PERSOONLIJK ADVIES

Oordopjes bedrukken

Bent u opzoek naar oordopjes die het gehoor voor de ontvanger beschermen? Bij de PennenBoer heeft u keuze uit veel verschillende oordopjes. De oordoppen kunt u bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp, helemaal naar uw wensen. Sommige kunnen vaker gebruikt worden en andere kunnen na één gebruik weggegooid worden. Dankzij ons uitgebreid aanbod kunt u de oordopjes bedrukken die aansluiten bij uw doelgroep. Wanneer u de gewenste oordopjes hebt gevonden kan De PennenBoer helpen om de oordoppen te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Door een snelle levering kunnen wij de oordopjes bedrukken en binnen een korte periode bij u afleveren. Hierdoor kunt u de bedrukte oordopjes snel inzetten en uitdelen aan uw klanten, relaties, medewerkers en andere doelgroepen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Oordoppen bedrukken en uitdelen

Bij oordopjes tegen gehoorbeschadiging wordt al snel gedacht dat ze alleen gebruikt worden op festivals en evenementen. Maar de oordopjes worden op veel meer plekken gebuikt, denk aan de bouw, in een fabriek of tijdens een vliegreis. De oordopjes zorgen niet alleen dat de trilharen in de oren niet beschadigen, maar kunnen ook zorgen voor een comfortabele en rustige reis. Kortom, er zijn meerdere doelgroepen waarvoor oordoppen bedrukken kan worden ingezet. Misschien heeft u wel een evenement georganiseerd waarbij veel geluid komt kijken. Laat dan oordopjes bedrukken die u aan het personeel kunt geven, zo zijn zij beschermd tegen het geluid. En u krijgt zo een goed imago. Wilt u oordoppen bedrukken en uitdelen bij uw evenement of meegeven aan meerdere doelgroepen? De PennenBoer biedt een breed aanbod. Wij denken graag met u mee en samen met ons creëert u prachtige bedrukte oordoppen.

De oordopjes en verpakkingen bedrukken bij De PennenBoer

Bij De PennenBoer kunt u kiezen uit twee verschillende soorten oordopjes. Er zijn oordopjes die herbruikbaar zijn, maar ook oordopjes die maar één keer gebruikt kunnen worden. De dempwaarde van de oordopjes verschillen, ze liggen tussen 29dB en 36dB. Hierdoor kunt u de oordopjes bedrukken die het best bij uw doelgroep past. Heeft u verschillende doelgroepen? Dan kunt u uiteraard ook verschillende soorten oordopjes laten bedrukken. Daarnaast komen de oordopjes in verschillende verpakkingen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld in een doosje of een koker komen. Doordat de verpakkingen vaak bewaard blijven voor het opbergen van de oordopjes kunt u de verpakkingen van de oordopjes ook laten bedrukken. Dit kan uw logo of bedrijfsnaam zijn. Maar het kan ook een boodschap zijn die u wilt overbrengen. Hierin bent u geheel vrij om een eigen keuze te maken.

Andere producten of vragen? Bekijk de website of neem contact op!

Naast het oordoppen bedrukken worden er bij De PennenBoer ook andere producten bedrukt. Wij bieden een uitgebreid aanbod met diverse relatiegeschenken en promotieartikelen. Zo kunt u bijvoorbeeld flesopenersspeakers en sleutelhangers laten bedrukken bij De PennenBoer. Heeft u vragen over het bedrukken van de geschenken of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met onze medewerkers! U kunt bellen naar 074 – 711 0211, mail naar [email protected] of stel uw vraag in de chat op de website. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag met uw vraag of bieden u advies op maat. Wilt u iets unieks creëren? Dan luisteren wij graag naar uw ideeën, of denken wij graag met u mee en kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden.

Oordopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10