PERSOONLIJK ADVIES

Condooms bedrukken

Bent u opzoek naar een veilig en uniek relatiegeschenk? Dan bent u bij de Pennenboer aan het juiste adres! Er zijn verschillende geschenken waardoor u uw bedrijf extra kunt laten opvallen. Een voorbeeld hiervan; condooms met een bedrukking. Bij de Pennenboer heeft u keuze uit verschillende verpakkingen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Reclame

Door verschillende bedrijven worden bedrukte condooms al gebruikt als promotieartikel. Het is een unieke manier om uw bedrijf bekender te maken. Het uitdelen van dit geschenk kan op verschillende plekken, zoals op een festival. Bij de ingang of uitgang kunt u bezoekers het bedrukte condoom meegeven. Daarnaast kunnen ze op beurzen en bij zorginstellingen ook weggegeven worden.

Bedrukken

Na het uitzoeken van het condoom, moet er een bedrukking op komen. Misschien wilt u uw bedrijfslogo op de verpakking hebben staan. Naast een logo bedrukken kan er ook voor andere bedrukkingen gekozen worden, bijvoorbeeld:

  • Een slogan;
  • Quote;
  • Reclametekst;
  • Bedrijfsnaam;
  • Boodschap.

Als u kiest voor een bedrukking waar uw logo of bedrijfsnaam in staat maakt u de beste vorm van reclame. Als de ontvanger het geschenk zonder bedrijfsnaam of logo ontvangt zal hij/zij niet weten van welk bedrijf het geschenk is. De naamsbekendheid groeit niet.

Bestellen

Nu het condoom en de bedrukking is gekozen, kan het besteld worden. Voeg het product toe aan de winkelwagen. Daarna kunt u de bestelling plaatsten. U ontvangt een gratis digitale drukproef, hierop kunt u goed zien hoe het eindproduct eruit komt te zien. Mocht u nog aanpassingen willen doen, kan dat! Als u akkoord hebt gegeven op de digitale proef, gaat de productie starten.

 

Mocht u vragen hebben over een bepaald product of heeft u onduidelijkheden, dan kunt u contact opnemen via: [email protected], 074 - 711 0211 of u kunt een bericht achterlaten in de chat.

 

Bekijk ook: hamam handdoeken, desinfecterende handgel en katoenen tassen.

Condooms bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10