PERSOONLIJK ADVIES

Kinderartikelen bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer we aan relatiegeschenken en promotieartikelen denken, dan wordt er vaak gedacht aan producten die gebruikt kunnen worden door directe relaties, werknemers of klanten. Echter zijn er ook andere doelgroepen die ingezet kunnen worden om reclame voor uw bedrijf te maken met relatiegeschenken of promotieartikelen. Want ook kinderen komen veel buiten en kunnen op een (on)bewuste reclame maken en meewerken aan het versterken van uw branding en naamsbekendheid. Voor deze doelgroep hebben we daarom ook een assortiment samengesteld. Binnen het assortiment bieden we veel kinderartikelen die u kunt laten bedrukken. Door de kinderartikelen te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam heeft u niet alleen een leuk geschenk voor de kinderen, maar ook een leuke manier om uw bedrijf naar voren te laten komen. Bekijk ons assortiment hieronder en bestel eenvoudig via onze website. Wij zorgen voor een goede kwaliteit bedrukking en een snelle levering!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Kinderschort met naam bedrukken

Wanneer u een kinderartikel zoekt dat goed gebruikt kan worden, dan kunt u bijvoorbeeld kinderschorten bedrukken. Hierbij kunt u ook een stap verder gaan en het kinderschort met naam bedrukken. Daarmee heeft u een mooi persoonlijk relatiegeschenk voor het kind, maar doordat het een kinderschort met naam is zal het ook sneller gedragen worden. Kiest u ervoor om een kinderschort te bedrukken, dan kunt u hierop een mooie combinatie maken. Kies er bijvoorbeeld voor om het kinderschort te bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of ander ontwerp, maar laat dan ook het kinderschort met naam bedrukken. Daarmee heeft u een persoonlijk geschenk, maar ook een geschenk waarmee uw bedrijf zal opvallen. Uiteraard kunt u ook andere dingen bedrukken of een kinderschort onbedrukt bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online. Bij ons bestelt u uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Kinderpet met naam bedrukken

Naast het kinderschort zijn er natuurlijk nog diverse andere kinderartikelen die u kunt laten bedrukken. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan stoepkrijt, een zonnebril of handschoenen. Maar u kunt ook een kinderpet met naam bedrukken. Alle genoemde kinderartikelen kunnen bijvoorbeeld goed gebruikt worden tijdens de jaarlijkse buitenspeeldag, een schoolreisje, voor het buitenspelen of voor diverse andere situaties. Want door bijvoorbeeld een kinderpet met naam is het kind goed te herkennen en is het makkelijker om de kinderen in de gaten te houden. Daarnaast wordt er tegenwoordig vaak een pet gedragen in de zomer maanden tegen de zon. Daar kan een kinderpet met naam natuurlijk ook goed gebruikt worden. Wilt u ook een kinderpet bedrukken voor de kinderen uw relaties, werknemers of klanten? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wordt het wat kouder? Laat dan onder andere kindermutsen bedrukken en deel die uit!

Uitstekende kwaliteit en gegarandeerde snelle levering

Kiest u ervoor om bij De Pennenboer uw relatiegeschenken of promotieartikelen te bedrukken? Dan profiteert u van diverse voordelen. Want onze producten en bedrukking zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar worden ook aangeboden tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij een snelle en gegarandeerde levering, daardoor kunt u er altijd vanuit gaan dat de bestelde producten op tijd geleverd worden. Mocht dit echt niet lukken, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld en lossen we dit samen op. Ook bieden wij ongeacht het product dat u besteld altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien. Mocht u nog wijzigingen willen doorvoeren, dan is dat zeker mogelijk. Want wij gaan uw producten pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daardoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op!  

Kinderartikelen bedrukken bij De Pennenboer

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10