropener of flesopener bedrukken en deel deze uit aan uw relaties, klanten of personeel.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bieropener bedrukken bij De Pennenboer

Bij De Pennenboer vindt u een ruim aanbod met verschillende soorten flesopeners, worden veelal ook bieropeners genoemd. Gaat u voor een standaard flesopener of wilt u een unieke uitvoering? In beide gevallen bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment met flesopeners en bieropeners die u kunt bedrukken. Al onze flesopeners kunt u voorzien van een eigen bedrukking in één kleur of fullcolour. Daarnaast kunt u sommige bieropeners naast bedrukken ook graveren. Bedrukt of graveer de flesopener of bieropener met uw logo, naam of eigen ontwerp. Hierdoor kunt u een uniek geschenk ontwerpen. Daarnaast is het een geschenk dat altijd wel van pas komt en veel gebruikt kan worden. Een leuke bijkomstigheid is dat iedereen de bedrukte flesopener ziet en deze zal relateren aan uw bedrijf. Een relatiegeschenk geven die altijd nuttig is? Laat een flesopener of bieropener bedrukken bij De Pennenboer! De flesopeners zijn in diverse aantallen te bestellen en te bedrukken.

Flesopener / bieropener personaliseren

Een flesopener krijgen is leuk, maar een flesopener of bieropener personaliseren en weggeven is nóg leuker! Zorg ervoor dat wanneer uw relatie een opener pakt om een dop te openen, diegene altijd aan uw bedrijf en de relatie met uw bedrijf denkt. Laat een flesopener personaliseren voor uw personeel, klanten en relaties. Hierdoor kunt u net dat stapje extra zetten met het relatiegeschenk. Daarnaast kunt u met een bieropener personaliseren ook de naam van de ontvanger op het geschenk bedrukken. Hierdoor spreekt het geschenk de ontvanger nog meer aan en wordt de kans groter dat erover verteld gaat worden. Wij zorgen altijd eerst voor een gratis digitale proefdruk. Dan kunt u alvast het resultaat zien. Wilt u iets aanpassen? Dan is dat zeker mogelijk. Wij gaan uw flesopener bedrukken wanneer u akkoord gaat. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking.

Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen!

Heeft u nog vragen over de producten of de bedrukking van producten? Neem dan even contact met ons op! Bestel bedrukte flesopeners nu online bij De Pennenboer! Wij verzorgen uitstekende kwaliteit en topservice tegen scherpe prijzen. Daarnaast kan vrijwel iedereen een geschikte flesopener of bieropener vinden voor hun klanten, relaties of personeel! Een fles- of bieropener bedrukken niet het geschenk dat u zoekt? Geen probleem! Wij bieden een veel groter assortiment aan! Hierdoor kan vrijwel elk bedrijf een geschikt geschenk voor elke doelgroep en situatie bedrukken. Bekijk bijvoorbeeld onze speelkaarten, aanstekers of katoenen tassen. Of bekijk het volledige assortiment op onze website en bestel eenvoudig online.

Flesopeners bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10