PERSOONLIJK ADVIES

Oordopjes bedrukken

Bent u opzoek naar oordopjes die het gehoor voor de ontvanger beschermen? Bij de Pennenboer heeft u keuze uit veel verschillende oordopjes. De oordoppen kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp, helemaal naar uw wensen. Sommige kunnen vaker gebruikt worden en andere kunnen na één gebruik weggegooid worden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Waar gebruiken

Bij oordopjes tegen gehoorbeschadiging wordt al snel gedacht dat ze alleen gebruikt worden op festivals en evenementen. Maar de oordopjes worden op veel meer plekken gebuikt, denk aan de bouw, in een fabriek of tijdens een vliegreis. De oordopjes zorgen niet alleen dat de trilharen in de oren niet beschadigen, maar kunnen ook zorgen voor een comfortabele en rustige reis.

Misschien heeft u wel een evenement georganiseerd waarbij veel geluid komt kijken. Laat dan oordopjes bedrukken die u aan het personeel kunt geven, zo zijn zij beschermd tegen het geluid. En u krijgt zo een goed imago.

De oordopjes

Bij de Pennenboer kunt u kiezen uit twee verschillende soorten oordopjes. Er zijn oordopjes die herbruikbaar zijn, maar ook oordopjes die maar één keer gebruikt kunnen worden. De dempwaarde van de oordopjes verschillen, ze liggen tussen 29dB en 36 dB.

Verpakking

De oordopjes komen in verschillende verpakkingen. Wij hebben ze voor u allemaal op een rijtje gezet:

  • Een rond plastic opbergdoosje;
  • Een koffer;
  • Een papieren vierkanten doosje;
  • Een plastic vierkanten doosje;
  • Een koker.

De verpakkingen kunnen bedrukt worden naar uw wensen. Dit kan uw logo of bedrijfsnaam zijn. Maar het kan ook een boodschap zijn die u wilt overbrengen.

Bekijk ook ander producten

Naast het bedrukken van oordopjes worden er bij de Pennenboer ook andere producten bedrukt zoals: flesopeners, speakers en sleutelhangers.

Vragen?

Heeft u vragen, stel uw vraag aan de medewerkers. U kunt bellen naar 074 – 711 0211, mail naar [email protected] of stel uw vraag in de chat op de website.

Oordopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fijne en vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Karen uit Sint-Gillis-Waas

10

Snelle goede service

Tamme zuur uit Zuidbroek

8

meer dan prima!

peter uit barendrecht

8

Afspraken worden correct nagekomen en prima kwaliteit!

Pascale Allard uit België

10