PERSOONLIJK ADVIES

T-shirt bedrukken

Goedkope T-shirts bedrukken van een goede kwaliteit met uw eigen opdruk? De Pennenboer heeft een breed assortiment en verschillende mogelijkheden qua bedrukking. Goedkoop bedrukte T-shirts zijn niet meer weg te denken tijdens evenementen en andere bijeenkomsten. Met een bedrukt T-shirt is iedereen gelijk en hoort iedereen er meteen bij. Ook wordt meteen duidelijk welke personen tot de organisatie behoren. Een T-shirt bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo is ook leuk om weg te geven aan uw eigen personeel. Hierbij kunt u denken aan bedrijfskleding, maar ook aan vrijetijdskleding. Dan kunt u een gepersonaliseerd T-shirt bedrukken en uitdelen aan uw werknemers. Kortom, er zijn veel mogelijkheden met T-shirts bedrukken. Bekijk daarom ons assortiment en laat T-shirts bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte T-shirts kopen | De Pennenboer

T-shirt bedrukken kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Zo kan het als promotieartikel worden gebruikt of worden uitgedeeld als relatiegeschenk. Ook zijn bedrukte T-shirts ideaal als bedrijfskleding of bij een evenement. T-shirts bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam kan bij De Pennenboer erg eenvoudig en voordelig. Via de webshop bestelt u het gewenste goedkope T-shirt en uploadt u de bedrukking. Wij zullen na het plaatsen van de bestelling telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om alles kort te sluiten. Tevens ontvangt u binnen 48 uur een gratis digitale proefdruk, zodat u alvast het eindresultaat kunt bekijken. Wilt u nog wat veranderen? Dan is dat zeker mogelijk. Wij gaan uw t shirt bedrukken wanneer u tevreden bent.

T-shirts bedrukt met logo of andere opdruk

Goedkope bedrukte T-shirts zijn bij De Pennenboer verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en daardoor goed te combineren met verschillende evenementen, waardoor ze eventueel ook vaker gebruikt kunnen worden. Hierdoor bespaart u op de kosten, waardoor u binnen onze webshop ook bijpassende goedkope relatiegeschenken kunt bestellen. We hebben T-shirt in zowel heren- als damesmodellen en deze zijn ook weer te verkrijgen in verschillende uitvoeren. Ga bijvoorbeeld voor T-shirt met een v-hals of juist een ronde hals. Ook kunt u kiezen van shirts met lange mouwen, zowel voor heren als dames. De bedrukte T-shirts zijn te verkrijgen in diverse kleuren en ook de opdruk kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd. 

Het bedrukken van de T-shirts bij De Pennenboer gebeurt met drie verschillende bedrukkingstechnieken. De reden hiervoor is dat het door u uitgekozen goedkope T-shirt zo op de beste manier wordt bedrukt en de bedrukking goed uitkomt. De drie bedrukkingstechnieken die wij gebruiken, zijn borduren, zeefdruk en transferdruk. De standaard bedrukoptie is een zeefdruk, hier zijn ook onze prijzen op gebaseerd. Het verschil qua prijs tussen de bedrukkingstechnieken hoeft echter niet groot te zijn. U kunt voor een persoonlijke offerte contact met ons opnemen.

Hoogwaardige kwaliteit bedrukking en een topservice

Wilt u graag T-shirt bedrukken met een eigen opdruk? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. In onze assortiment vindt u verschillende soorten T-shirts die allemaal te bedrukken zijn met bijvoorbeeld een logo, bedrijfsnaam of tekst. Bij onze T-shirts is het mogelijk om te kiezen voor een grote bedrukking, zo kunt u voldoende informatie kwijt in de bedrukking. Bij De Pennenboer bedrukt u een goedkoop T-shirt van een kleine bedrukking op de borst tot een grote bedrukking op de achterkant van het T-shirt. Naast onze T-shirts kunt u bij ons ook terecht voor andere textiel artikelen. Zo hebben we polo’ssjaals en jassen die allemaal te bedrukken zijn met een eigen opdruk. Voor vragen of meer informatie kunt u zowel telefonisch als via de mail contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder!

T-shirt bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10