PERSOONLIJK ADVIES

Flesopeners bedrukken

Op zoek naar een relatiegeschenk die veel gebruikt gaat worden? Bestel dan een flesopener en laat deze bedrukken! Mensen gebruiken een flesopener in veel sociale situaties. Bijvoorbeeld tijdens een feestje ligt de flesopener altijd op de tafel. Veel mensen zullen de bedrukte flesopener met uw logo zien en gebruiken. Maak uw relatie echt blij met een cadeau wat veel gebruikt zal gaan worden! Een relatiegeschenk is een leuke manier om de relatie te versterken en te laten blijken dat u iemand waardeert! Uw relaties en personeel vinden het fijn wanneer u uw waardering uitspreekt in een klein geschenk. Laat daarom een flesopener bedrukken en deel deze uit aan uw relaties of personeel. Hierdoor kunt u uw naamsbekendheid versterken, maar geeft u ook een praktisch geschenk weg.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bij De Pennenboer vindt u een ruim aanbod met verschillende soorten flesopeners. Gaat u voor een standaard flesopener of wilt u een unieke uitvoering? Kies in dit laatste geval bijvoorbeeld voor een voetbal flesopener met magneet of een flesopener met zaklamp. Al onze flesopeners kunt u voorzien van een eigen bedrukking in één kleur of fullcolour. Daarnaast worden de openers van bijvoorbeeld alluvium gegraveerd. Bedruk of graveer de flesopener met uw logo of een eigen tekst. Zo heeft geeft u met een bedrukte flesopener altijd een uniek relatiegeschenk. Daarnaast is het een geschenk die vrijwel altijd van pas komt tijdens bijeenkomsten, verjaardagen en andere feestjes. Een leuke bijkomstigheid is dat iedereen de bedrukte flesopener ziet en deze zal relateren aan uw bedrijf. Een relatiegeschenk geven die altijd nuttig is? Geef een flesopener cadeau! De flesopeners zijn in diverse aantallen

Flesopeners laten bedrukken met speciale technieken

Een flesopener krijgen is leuk, maar een bedrukte flesopener krijgen is nog leuker! Zorg ervoor dat wanneer uw relatie een opener pakt om een dop te openen, diegene altijd aan uw bedrijf en de relatie met uw bedrijf denkt. Het bedrukken van flesopeners doet De Pennenboer met speciale technieken. Niet elk product is hetzelfde en heeft niet dezelfde vorm. Om kwaliteit te kunnen leveren worden er verschillende manieren van bedrukking gebruikt. Wij zorgen altijd eerst voor een digitale proefdruk die geheel gratis is. Wanneer u akkoord gaat met de proefdruk gaan wij over tot het bedrukken van de flesopeners. Wilt u nog wat aanpassen? Wij doen dit graag voor u! Heeft u nog vragen over de producten of de bedrukking van producten? Neem dan even contact met ons op! Bestel bedrukte flesopeners nu online bij De Pennenboer!

Flesopeners bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8