PERSOONLIJK ADVIES

Visitekaarthouders bedrukken

Visitekaarthouders zijn al jaren een erg populair relatiegeschenk. Vooral op het kantoor kan je een bedrukte visitekaarthouder goed gebruiken. Ze worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Visitekaarthouders kunnen worden gebruikt als relatiegeschenk, als promotiegeschenk, maar kunnen ook voor eigen gebruik worden ingezet. Een visitekaarthouder is daardoor een breed in te zetten product. Als bedrijf kunt u daar dan ook op inspelen. Laat een visitekaarthouder bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam en deel deze uit. Dit kunt u uiteraard doen onder uw personeel, maar ook onder andere relaties van uw bedrijf. Op deze manier kunt u meer professionaliteit uitstralen en aan promotie van uw bedrijf werken. Laat daarom snel visitekaarthouders bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en deel ze uit!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte visitekaarthouders als relatiegeschenk

Bedrukte visitekaarthouders zijn een erg leuk relatiegeschenk. Daarnaast zijn bedrukte visitekaarthouders ook een mooie manier om extra reclame te maken. Wanneer u de visitekaarthouders bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo is dat goed zichtbaar. Onbewust zullen mensen uw naam of logo dan onthouden en herkennen. Bij De PennenBoer hebben we een groot assortiment visitekaarthouders die u kunt laten bedrukken. U kunt kiezen tussen erg goede kwaliteit, wat goed te gebruiken is als mooi relatiegeschenk voor klanten en relaties. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een wat mindere kwaliteit die daarbij wat goedkoper is. Deze bedrukte visitekaarthouders kunt u dan goed inzetten als promotiegeschenk. Geef bijvoorbeeld al uw personeelsleden een bedrukte visitekaarthouder met uw logo of bedrijfsnaam. Deze kunnen zij op het bureau zetten en vullen met de eigen visitekaartjes. Een leuk en functioneel geschenk aan uw personeel is nooit verkeerd. Bij De PennenBoer bieden we verschillende soorten visitekaarthouders die u kunt bedrukken aan. Zo kunt u kiezen uit:

  • Een voor op het bureau;
  • Een voor aan uw jas;
  • Een als hoes;
  • Etc.

Met de verschillende soorten visitekaarthouders heeft u ruime keuze. Alle visitekaarthouders kunt u bedrukken met de gewenste bedrukking. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit uw bedrijfsnaam, logo, slogan, etc. Met een bedrukte visitekaarthouder straalt u professionaliteit uit en sluit het product helemaal aan bij uw bedrijf. Laat eenvoudig een visitekaarthouder bedrukken bij De PennenBoer. Een visitekaarthouder niet iets wat u zoekt? Of bent u nog op zoek naar andere relatiegeschenken? De PennenBoer heeft nog een veel groter aanbod voor u beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan producten als: documentenmappenbureau accessoires en linialen. Deze producten zijn ook uitstekende relatiegeschenken of promotieartikelen, maar kunnen ook goed worden gebruikt door uw personeelsleden. 

Visitekaarthouders bedrukken bij De PennenBoer

Visitekaarthouders bedrukken kan op 4 verschillende manieren:

  • Tampondruk;
  • Zeefdruk;
  • Doming;
  • Gravering. 

Visitekaarthouders bedrukken door middel van een gravering is de beste manier, hierdoor bent u er zeker van dat de bedrukking altijd blijft zitten. De gravering is niet alleen van erg goede kwaliteit, maar het ziet er daardoor ook nog eens chique uit. Wanneer u de bedrukte visitekaarthouders wilt gebruiken als promotiegeschenk en er liever niet al te veel geld aan wil besteden, raden wij u aan om een tampondruk te gebruiken, deze is wat goedkoper. Wilt u de visitekaarthouders bedrukken in uw eigen PMS kleur? Dat is ook mogelijk bij De PennenBoer! Indien gewenst sturen wij altijd gratis een digitale proefdruk toe. Onze specialisten kunnen u voorzien van advies op maat. Weet u dus niet goed welke keuze u moet maken of heeft u andere vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op, wij helpen u graag verder! Visitekaarthouders bedrukken doet u bij De PennenBoer!

Bestellen & contact

Visitekaarthouders bestellen bij De PennenBoer kan via onze website. Hier staan alle soorten, maten en kleuren op. Zodra u het juiste relatiegeschenk gevonden heeft kan u gemakkelijk het aantal invullen en het aantal kleuren bedrukking, de website zal dan zelf voor u de prijs berekenen zodat u niet hoeft te wachten op een offerte. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Twijfel niet en bel of mail gerust. Onze medewerkers hebben al jarenlang ervaring en willen u graag helpen. Wij zijn elke werkdag geopend tussen 08:30 uur en 17:00 uur.

Visitekaarthouders bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10