PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop duurzame tassen bedrukken

Goedkoop duurzame tassen bedrukken? Dat is zeker mogelijk! Bij De PennenBoer vind je een verrassend en afwisselend assortiment goedkope duurzame tassen die je kunt laten bedrukken. De bedrukte duurzame tassen zijn favoriet bij steeds meer mensen. Er is immers een fors toenemende aandacht om duurzame materialen te gebruiken en maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Hierop worden door consumenten ook steeds vaker de keuze voor bedrijven op gebaseerd. De goedkope bedrukte duurzame tassen met jouw bedrijfsnaam, logo, of andere bedrukking zal dan ook zeker gebruikt worden! Hierdoor kunnen de ontvangers van de bedrukte eco tassen reclame voor jou maken. Daarmee vergroot je de naamsbekendheid van jouw bedrijf! Wil je ook eco tassen bedrukken voor jouw bedrijf of als relatiegeschenk? Bekijk ons assortiment en bestel online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Eco katoenen tassen bedrukken bij De PennenBoer

Het bestellen en bedrukken van eco tassen is goedkoop en zeer eenvoudig bij De PennenBoer. De webshop biedt een breed assortiment eco tassen. Onze eco katoenen tassen die u kunt bedrukken zijn, net als andere eco tassen, zeer duurzaam én gebruiksvriendelijk. Wanneer u eco katoenen tassen laat bedrukken, dan kunt u de bedrukking zelf uitkiezen. Tassen hebben over het algemeen een groot drukoppervlak, waardoor uw bedrijfsnaam of logo goed opvalt. De tassen kunnen worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen. Eco tassen zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken als strandtas of schooltas. Daarmee zijn de tassen zeer geschikt om als geschenk weg te geven aan uw relaties of werknemers. Hiermee laat u zien dat u duurzaam onderneemt. Doordat een eco tas veel gebruikt kan worden, vergroot het de naamsbekendheid van uw bedrijf. Laat daarom eco tassen bedrukken en deel deze uit aan uw relaties, klanten en medewerkers!

Verschillende soorten eco tassen bedrukken

De PennenBoer heeft een breed assortiment eco tassen. De tassen zijn speciaal geselecteerd op duurzaamheid. U kunt ervoor kiezen om een katoenen of bamboe tas te laten bedrukken. Het type tas is afhankelijk van uw wens. De draagtassen zijn zeer praktisch bij het doen van boodschappen. Schoudertassen zijn daarentegen zeer stijlvol en makkelijk wanneer u een dagje naar het strand gaat. Daarnaast zijn er eco rugtassen waarmee u gemakkelijk spullen in kunt meenemen. Kies de eco tas die u wilt laten bedrukken. Aan de hand van een aantal stappen kunt u goedkoop eco tas bedrukken naar eigen wens. U kunt zeer eenvoudig aangeven in welke kleur u de bedrukking op de tas wenst. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel eco tassen u wilt bedrukken. De PennenBoer biedt ook de mogelijkheid om een eigen tekst/bestand te uploaden. Hierdoor heeft u eindeloos veel mogelijkheden!

Bent u op zoek naar andere tassen? Dan biedt De PennenBoer een groot assortiment. Bekijk al onze tassen op de website. Bekijk bijvoorbeeld de katoenen tassen, jute tassen of papieren tassen. Alle drie de categorieën bieden duurzame tassen en zijn goede vervangers voor de plastic tassen die nog steeds veel gebruikt worden.

Uitstekende service bij De PennenBoer

Onze medewerkers helpen u graag met eco tassen bedrukken. De eco tassen bij De PennenBoer kunnen middels verschillende bedrukkingstechnieken worden bedrukt. De medewerkers van De PennenBoer weten precies hoe de eco tassen het beste kunnen worden bedrukt. Om er zeker van te zijn dat de tassen goed worden bedrukt, wordt er eerst een digitaal voorstel ontworpen. De gratis proefdruk wordt vervolgens per mail naar u opgestuurd. Is de digitale proefdruk goedgekeurd? Dan gaan wij uw eco tassen bedrukken. Wilt u nog wat wijzigen? Dan is dat zeker mogelijk! U ontvangt de tassen op het door u opgegeven adres. Wilt u advies over het bedrukken van eco tassen? U kunt altijd contact opnemen. Telefonisch via 074 711 0211 (NL) of 078 48 1648 (BE) en per mail naar [email protected].

Goedkoop duurzame tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10