Goedkoop   Duidelijk   Snel

074 - 711 0211
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 4 tot 6 werkdagen (2)
 3. 8 tot 10 werkdagen (11)
 4. 20 tot 25 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (1)
 2. 50 (8)
 3. 100 (2)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Metaal (4)
 3. Overig (9)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (8)
 3. 2 kleuren (6)
 4. 3 kleuren (6)
 5. 4 kleuren (6)
 6. Fullcolor (2)

Visitekaarthouders

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Visitekaarthouders met een bedrukking zijn in allerlei varianten te verkrijgen in de webshop van De PennenBoer. Wanneer u ervoor kiest om uw bedrukte relatiegeschenken te bestellen bij De PennenBoer, dan kiest u tegelijkertijd voor de goede service en de eerlijke prijzen die staan vermeld in de webshop. De bedrukte visitekaarthouders hebben allemaal een andere prijs. Deze prijzen vermeldt De PennenBoer eerlijk in de webshop. Wanneer u een bepaald budget heeft, weet u dus al gelijk welke visitekaarthouders binnen dit budget vallen en welke niet. U kunt ook een filter aanbrengen, waardoor alleen de visitekaarthouders met bedrukking worden getoond die passen binnen het filter dat u heeft aangebracht. U kunt de visitekaarthouders met bedrukking filteren op het volgende:

·      prijs;

·      kleur;

·      positie;

·      naam.

De bedrukte visitekaarthouders van De PennenBoer

De bedrukte visitekaarthouders van De PennenBoer zijn voor ieder bedrijf toegankelijk. In de webshop bevinden zich namelijk allerlei verschillende modellen. Er zijn visitekaarthouders die kunnen worden bedrukt en die gemaakt zijn van aluminium, maar er zijn bijvoorbeeld ook visitekaarthouders die gemaakt zijn van het materiaal leer of siliconen. U kunt dus kiezen voor een visitekaarthouder met bedrukking die geheel past bij uw bedrijfsvoering. De medewerkers van De PennenBoer helpen u hier uiteraard ook graag bij. Naast dat u in de webshop per artikel uw eigen persoonlijke prijs kunt berekenen aan de hand van uw wensen, is het ook nog mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met de medewerkers van De PennenBoer. Dit kan iedere werkdag via:

·      074 – 711 0211;

·      [email protected];

·      online chat.

Het bedrukken van visitekaarthouders

Het bedrukken van uw eigen visitekaarthouders is vaak een klus waar men tegen op kan zien. Want wat kan er nu bedrukt worden op een visitekaarthouder voor het juiste effect? Bij De PennenBoer zijn er allereerst verschillende bedrukkingstechnieken waarvan u gebruik kunt maken, waaronder: transferdruk, zeefdruk en graveren. Verder kunt u het kleurenpalet dat wordt gebruikt in de bedrukking helemaal zelf samenstellen. Veelal wordt er gekozen voor het bedrukken van een logo of bedrijfsnaam. Onze medewerkers helpen u hier graag bij!

Andere kantoorartikelen met een bedrukking!

Naast het bedrukken van visitekaarthouders zijn er ook nog andere kantoorartikelen die u kunt bedrukken, zoals: documentenmappen, linialen en notitieboekjes.