PERSOONLIJK ADVIES

Mondkapjes bedrukken

Het mondkapje komen we nog steeds wel tegen in het straatbeeld. In bepaalde situaties of op bepaalde plekken wordt het dragen van een mondkapje sterk aangeraden en is het soms zelfs verplicht. Het mondkapje of mondmasker is een effectief middel om besmetting of verspreiding van een virus tegen te gaan, maar kan ook behulpzaam zijn op plekken waar sprake is van luchtvervuiling of om te gebruiken op plekken waar zich veel stof bevindt. Doordat een mondmasker goed zichtbaar is voor anderen is het een goed reclame- of promotiemiddel voor een bedrijf. Laat bijvoorbeeld mondkapjes bedrukken met logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Daarmee geeft u niet alleen een goed en bruikbaar geschenk aan uw klanten of relaties, maar laat u hen ook nog eens reclame voor uw bedrijf maken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte mondkapjes zijn in deze periode erg gewild, het is dan ook zeer verstandig om er meerdere in huis te hebben en ervoor te zorgen dat u er altijd één bij zich heeft. Voor een ruim assortiment aan verschillende soorten mondkapjes kunt u terecht bij De Pennenboer. De verschillende mondkapjes in ons assortiment kunt u laten bedrukken met een logo, afbeelding of tekst naar keuze.

Mondkapjes bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u mondkapjes bedrukken? Ze zijn nu nog vrij van BTW. Dan bent u bij op goedkooppennenbedrukken.nl aan het juiste adres. Wij bieden een divers assortiment aan mondkapjes die wij allen voor u kunnen laten bedrukken. U kunt de mondkapjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, om zo uw bedrijf of product op een eenvoudige wijze te laten bedrukken. De bedrukte mondkapjes worden tegenwoordig overal gedragen en zullen bij velen zeer welkom zijn. U maakt uw (potentiële) klanten, werknemers of zakenrelaties ontzettend blij met bedrukte mondkapjes en wanneer deze worden gedragen wordt er door hen reclame gemaakt voor uw bedrijf. Het assortiment aan mondkapjes bij De Pennenboer bestaat uit diverse herbruikbare mondkapjes met filterzakje, wegwerpmondkapjes, 2 laags katoenen mondkapjes en meer. Het mondkapjes bedrukken wordt aangeboden tegen scherpe prijzen en kunnen allen worden bedrukt. Bestel mondkapjes met afbeeldingen, mondkapjes met een logo of mondkapjes voorzien van uw bedrijfsnaam of slogan. Alles is mogelijk bij De Pennenboer!

Bedrukte relatiegeschenken en meer bij De Pennenboer

Bij De Pennenboer kunt u naast bedrukte mondkapjes terecht voor een ruim assortiment aan vele soorten relatiegeschenken die wij allen voor u kunnen bedrukken. Op dit moment maakt u iedereen ontzettend blij met bedrukte mondkapjes. Dit relatiegeschenk kunt u ook combineren met een gerelateerd product zoals bedrukte handreiniging. U kunt natuurlijk ook kiezen uit één van de andere producten uit ons veelzijdige assortiment. Ons gehele aanbod wordt online weergegeven met producten in diverse soorten categorieën. De Pennenboer kan de door u gewenste relatiegeschenken op diverse manieren van bedrukking voorzien, zo maken we gebruik van zeefdruk, tampondruk en borduren afhankelijk van het soort geschenk. Al onze producten zijn van topkwaliteit en bij ons profiteert u van zeer scherpe prijzen. Neem een kijkje in ons aanbod en bestel uw bedrukte mondkapjes en meer eenvoudig online.

Mondkapjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9

Geweldige artikelen

T uit Denekamp

10

snel, en fijne samenwerking

martine uit zwolle

10

Fantastisch!

Frank uit Zevenhuizen

10