PERSOONLIJK ADVIES

Boodschappentassen bedrukken

Als u goedkoop een boodschappentas wilt bedrukken met uw logo, bent u bij de Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede boodschappentassen aan tegen een lage prijs. Bedrukte boodschappentassen worden veel gebruikt, waardoor uw klanten, relaties en werknemers er voor langere tijd gebruik van kunnen maken. Daarbij is een boodschappentas met bedrukking is, beter voor het milieu dan een plastic wegwerptas en u straalt naar de klant uit dat u geeft om het milieu en duurzaam onderneemt. Daarnaast is een bedrukte boodschappentas makkelijk op te vouwen en dus handig om mee te nemen of op te bergen. Boodschappentassen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Boodschappentas bedrukken voor het vergroten van de naamsbekendheid

Bent u op zoek naar een bedrukte boodschappentas voor uw winkel of bedrijf? Dan bent u bij ons op de juiste plek! Wij bieden én bedrukken een divers assortiment aan boodschappentassen. Of het nu gaat om opvouwbare boodschappentassen bedrukken of luxe winkeltassen bedrukken, wij helpen u graag verder bij het kiezen van een eigen en uniek design! Door onze jarenlange ervaring kunnen we garanderen dat u een passende boodschappentas vindt die aansluit bij het imago van uw onderneming! Boodschappentassen bedrukken kunt u laten doen voor diverse doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van de naamsbekendheid van uw winkel of bedrijf. Of voor een open dag van de lokale sportclub die u sponsort.

Een opvouwbare boodschappentas bedrukken heeft diverse voordelen. De boodschappentas is gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast is een bedrukte boodschappentas erg duurzaam, omdat deze in de meeste gevallen regelmatig en voor een lange tijd gebruikt kan worden. De bedrukte boodschappentas zal daardoor veelvoudig gezien worden door anderen. Hierdoor draagt het bij aan de naamsbekendheid van uw onderneming, maar ook aan een beter milieu! Naast boodschappentassen bedrukken is het ook mogelijk bij andere tassen binnen ons assortiment. Denk daarbij aan het bedrukken van katoenen tassen, ECO tassen en papieren tassen.

Opvouwbare boodschappentas voor het ultieme relatiegeschenk

De PennenBoer heeft een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken. Naast het bedrukken van boodschappentassen, bedrukken we ook andere relatiegeschenken van hoogwaardige kwaliteit en tegen de scherpste prijzen. Bij ons bent u gegarandeerd op de juiste plek wanneer u op zoek bent naar een bedrukt geschenk voor familie, werknemers of zakenrelaties.

Twijfelt u of jouw logo mooi zal staan op één van onze producten? Vul eenvoudig online uw gegevens in en upload de gewenste bedrukking. Binnen 48 uur ontvang je een digitaal proefstuk, zodat u kan bepalen of het goed is. Bent u tevreden? Dan zullen we natuurlijk zo spoedig mogelijk voor u aan het werk gaan, zodat u uw unieke bedrukte boodschappentas snel ontvangt! Bent u niet tevreden? Dan helpen we u graag verder totdat u wel tevreden bent! Wilt u dus boodschappentassen bedrukken of gaat u toch voor iets anders? De PennenBoer kan u helpen!

Winkeltas bedrukken | Duurzaam, persoonlijk en eenvoudig te bestellen

Uw unieke design winkeltas bedrukken kan eenvoudig bij De PennenBoer! Door een unieke en aantrekkelijke boodschappentas te bedrukken zal men steeds sneller uw winkel en/of merk gaan herkennen. Heeft u vragen, wilt u advies of bent u benieuwd welke andere producten wij voor u kunnen bedrukken? Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Zij kijken graag samen met u naar de diverse mogelijkheden die er zijn. Neem eenvoudig contact op via het contactformulier, [email protected] of bel direct naar (NL) 074 711 0211 / (BE) 078 48 1648

Boodschappentassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10