PERSOONLIJK ADVIES

Powerbanks bedrukken

Een goedkoop bedrukte powerbank is een ontzettend handig geschenk om te krijgen en er zal dan ook veel animo voor zijn, mocht u er voor kiezen om deze bedrukt weg te gaan geven. Een goedkope powerbank met bedrukking zorgt ervoor dat de ontvanger nooit meer zonder telefoon of tablet hoeft te zitten, doordat de batterij leeg is. Met een goedkoop bedrukte powerbank hebben zij namelijk altijd een extra batterij bij zich, waaraan de telefoon of tablet weer kan worden opgeladen. Tegenwoordig is vrijwel iedereen in het bezit is van een telefoon of tablet en hierom is een powerbank bedrukken een leuk idee voor een geschenk. Deze bedrukte powerbanks zijn immers erg geliefd bij een groot publiek.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

Goedkoop bedrukte powerbanks | wat zijn de verschillen?

Goedkoop bedrukte powerbanks zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Vaak weet men niet waar het prijsverschil in powerbanks bedrukken door komt. Dit heeft vooral te maken met het aantal mA: Hoe hoger de mA, hoe meer capaciteit de goedkope powerbank heeft. Een exemplaar met bijvoorbeeld 2400 mA kan dus een smartphone bij wijze van spreken één keer geheel opladen, terwijl een powerbank met de capaciteit van 4800 mA dit twee keer kan. Het zojuist genoemde is echter slechts een voorbeeld, omdat het per telefoon verschilt hoeveel mA er nodig is om deze geheel op te laden.

Powerbanks goedkoop bedrukken

Het goedkoop bedrukken van powerbanks kan op verschillende manieren. De platte modellen kunnen veelal van een full colour bedrukking worden voorzien, ook wel digitale druk genoemd. Mocht u kiezen voor een andere uitvoering, dan zal deze powerbank naar alle waarschijnlijkheid met een tampondruk worden bedrukt. Hierbij zijn ook diverse kleuren mogelijk, maar de bedrukking kan niet over de gehele powerbank worden aangebracht. De PennenBoer adviseert u graag over de te kiezen powerbank voor uw bedrijf.

Persoonlijk contact

Ons assortiment is erg breed, maar mochten wij daartussen toch niets geschikts kunnen vinden, dan zoeken wij ook graag verder. U kunt dan ook iedere werkdag telefonisch contact opnemen en vanzelfsprekend altijd een mailtje sturen. De contactgegevens zijn:

Bekijk onze andere computer & telefonie artikelen

Bekijk ook ons aanbod in andere computer & telefonie artikelen, zoals: tablethoezenkoptelefoons en telefoon & tablet.

Powerbanks bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10