PERSOONLIJK ADVIES

Boodschappentassen bedrukken

Als u goedkoop een boodschappentas wilt bedrukken met uw logo, bent u bij de Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede boodschappentassen aan tegen een lage prijs. Bedrukte boodschappentassen worden veel gebruikt, waardoor uw klanten, relaties en werknemers er voor langere tijd gebruik van kunnen maken. Daarbij is een boodschappentas met bedrukking is, beter voor het milieu dan een plastic wegwerptas en u straalt naar de klant uit dat u geeft om het milieu en duurzaam onderneemt. Daarnaast is een bedrukte boodschappentas makkelijk op te vouwen en dus handig om mee te nemen of op te bergen. Boodschappentassen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Een bedrukte boodschappentas is gemakkelijk op te vouwen en dus handig om mee te nemen zonder dat het extra veel plaats inneemt. Een boodschappentas is een duurzame vorm van het weggeven van bedrukte tassen. Bedrukte boodschappentassen kunnen namelijk worden hergebruikt en hierdoor zal uw logo vaker gezien worden dan wanneer u een bedrukte plastic tas weggeeft die eenmalig gebruikt zal worden.

Goedkope boodschappentas bedrukken en vergeven

Wanneer u er voor kiest een boodschappentas te bedrukken, kunt u deze vervolgens op veel verschillende momenten weggegeven. U kunt bedrukte boodschappentassen bijvoorbeeld weggeven op een beurs. Daarnaast kunt u de bedrukte boodschappentassen weggeven ter afsluiting van een gesprek. Met een boodschappentas heeft u het voordeel dat u er dingen in kunt stoppen, zoals informatie over uw bedrijf of over een product. U kunt de bedrukte boodschappentas zo optimaal benutten. Laat uw bedrijf extra opvallen door een boodschappentas met uw logo te laten bedrukken.

Bedrukte boodschappentassen zijn bij De PennenBoer gemakkelijk online te bestellen, waardoor u dit gewoon vanachter uw eigen bureau kunt doen. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen en de gewenste bedrukking te uploaden, waarna u het gewenste product kunt bestellen. U zult binnen 48 uur een digitale proefdruk ontvangen, waarna de relatiegeschenken in productie worden genomen. Het voordeel van een webshop is:

  • snelle afhandeling;
  • gebruiksvriendelijk;
  • duidelijke communicatie. 

Naast boodschappentassen bedrukken, bent u bij De PennenBoer voor allerlei soorten tassen met bedrukking aan het juiste adres, zoals onze koeltassenkatoenen tassen en rugzakken.

Boodschappentas bedrukken bij De PennenBoer

U kunt uw boodschappentas all over in full colour laten bedrukken. Zo creëert u, uw eigen unieke boodschappentas, hierdoor zal uw bedrukking extra opvallen en zullen mensen uw tas gaan herkennen. U kunt uw boodschappentas ook in uw eigen PMS kleur laten maken. Heeft u vragen over tassen bedrukken of over de boodschappentas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer. Wij helpen u namelijk graag bij het maken van de juiste keuze voor de bedrukking.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     [email protected]

Boodschappentassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10