Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Capaciteit mAh
 1. < 2000 mAh (2)
 2. > 2000 mAh (16)
 3. > 4000 mAh (1)
 4. > 6000 mAh (1)
 5. > 8000 mAh (4)
 6. > 10.000 mAh (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (15)
 2. 5 tot 7 werkdagen (15)
 3. 8 tot 10 werkdagen (59)
 4. 10 tot 15 werkdagen (40)
Minimale afname
 1. 25 (14)
 2. 50 (7)
 3. 100 (30)
Materiaal
 1. Aluminium (10)
 2. Bamboe (1)
 3. Kunststof (29)
 4. Metaal (13)
 5. Overig (10)
Bedrukking
 1. (8)
 2. 1 kleur (93)
 3. 2 kleuren (77)
 4. 3 kleuren (76)
 5. 4 kleuren (76)
 6. Fullcolor (45)
Soorten speakers
 1. Bluetooth (1)

Powerbanks

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte powerbanks | De PennenBoer

Een powerbank bedrukt met uw logo is een zeer origineel geschenk voor al uw relaties. De powerbank is een handige noodoplossing voor het opladen van diverse mobiele apparaten zonder daarbij een stopcontact nodig te hebben. Bijna iedereen is tegenwoordig in het bezit van een smartphone, de batterij van een smartphone kan bij veel gebruik snel opraken. Voor wie veel onderweg is, is het daarom ideaal om een powerbank mee te nemen zodat het toestel waar dan ook altijd kan worden opgeladen. Powerbanks met opdruk zijn het ultieme promotiemateriaal en zeer geliefd als relatiegeschenk. De ontvanger zal graag gebruiken maken van deze handige oplader. U bent er zeker van dat een bedrukte powerbank niet in een kast verdwijnt waarna deze niet meer wordt gebruikt. Bij het gebruik ervan is uw bedrijfsnaam of logo weer even zichtbaar en wordt er constant reclame gemaakt voor uw bedrijf.

Online bedrukte powerbanks bestellen

Bij De PennenBoer kunt u terecht voor vele verschillende soorten powerbanks die allen met uw bedrijfsnaam of logo kunnen worden bedrukt. De powerbanks worden aangeboden in verschillende soorten en maten en in verschillende prijsklassen. Zo kunt u ervoor kiezen om kleine powerbanks te bestellen om uit te delen als promotiemateriaal of u bestelt juist een duurdere krachtige powerbank geschikt als relatiegeschenk. De powerbanks zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle powerbanks kunnen worden bedrukt. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kiest u waar u het apparaat mee wilt laten bedrukken. De PennenBoer kan u vervolgens een digitale proefdruk opsturen zodat u precies weet hoe de powerbank eruit komt te zien. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst wordt deze vervolgens zo snel mogelijk bij u geleverd, de powerbanks hebben allen een snelle levertijd.

Ruim assortiment aan relatiegeschenken

De PennenBoer biedt naast powerbanks een ruim assortiment aan relatiegeschenken en promotiemateriaal waarmee u reclame kunt maken voor uw bedrijf. Alle geschenken kunt u laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. De geschenken zijn opgedeeld in verschillende categorieën, uiteenlopend van kantoorartikelen tot mokken of verzorgingsproducten. Het gehele aanbod kunt u bekijken in onze online shop. U kunt zelf gemakkelijk een bestelling plaatsen. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.