PERSOONLIJK ADVIES

Visitekaarthouders bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte visitekaarthouders zijn al jaren een erg populair relatiegeschenk. Vooral op het kantoor kan je een bedrukte visitekaarthouder goed gebruiken. Ze worden voor verschillende doeleinden gebruikt, namelijk:

 • Voor eigen gebruik;
 • Als relatiegeschenk;
 • Als promotiegeschenk.

Visitekaarthouders als relatiegeschenk

Visitekaarthouders met een bedrukking zijn een erg leuk relatiegeschenk. Doordat we een groot assortiment aan visitekaarthouders hebben, kan u kiezen tussen een erg goede kwaliteit, in dat geval kan u het goed gebruiken als mooi relatiegeschenk voor goede klanten/relaties, of een wat mindere kwaliteit wat in dat geval dan ook goedkoper is, die worden veelal gebruikt als promotiegeschenk. Het komt ook vaak voor dat bedrijven er een weggeven aan alle collega’s, dan kunnen zij allemaal de persoonlijke en eigen visitekaartjes makkelijk in de eigen bedrukte visitekaarthouder op het bureau zetten.

We hebben verschillende soorten visitekaarthouders, namelijk:

 • Een voor op het bureau;
 • Een voor aan uw jas;
 • Een als hoes;
 • Etc.

Visitekaarthouders bedrukken

Visitekaarthouders bedrukken kan op 4 verschillende manieren:

 • Tampondruk;
 • Zeefdruk;
 • Doming;
 • Gravering. 

Visitekaarthouders bedrukken door middel van een gravering is de beste manier, hierdoor bent u er zeker van dat de bedrukking altijd blijft zitten. De gravering is niet alleen van kwaliteit erg goed, maar het ziet er daardoor ook nog eens chique uit. Wanneer u de bedrukte visitekaarthouders wilt gebruiken als promotiegeschenk en er liever niet al teveel geld aan wil besteden, raden wij u aan om een tampondruk te gebruiken, deze is wat goedkoper. Wilt u de visitekaarthouders bedrukken in uw eigen PMS kleur? Dat is ook mogelijk bij De PennenBoer! Indien gewenst sturen wij altijd gratis een digitale proefdruk toe.

Bestellen & contact

Visitekaarthouders bestellen bij De PennenBoer kan via onze website. Hier staan alle soorten, maten en kleuren op. Zodra u het juiste relatiegeschenk gevonden heeft kan u gemakkelijk het aantal invullen en het aantal kleuren bedrukking, de website zal dan zelf voor u de prijs berekenen zodat u niet hoeft te wachten op een offerte. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Twijfel niet en bel of mail gerust. Onze medewerkers hebben al jaren lang ervaring en willen u graag helpen. Wij zijn elke werkdag geopend tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

Ook nog op zoek naar andere geschenken?

Bent u ook nog op zoek naar andere geschenken? De PennenBoer heeft ook: documentenmappen, bureau accessoires en linialen.

Visitekaarthouders bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.