PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte waterflesjes

Zoekt u een relatiegeschenk of promotieartikel dat breed in te zetten is, maar ook door vrijwel elke doelgroep goed te gebruiken is? Dan biedt De PennenBoer het geschenk voor u! Laat waterflesjes bedrukken en deel ze uit aan uw klanten, medewerkers en relaties. Want een bedrukte waterflesje kunt u inzetten op evenementen, bij festivals, wedstrijden of zelfs bij u op kantoor. Laat u waterflesjes met logo bedrukken of kiest u voor een andere bedrukking? Dan kunt u op deze manier reclame maken voor uw bedrijf. Want ook omstanders zullen uw logo op het waterflesje kunnen zien. Laat de waterflesjes bedrukken met een opvallende bedrukking of kies juist voor kleuren die er echt uitspringen, want dan valt de bedrukte waterfles alleen nog maar meer op. Wilt u waterflesjes bedrukken? Bekijk ons assortiment hieronder en bestel eenvoudig via onze website!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Waterflesjes bedrukken | De Pennenboer

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel die u bij elke gelegenheid kunt gebruiken? Laat dan waterflesjes bedrukken bij De Pennenboer! Bedrukte waterflesjes zijn voor veel gelegenheden in te zetten. Daarnaast een waterflesje niet alleen lekker verfrissend voor de mensen die op het evenement, beurs of andere gelegenheid aanwezig zijn. Ook kunt u de waterfles met logo bedrukken om uw bedrijf te promoten en uw naamsbekendheid te vergroten. De goedkope waterflesjes van De Pennenboer kunnen geheel naar eigen wens worden bedrukt. Kies bijvoorbeeld een mooi opvallende kleur of kies juist voor uw huisstijl kleuren. Daarnaast kunt u uw bedrijfsnaam laten bedrukken, maar u kunt ook kiezen voor een waterfles met logo. Kortom u heeft heel veel mogelijkheden bij het bedrukken van waterflesjes. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan kunnen onze specialisten u goed adviseren. Samen kiest u dan een prachtige bedrukking uit voor uw waterflesjes.

Waterfles met logo of naam bedrukken

U kunt waterflesjes bedrukken op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor waterflesjes met logo of uw bedrijfsnaam. Daarnaast zou u kunnen kiezen voor een model dat past bij het evenement waaraan uw bedrijf deelneemt. Waterflesjes bedrukken kan in meerdere formaten. De bedrukte waterflesjes zijn te bestellen in flesjes van 330 ml, 500 ml of 750 ml. Daarnaast kiest u zelf de kleur waarin u de waterflesjes wilt bedrukken. U kunt hierbij kiezen voor de kleur van uw huisstijl, of juist een andere kleur. Dit kunt u geheel naar eigen wens invullen.

Waterflesjes bedrukken kan bij De Pennenboer op een opvallende en nette manier. Er hoeft namelijk geen bedrukking op het flesje zelf te worden aangebracht. Dit gebeurt op het label van het waterflesje. Deze wikkel is aanwezig bij ieder waterflesje en kan geheel full colour worden bedrukt, precies zoals u dat wenst. U kunt dus helemaal zelf bepalen hoe wij de waterflesjes voor u bedrukken. Mocht u dit lastig vinden, dan staan de medewerkers van De Pennenboer altijd voor u klaar.

Uw favoriete relatiegeschenken laten bedrukken bij De Pennenboer

Bij De Pennenboer kunt u terecht voor het bedrukken van allerlei relatiegeschenken en promotieartikelen. Laat bijvoorbeeld waterflesjes bedrukken in onze webshop! Voordat wij de waterflesjes gaan bedrukken, ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Zo kunt u het eindresultaat zien, voordat u een bestelling plaatst. Als u goedkeuring geeft op de digitale proefdruk, gaan wij het relatiegeschenk voor u bedrukken. Wilt u toch nog wat veranderen aan de waterflesjes? Dan is dat geen enkel probleem. Wij gaan de waterfles bedrukken wanneer u tevreden bent. Heeft u vragen of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken via de chat op onze website, telefonisch of per mail.

Niet alleen kunt u bij De Pennenboer waterfles bedrukken; wij beschikken over een zeer ruim assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze bidonsdrinkflessen en keycords!

Bedrukte waterflesjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10